2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
húú erre voltam én kiváncsi ugysem bonyolult az elérési út köszi mindenkinek a segítségetLegegyszerűbben előhívni úgy tudod ha megjegyzed az elérési utat és a címsorba beírod, akkor egyből beleugrik.
Barcagirl24 írta: itt van a rock himnusz http://www.youtube.com/watch?v=w97UUFkk ... 5B4&index=
ez xp-ben jó, de vistában nincs ilyen menü :Skennyke04 írta:eszközök -> mappa beállítások ->nézet és ott az oprendszer rejtett fájlainak elrejtése elől pipa ki + rejtett fájlok és mappák megjelenítése kicsit lentebb lesz. XP-n így kell, Vista nem tom mennyiben különbözik ha az lenne. Legegyszerűbben előhívni úgy tudod ha megjegyzed az elérési utat és a címsorba beírod, akkor egyből beleugrik. Vissza csinálni jobb klikk tulajdonságok, rejtett elől pipa ki.Chris0527 írta:hy, vki mondja meg légyszi hogy rejtett mappát hogy tudok előhívni? Mert rámentem hogy rejtett legyen de nem tudom hogy kell visszacsinálni illetve hogy kell hogy rejtve legyen de ha bele akarok nézni akkor elő jöjjön.köszi előre is
eszközök -> mappa beállítások ->nézet és ott az oprendszer rejtett fájlainak elrejtése elől pipa ki + rejtett fájlok és mappák megjelenítése kicsit lentebb lesz. XP-n így kell, Vista nem tom mennyiben különbözik ha az lenne. Legegyszerűbben előhívni úgy tudod ha megjegyzed az elérési utat és a címsorba beírod, akkor egyből beleugrik. Vissza csinálni jobb klikk tulajdonságok, rejtett elől pipa ki.Chris0527 írta:hy, vki mondja meg légyszi hogy rejtett mappát hogy tudok előhívni? Mert rámentem hogy rejtett legyen de nem tudom hogy kell visszacsinálni illetve hogy kell hogy rejtve legyen de ha bele akarok nézni akkor elő jöjjön.köszi előre is
tc-t nem használok és vistám van. Igazábol az érdekelne hogy van e valami gyors modja az elöhozásnak mert ha nme akkor tényleg az lesz hogy visszaállítomFecooo írta: total commander-t használsz?
akkor ott beállíthatod, h mutassa a rejtett fájlokat, ha vistát használsz, akkor az intézőnél nem tudom...xp-nél van egy mappa beállításai menü
Ilyen nekem is volt.Chris0527 írta:hy, vki mondja meg légyszi hogy rejtett mappát hogy tudok előhívni? Mert rámentem hogy rejtett legyen de nem tudom hogy kell visszacsinálni illetve hogy kell hogy rejtve legyen de ha bele akarok nézni akkor elő jöjjön.köszi előre is
total commander-t használsz?Chris0527 írta:hy, vki mondja meg légyszi hogy rejtett mappát hogy tudok előhívni? Mert rámentem hogy rejtett legyen de nem tudom hogy kell visszacsinálni illetve hogy kell hogy rejtve legyen de ha bele akarok nézni akkor elő jöjjön.köszi előre is
hol csináltad a rejtett mappát? a total commanderben, vagy az asztalon?Chris0527 írta:hy, vki mondja meg légyszi hogy rejtett mappát hogy tudok előhívni? Mert rámentem hogy rejtett legyen de nem tudom hogy kell visszacsinálni illetve hogy kell hogy rejtve legyen de ha bele akarok nézni akkor elő jöjjön.köszi előre is
Köszi az ötletet, sikerült a dolog!szajko írta:Photoshop
Ha regisztrálsz erre az oldalra, akkor magyarul leszedheted az egészet. Ha beléptél, írd be fent a keresőbe, hogy photoshop cs3 és felülről kb. a 6. topik lesz az amit keresel!lionel_messi írta:Valaki tudna dobni egy linekt a photoshop cs3 magyarosításához?
itt van youtube-on:Ticsi 23 írta:Sajnos sehol sem találom az ákos - ölelj meg újra című számot, nem tudná nekem valaki valahová feltölteni?
Előre is kössz!
hát azt a szurkolásosat nem nagyon éretettem de itt van a rock himnusz http://www.youtube.com/watch?v=w97UUFkk ... 5B4&index=11messi87 írta:Tudna nekem valaki barca szurkolásokat küldeni? Megköszönném!
Illetve a barca rock himnuszt!
thx
ott segítek, ahol tudok, sajnálom, h nem segítettCFirpo3 írta:Köszi a segítséget Fecooo!
Egyelőre nem sikerült beállítani, de majd még próbálkozom.
House: ennyit tudok, csak az a gond, h nem világít a wlan lámpája.
A 3. nál elakadtam.Fecooo írta:CFirpo3 írta:Sziasztok!
Van egy Linksys wifi routerem és van egy hp laptopom ami képes fogni wifi netet.
Hogy tudom megoldani, h a laptoppal wifi-re csatlakozva tudjak netezni?
Remélem valaki tud segíteni.
amikor én kaptam routert, el kezdtem guglizni
http://www.vivanet.hu/ugyfelszolgalat/w ... litas.viva
A routert dugd rá a netre, a routeren kell világítania a Power + a WLAN + 1 internet lámpácskának. Most pedig menj a vezérlőpultról a Csatlakozásokhoz vagy vmi hasonlóhoz és ott keresd meg a te hálózatodat, ott pedig írd be a jelszót, ha van.CFirpo3 írta:Sziasztok!
Van egy Linksys wifi routerem és van egy hp laptopom ami képes fogni wifi netet.
CFirpo3 írta:Sziasztok!