Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek veled. Messi rengeteg meccsen van túl. Nagyon jó playa, de neki is kell a pihenés. Nem kellene erőltetnie a játékot Maradonának, vagy Messi akart játszani? Magaslaton játszanak, és nem tudnak koncentrálni. Most néztem az origón egy összefoglalót, és Leo olyan helyzetet hagyott ki, amit simán be szokott rúgni. Pihennie kéne, meg az argentínok nem bírják a magaslati levegőt. Egyértelmű.noname írta:Nemtom hogy játszott Messi, de én azt tartom ostobaságnak h egyáltalán játszatja Maradona Messit és Tevezt. Átkozottul nehéz mecxcseik voltak(főleg Messinek). Olyanokat kéne játszasson, akik szezon végén már nem vjátszottak BL-ben meg kupában, tehát kipihentek.
Sajnálom, Messiéket. Argentínában nem megy nekik. Hiányzik egy jó irányító, meg egy jó védelem. Nem értem, Maradona miért játszatja Gagót, és Heinzét. 4-ek a bajnokságban. Remélem, kijutnak. Messi nagyon bízik Maradonában. SAjnos Diegonak a segítői sem jók. Látta valaki a meccset? Hogy játszottak Messiék?Barcaforever írta:Nem kifejezés.menczel írta:argentina kikapottMessi és Tevez játszott elöl. 0-2 gáz
Maradonát jó ötletnek hittem, azt hittem ő olyan lelkesítő lesz mint senki más, ő nyertes típus, a taktikát meg szakemberi dologkat pedig megoldja a stábja. De ez kezd rosszul kinézni...![]()
Egy válogatott élére, célszerű nem vakon betenni edzőket, mint hozzánk Pepet.Mert ebbe sokkal nagyobb a rizikó, mintha egy klub élére raknák.Persze vannak jó kimenetelü, pl Hollandia, de Maradona kinevezését kifejezetten rossz ötletnek tartom.
Nem kifejezés.menczel írta:argentina kikapottMessi és Tevez játszott elöl. 0-2 gáz
Maradonát jó ötletnek hittem, azt hittem ő olyan lelkesítő lesz mint senki más, ő nyertes típus, a taktikát meg szakemberi dologkat pedig megoldja a stábja. De ez kezd rosszul kinézni...
Ha már azt megdöntötték, akkor a brazilok veretlenségi sorozatát is döntsék má' meg!lui1698 írta:A mai győzelmével a spanyol válogatott átadott a múltnak egy rekordot.
Egy rekordot amelyet az Aranycsapat állított fel.
Ez a rekord pedig: 32 veretlenül lejátszott mérkőzés.
Ezt eddig európai csapatnak csak egyszer 1950 és 54' között sikerült elérni
Ja. Én azért egy kicsit szomorú vagyok. De azért még mindig az aranycsapat tartja a VB-ken szerzett legtöbb gólok számát. 1 világbajnokság alatt 27 gólt szereztek.lui1698 írta:A mai győzelmével a spanyol válogatott átadott a múltnak egy rekordot.
Egy rekordot amelyet az Aranycsapat állított fel.
Ez a rekord pedig: 32 veretlenül lejátszott mérkőzés.
Ezt eddig európai csapatnak csak egyszer 1950 és 54' között sikerült elérni.
Hát az a nemrég az szeptember-októberben volt.Ronal.10 írta:hát nem rég uefa kupába hid el nagyobbat lőt![]()
Szerintem meg nem. Az általad felsorolt R-betűkből 2 már csak keresi a labdát. Illetve az első kora ellenére jó formában (de ez a kor már sok a nemzetközi terepen), R10 2 éve nem lőtt akkora gólt, mint Fabiano 3 nappal ezelőtt.Ronal.10 írta:majd meglátjuk. Ronaldo, Ronaldinho, Kaka, Robinho sztem más mint egy
Fabiano, kaka, robinho, elano
Sztem biztos nem Ronaldon vagy Ronaldinhon múlik a brazilok sikere. Ez a 2 ember sztem annyi mint [auto_cenzúra] a pofon.Ronal.10 írta:vki egy Brasil utazó keretet irjon be ide légyszi. (konföderációs kupa.) Ronaldo, R10 ott lesz? me ha nem hát Spanyolok döntöbe odaverik a Brasilokat sztem. (még ini nélkül is)