Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.08. 11:03:02

mindorokke_barca írta:
Az év elején még legalább Hami küzdött a 4-10 helyekért,de mostanra K.O. Ő is.
Ezek a 16. körüli rajthelyei sem lelkesítenek újabban a futamnézésre,de maga a "versenyek" sem.UNCSIIIIIII!
Megmosolyogtató, bár inkább furcsa és zavaró. Ne haragúdj, de ebből abszolút az jön le, hogy divat-/hobbyszurkoló vagy. Akinek már nincs is kedve nézni a futamokat mert "kedvence" nem az élen harcol. Barca meccseket sem néznél ha a 8-10ik helyekért küzdenénk? Bár ezek után valószínű. "Nincs ezzel semmi gond" mert ha azt nézzük, az emberek jó nagy százaléka ilyen, szóval nem lógsz ki a sorból, csak nekem szúrják az szemem az ilyen hozzászólások, de nagyon.
Lehet,hogy most félreértetted :wink: nem azt írja,h meg se nézi a futamokat,csak így,h kedvence hátul van,nem vmi kellemes élmény maga a futam számára. úgy ül le,h valószínűsíti a számára kevésbé jó futamot, kedvence vergődése miatt. de hszéből az nem jön le egyértelműen,h nem is nézi azokat, elvégre akkor azt se tudná,h rosszak a versenyek :wink: :D

persze sok olyan is van,akit te említesz, őket én se értem, nekem pl elment a legnagyobb kedvencem,de mivel érdekel az egész miliő,és úgy ahogy van az egész, na meg vannak szimpatikus pilóták (meg a csapat maradt),akikért lehet szorítani, egy versenyt se hagynék ki. persze ettől még vacak egy futam volt,de az elmúlt nagyon sok évben volt ilyenre is bőven példa, át kell "vészelni" :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.08. 10:21:38

Megint egy [auto_cenzúra] unalmas futam volt. Vettelék sajnos elrontották, Barichello meg szépen leégette magát. Amugy semmi más. Remélem most már vmi akciódúsdabb futamok lesznek
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.06.08. 08:23:22

Ezek a 16. körüli rajthelyei sem lelkesítenek újabban a futamnézésre,de maga a "versenyek" sem.UNCSIIIIIII!
Megmosolyogtató, bár inkább furcsa és zavaró. Ne haragúdj, de ebből abszolút az jön le, hogy divat-/hobbyszurkoló vagy. Akinek már nincs is kedve nézni a futamokat mert "kedvence" nem az élen harcol. Barca meccseket sem néznél ha a 8-10ik helyekért küzdenénk? Bár ezek után valószínű. "Nincs ezzel semmi gond" mert ha azt nézzük, az emberek jó nagy százaléka ilyen, szóval nem lógsz ki a sorból, csak nekem szúrják az szemem az ilyen hozzászólások, de nagyon.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.08. 03:49:56

Nem vonom kétségbe a dolgot, hogy ki mióta szurkol neki, én csak mondtam hogy régen még nem voltak enyien itt is jelen. Még akkor Gekkodan sem volt. Viszont emlékszem a temérdek vitánkra Ozsi-val :lol: Bárcsak most is lehetne vitázni, mert az azt jelentené, hogy Alo a középpontban és vb-ért harcol...köszönöm a szabálymódosításokat :!: Végülis sokkal izgalmasabb Button 6/7-e mint pl az elmúlt 4-5 év...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
miihii
KHAL

2009.06.08. 01:37:26

Sajna Palik egyik élcelődése tükrözi a valóságot:
A Meki jelenleg olyan GP2-s csapat :oops: :cry:
Az utsó 3 futamon semmi sem történt szinte,színtelen-szagtalan...Pedig ahogy bekezdtek az elején,igen bíztató volt.Persze ehhez hozzájárult az újdonság erejével ható Brawn-ok és ez a pálfordulás az utóbbi évekhez képest.
De mostanra egyhangú Button fölény,és Brawn-Merci dominancia,meg elég lapos futamok a jellemzőek.Nincs küzdelem a pályán,csak körözgetnek.
Ebben pedig idén kimagaslik Jensen,aki gyönyörűen terelgeti a versenyszemélygépjárművét.Meg sem rezzent ma sem alatta a gép,olyan tökéletesen feküdt az aszfalcsíkon,mintha csak egy számítógép generálta volna oda az ideális ívre.Elképesztő...
Meglepték a mezőnyt ezzel a technikával,abszolút jogosan lesz meg a VB (1-2?) és a konstruktőri cím nekik.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.06.07. 20:19:25

G-Jay írta:Hát ahhoz képest, hogy amikor elkezdtem írni ide még kb csak én meg Kralo voltunk Alo pártján, most meg már vagyunk vagy 5-en is :lol:
Hárman biztosan voltatok. Ugyanis, ha jól tudom, Gekkodan Barátom is Alonso - szurkoló. :wink: (majd kijavít, ha nem így van)
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.07. 20:18:09

G-Jay írta:Hát ahhoz képest, hogy amikor elkezdtem írni ide még kb csak én meg Kralo voltunk Alo pártján, most meg már vagyunk vagy 5-en is :lol:
Hát, én kb 2004-2005 óta szoritok Alonsonak. :) Szal nem a forum befolyása miatt vagyok Alonso párti. (Még fent sem voltam a forumon amikor már Alonso drukker voltam. :wink: :) )
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.07. 20:15:09

Hát ahhoz képest, hogy amikor elkezdtem írni ide még kb csak én meg Kralo voltunk Alo pártján, most meg már vagyunk vagy 5-en is :lol:
California Love
gianni
Entrenador del Barça

2009.06.07. 19:36:52

Ticsi 23 írta:A tavalyi év végén, a Renault sikerein felbuzdulva vártam az idei szezont. Azt hittem, hogy Alonso végre megint kap egy olyan autót, amivel versenyképes lesz, mert szerintem, ha csak a képességeit nézzük a pilótáknak, akkor Alonso a legjobb. Hát hiába vártam ezt a szezon, eddig nagy lebőgés! ...és ezek az új szabálymódosítási javaslatok! Kezdek kiábrándulni a "száguldó cirkusz"-ból. De azért:
Hajrá ALONSO!!!

szerk: én vagyok azon fórumozók egyhuszad része, akik bíztak/bíznak Alonso sikerében :D !
Nyugi,vagyunk egy páran :)
piton
Capitá del Barça

2009.06.07. 19:35:54

Én le is írtam h az első helyét ő maga bukta el, de 2. a csapat vette el tőle!
Button és Brawn-Mercik verhetetlenek. Nem kérdés ki lesz a világbajnok.
Azért remélem Vettelnek sikerül még 2-3 futamot nyernie. Esőben nagyon jó,de szárazon vmiért még nem megy annyira,de nagyon fiatal, lesz ő még jobb is.
:)
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.07. 19:30:47

A tavalyi év végén, a Renault sikerein felbuzdulva vártam az idei szezont. Azt hittem, hogy Alonso végre megint kap egy olyan autót, amivel versenyképes lesz, mert szerintem, ha csak a képességeit nézzük a pilótáknak, akkor Alonso a legjobb. Hát hiába vártam ezt a szezon, eddig nagy lebőgés! ...és ezek az új szabálymódosítási javaslatok! Kezdek kiábrándulni a "száguldó cirkusz"-ból. De azért:
Hajrá ALONSO!!!

szerk: én vagyok azon fórumozók egyhuszad része, akik bíztak/bíznak Alonso sikerében :D !
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
honda25
Jugador del Barça

2009.06.07. 18:26:34

Vettel versenyét nem csak a csapata, hanem saját maga is elszúrta.
Barichellonál váltóhibát mondanak, de én ezt nem hiszem el.
Egyszerűen nem bírta elviselni, hogy Button lekörözte volna...
Button és az autója ebben az évben verhetetlen.
Button megérdemli a sikert végre, hibátlanul vezet és most kapott is egy jó autót a segge alá.
Hajrá Barca! És a Honda!
Kralo
Entrenador del Barça

2009.06.07. 18:11:00

piton írta:Vettel versenyét már nem először szúrta el a csapat, bár a mostani3.helyében benne van ő is az első körös rontásával. Nem tudom mi lett volna ha ott nem ront... De még így is két kiállással a 2. hely simán meg lett volna. :evil:
Aztán meg amit a végén mondtak Vettelnek a csapattól.... még h Webber gyorsabb,és ezért lassítson,érthetetlen,jól elszúrták a versenyét már megint! :(
Az első hely akkor sem lett volna meg, ha két kiállással megy.
Az elején kellett volna összehozni legalább 10 seces előnyt (ez se ment volna), ahhoz hogy meg tudja szorongatni Buttont, de hibázott. Még nem tartom kész pilótának a srácot.
Az már igaz, hogy a 3 kiállással nem mentek semmire, nem tudom mit számoltak. Talán arra számítottak, hogy a kiállás után Button elé tud visszajönni, és menni, ami a csövön kifér. de Button nagyon gyors volt, így 5 sec előnye megmaradt annak ellenére hogy hosszabban tankolt.

Idén nincs ellenfele sem Buttonnek, sem az autójának. Ez van.
piton
Capitá del Barça

2009.06.07. 17:46:37

Vettel versenyét már nem először szúrta el a csapat, bár a mostani3.helyében benne van ő is az első körös rontásával. Nem tudom mi lett volna ha ott nem ront... De még így is két kiállással a 2. hely simán meg lett volna. :evil:
Aztán meg amit a végén mondtak Vettelnek a csapattól.... még h Webber gyorsabb,és ezért lassítson,érthetetlen,jól elszúrták a versenyét már megint! :(
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.06.07. 15:41:05

ozsimiki írta:Kralo, akarhatunk mi itt sok mindent, gyér tré volt ez a futam is.

ilyen amatőröket mint a Red Bullnál :shock: csak tavaly,meg idén láttam a Ferrarinal kb.

első futamtól eltekintve sokat értek a szabálymódosítások...ott még lehetett látni,h könnyebb előzni, azóta semmi.
Nah ja. Nagyon unalomba fulladt. Vettel még nem áll készen arra, hogy versenybe szálljon Buttonnel. Nem elég, hogy jobb a Brawn még hibázott is.

Barrichellon legalább mosolyoghattunk megint egy jót. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.07. 15:37:05

Kralo, akarhatunk mi itt sok mindent, gyér tré volt ez a futam is.

ilyen amatőröket mint a Red Bullnál :shock: csak tavaly,meg idén láttam a Ferrarinal kb.

első futamtól eltekintve sokat értek a szabálymódosítások...ott még lehetett látni,h könnyebb előzni, azóta semmi.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.06.07. 13:49:06

ozsimiki írta:Vettel ugyanolyan könnyű kocsival is gyorsabb volt többieknél, ha nem lesz gond rajtnál,remélem kiautózik annyi előnyt,ami elég lesz az első hely visszaszerzésére,ha a Brawnok is kijöttek.

egy műszaki hibát is megnéznék már Brawn módra, eddig elég távol voltak tőle.
Ez az, hogy könnyű kocsival volt jó, de szerintem ha megvannak tankolva az autók a Brawn GP verhetetlen.

Most nem igazán szeretnék műszaki hibát látni se a Brawnnál, se a Red Bullnál. Nagy csatát akarok!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.07. 13:45:24

Vettel ugyanolyan könnyű kocsival is gyorsabb volt többieknél, ha nem lesz gond rajtnál,remélem kiautózik annyi előnyt,ami elég lesz az első hely visszaszerzésére,ha a Brawnok is kijöttek.

egy műszaki hibát is megnéznék már Brawn módra, eddig elég távol voltak tőle.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.06.07. 13:40:21

Érdekes futam lesz.

Meglepne ha a Brawnok nem nyernének. Webbernek szorítok. Vettel túl könnyű, látszik hogy őt most nem kicsit nyomják Webberrel szemben. Button nehezebb autóval is jobb volt Barrichellonál, persze a brazil gumiválasztása után nem csodálom.
Alonso labdába se fog rúgni.
Kimi pedig nehezebb géppel verte a törökmenő Massát. Nagyon egyben van a srác idén szerintem. Jó lesz rá figyelni.

szerk.: kezd unalmassá válni, hogy mostanság több szó esik a háttérben folyó sportpolitikáról, mint magáról a versenyről. Elég rossz, hogy vannak vezetők, akik mozdíthatatlanok. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kralo 2009.06.07. 13:46:49-kor.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.06. 15:00:36

Megint Alo van a 10-ben! Konstans rossz kocsival konstans ott van a 10-ben...hihetetlen. Megmondta hogy versenyképes kocsit akar, akkor marad ha megkapja, megígérték neki, és azt állítják hogy meg is kapja...én is balhéznék egy kicsit. Nem ezt érdemli. Nem ezt a kocsit!
Ahogyan Bari sem érdemli meg a Brawn-t, csak pont ellenkező okok miatt...
California Love
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.06. 14:52:02

Ennyi ! :D
Azért nem kicsit komoly ez,hogy akárkit csípek más sportokból(Kobe,Hamilton,Nash) mindegyikük Barca szurkoló :lol: :lol:
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.06.06. 14:46:08

Aaaaaaah mi?hogy?heee??? :D :D :D
Kép
Nem fogom megkedvelni Hamiltont de ez egy nagy + :D :D
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
piton
Capitá del Barça

2009.06.06. 14:41:35

ozsimiki írta:Jó rajtok nem igen jellemzőek sajnos rá,bár most a környékén nincs Kerses,de figyelnie kell, ha elsőként eljön,akkor meglehet, remélem így is lesz.
Sajna nem, és emiatt vesztett el jó néhány pontot az elmúlt versenyeken. Ha most elsőként eltud jönni a rajtrácsról akkor biztos megnyeri,legyen akármennyi üzemanyag az autójában. A tisztább ívről indul azaz van rá esély, de Barichello is ott lesz mögötte a (tiszta íven) aki viszont jól szokott rajtolni. Majd meglátjuk.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.06. 14:35:09

Jó rajtok nem igen jellemzőek sajnos rá,bár most a környékén nincs Kerses,de figyelnie kell, ha elsőként eljön,akkor meglehet, remélem így is lesz.
Kép
piton
Capitá del Barça

2009.06.06. 14:32:37

Vettel megnyerte mind a 3 részt, szóval nem csak az esetleges kevés üzemanyag miatt volt gyorsabb ma.
Egy jó rajt és biztos megnyeri holnap! :D
Kép
Válasz küldése