Lehet,hogy most félreértettedmindorokke_barca írta:Megmosolyogtató, bár inkább furcsa és zavaró. Ne haragúdj, de ebből abszolút az jön le, hogy divat-/hobbyszurkoló vagy. Akinek már nincs is kedve nézni a futamokat mert "kedvence" nem az élen harcol. Barca meccseket sem néznél ha a 8-10ik helyekért küzdenénk? Bár ezek után valószínű. "Nincs ezzel semmi gond" mert ha azt nézzük, az emberek jó nagy százaléka ilyen, szóval nem lógsz ki a sorból, csak nekem szúrják az szemem az ilyen hozzászólások, de nagyon.Az év elején még legalább Hami küzdött a 4-10 helyekért,de mostanra K.O. Ő is.
Ezek a 16. körüli rajthelyei sem lelkesítenek újabban a futamnézésre,de maga a "versenyek" sem.UNCSIIIIIII!

persze sok olyan is van,akit te említesz, őket én se értem, nekem pl elment a legnagyobb kedvencem,de mivel érdekel az egész miliő,és úgy ahogy van az egész, na meg vannak szimpatikus pilóták (meg a csapat maradt),akikért lehet szorítani, egy versenyt se hagynék ki. persze ettől még vacak egy futam volt,de az elmúlt nagyon sok évben volt ilyenre is bőven példa, át kell "vészelni"