2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tényleg megérdemlik. Aki kijelentette, hogy itt akar maradni, Milan legendává akar válni, kitart UEFA-kupában is teljes elkötelezettséggel a klub mellett, és mindemellett nemcsak emberi de sportkvalitásai is a legmagasabb szinten vannak, azt nemhogy elküldöm, hanem minden áron marasztalom...Sanama írta:Hát a helyében bemutatnék az biztos. De csak a Madridba tartó gép fedélzetéről.lionel_messi írta:Milan drukkerként nagyon remélem hogy Kaká marad milanóba és bemutat a vezetőségnek minden estre van egy tanácsom neki... RICKY MARADJ MILÁNÓBAN!!
Undoritó a Milan vezetősége,hogy Kakat elengedik.. Nem is az a baj,hogy eladják,hanem ahogyan.
azért kicsit óvatosabban fogalmaznék, Xabi mellé kell Lass? Inkább Lass mellé kéne Xabi, mint egy falat kenyér. És idáig csak olyan hírt hallottam h Xabi marad, nem megy sehova, vicc 20millióért meg az üzletemberekből álló Pool tulajdonosok, nem fogják Perez két szép szeméért odadobni a csapatuk egyik legfontosabb láncszemét. Liverpool fan haverom kizártnak tartja h eligazol... Én inkább nem is erőltetném, hanem Pellegrini segítségével elhoznám Senna-t, de nem akarok én jó tanácsokat osztogatniCS0ki írta:Annyiban sanszosabb, hogy a Marcás csapat egyszerűen baromság, Lass nagyon kell a csapatba Xabi mellé.
Hát a helyében bemutatnék az biztos. De csak a Madridba tartó gép fedélzetéről.lionel_messi írta:Milan drukkerként nagyon remélem hogy Kaká marad milanóba és bemutat a vezetőségnek minden estre van egy tanácsom neki... RICKY MARADJ MILÁNÓBAN!!
így már biztos, erre a hírre vártam, teljesen meggyőzöttbence8 írta:kétlem hogy Ribery a Realba tart
http://www.nemzetisport.hu/nemetfoci/fr ... 40201.html[/url]
Annyiban sanszosabb, hogy a Marcás csapat egyszerűen baromság, Lass nagyon kell a csapatba Xabi mellé.ez a csapat, ha jól látom 1, azaz EGY helyen tér el az előbbitől...
ez olyan hűűdenagy különbség, h ez már sanszosabb?
Nem lett bejelentve...csak valami bulvár hír volt róla.Ha ez igaz, hogy ennyi pénz áll rendelkezésére, jó nagy idióta volt az öreg, hogy be is jelentette a felhasználható összeget... Rolling Eyes
A játékosokat jórsészt részletre szokás megvenni, nem egyben pengetnek ki 100 milliókat. A gazdasági rész elég bonyolult, nem nagyon tudjuk szerintem innét megállapítani, hogy mi hogy van. De az biztos, hogy Perez csapat alaposan átszámolja oda-vissza a költségeket, várható bevételeket. Egyébként az a durva, hogy a bevételek nem igazán az eredményességtől függnek csak. A jegyeladások, tv-szeződések hozzák alapból a legtöbb pénzt.Na most ha mindezt (legalábbis egy részét) hitelre nyomják Madridban, akkor ezt jelen gazdasági helyzet mellett óriási meggondolatlanságnak tartom. Pláne, hogy a mezeladások nagy mértékben csökkennek a válság miatt, ráadásul még egymást oltják ki a Madrid sztárjai... Hát nemtudom
Márpedig ez lesz, mart nálunk viszonylag alacsonyak a fizetések, bár ugye nincs is túl sok ember, aki megérdemelne nagyobb fizetést.Ezen felül szerintem az se jó, ha túl sok feje van egy csapatnak, nem mellesleg aligha hiszem, hogy Ramos vagy Casillas eltűrné (nem is érdemelnék meg teszem hozzá), hogy kisebb anyagi megbecsülést kapjanak, mint azok akik eleddig egy centit nem tettek hozzá a klubhoz.
Azért játszik itt Lampard mert KATALÁN az asszony.Fecooo írta:azért a nők szava igencsak döntő szokott lenni... ne bagatelizáld el a bnőket...
Legyen így.-BlancoMark- írta:- A Cristiano-val való előszerződés létezik, ezt már el is ismerte Pérez alelnöke. És azt is elismerték, hogy nekik szükségük van Cé-re és képesek kicsengetni érte 80-90 milliót is.
- Kaká meg igen közel van, ezt nem részletezném.
- Villának két kérője van : az egyik a Madrid, a másik a Chelsea. Viszont Villa leszögezte, hogy ő mindenféleképpen maradni szeretne Spanyolországban, ezért egyértelműen megszerezhető.
- Ribéry pedig Zidane nagy kedvence, és ugye ő a tanácsadó. Ráadásul Hoeness és Rummenigge barátja Péreznek.
100milla a hitel,100milla van alapból (kb) és 50-100 millió az eladásokból(kb 10 ember távozik)Valamelyik Madrid szurkoló aki tudja: A 250 (vagy 300) millió euróból mekkora rész lesz hitelből, mekkora rész játékoseladásból és mennyi áll tisztán rendelkezésre? Mert mintha nekem úgy rémlene hogy azt olvastam, hogy ebből 100 az hitel 50 meg játékoseladás és 100 tiszta, de javítsatok ki ha tévedek.
Henry öregapja meg Franck nagynénje 1 pótkocsiról vettek tehenet...szajko írta:Abidal felesége és Ribery felesége nagyon jó barátnők.faithnomore írta:más kérdés hogy Ribéry inkább ide igazolna, és hogy ha föl lehet hozni a Zidane-Ribéry kapcsolatot akkor ennyi erővel ugyanúgy föl lehet hozni a Henry- Ribéry kapcsolatot is, mindketten győzködik
Ribery ide fog jönni semmi kétség.
Szerintem már meg is szereztük, csak még nem nyilvánították ki.
Az emberek nagyon nehezen vetkőzik le a szokásaikat (jókat, rosszakat egyaránt). Minél idősebb valaki annál jobban ragaszkodik a már kitaposott utakhoz, a megszokott módszereihez. A mostani igazolási tervei sem arra engednek következtetni, hogy megváltozott volna (persze én csak egy BARCA szurkoló vagyok, nem tudhatom).ultrasur írta:Azért ne feledjük mi történt 2000-2003 között!
Remélem két-három világsztár mellett fiatalokat igazol és az ifire építkezik
Remélem rendet tesznek én bizakodom abban hogy megint nagyot alakít de a
hibáiból tanult és nem követi el még egyszer azokat.
Abidal felesége és Ribery felesége nagyon jó barátnők.faithnomore írta:más kérdés hogy Ribéry inkább ide igazolna, és hogy ha föl lehet hozni a Zidane-Ribéry kapcsolatot akkor ennyi erővel ugyanúgy föl lehet hozni a Henry- Ribéry kapcsolatot is, mindketten győzködik
- A Cristiano-val való előszerződés létezik, ezt már el is ismerte Pérez alelnöke. És azt is elismerték, hogy nekik szükségük van Cé-re és képesek kicsengetni érte 80-90 milliót is.barca99 írta: És még mindig nem hiszem, hogy Alonso mellé még meg tudnának szerezni két nagy nevet. Nemhogy egy komplett támadó 4-est...
Idén is bizonygatta minden fontos meccsen.-BlancoMark- írta:Ekkor jön(ne) a képbe Lassana és Xabi Alonso. Jövőre fog igazán kiderülni, hogy mekkora kincse a Realnak Lass.
És szerinted két ember meg tudja oldani ezt a dolgot?-BlancoMark- írta:Ekkor jön(ne) a képbe Lassana és Xabi Alonso. Jövőre fog igazán kiderülni, hogy mekkora kincse a Realnak Lass.
Ha ez igaz, hogy ennyi pénz áll rendelkezésére, jó nagy idióta volt az öreg, hogy be is jelentette a felhasználható összeget...-BlancoMark- írta:Én Florentino Pérez nyilatkozatainak hiszek...
Különben Péreznek 300 millió euró áll a rendelkezésére.
Ekkor jön(ne) a képbe Lassana és Xabi Alonso. Jövőre fog igazán kiderülni, hogy mekkora kincse a Realnak Lass.Etooka írta:A másik: én örülnék, ha ez összejönne nekik, mivel se Kaka, se Villa és se Cé nem védekezik, egyedül Ribery szokott ebből a négyesből. Szóval, a Real védekezése ismét remekül össze lenne rakva...