Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Yoda mester mondta és nem írta:A halál az élet természetes része. Örömmel gondolj azokra, akik végre egyesülnek az Erővel. Ne gyászold őket! Ne fogóddz beléjük! A ragaszkodás féltékenységhez vezet. És az a kapzsiság ikertestvére.
Őszine részvétem Henrik!!VIII.Henrik írta:Köszönöm szépen, de ma elment végleg, és "magához szólított a Jóistenke", ahogy mondogatni szokta, és ahogy kívánta az elmúlt napokban már. Délelőtt, Anya mellett aludt el végleg, nem volt magára hagyva a kórházban. Sajnos javulni már nem javult volna a helyzete, mert nagysejtes tüdőrákja volt, amit kora (80) és szívproblémái miatt már nem is műthettek volna. Szívós volt egyébként, csak utolsó napján panaszkodott fájdalmakra, végül az orvosok letompították, amennyire csak lehetett, hogy fájdalommentes legyen a ... .Puyol05 írta:
Sanyarú gyerekkorát azért mi, az unokák, Húgommal, és természetesen kislánya, Anyukám feledtetni tudtuk, széppé tettük életének 2/3-át. Mos már szeretett Anyukájával, aki korán magára hagyta, és fivéreivel van a Jóistenkével együtt.
VIII.Henrik írta: Szavazás? Első szavazás, amire nem mentem el. Nagypapámat vittük kórházba, és sajnos pár nap múlva lehet, hogy lesz egy szomorú hsz-em, ha egyáltalán ide jövök majd akkor.
Csinálj naponta 10x20 fekvőtámaszt és menj le egy jó kategóriájú kondi terembe! Azért jó kategóriájút ajánlanék, mert ott vannak normális edzők, akik segítenek neked és mondják, h mit kell csinálnod! Átlagban 4-5000 Ft egy bérlet, egy hónapra megéri sztem!LM10 írta:Akkor mit tanácsolsz? Te mit ajánlanál?