Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Megfelelő? Kik lehettek megfelelők?Henry forever írta:Halihó! Szerintem nincs szükségünk Ribéryre, arra a posztra megvannak a megfelelő játékosaink. Össze sem lehet hasonlítani Iniestával. Szerintem 1 szélső védőre ill. 1 igazi vérbeli csatárra lenne szükség, ha esetleg Eto'o tényleg elmegy, de csereként is jó lenne. De nem bánnék 1 kapust is.
Iniesta nem szélső, hanem középpályás.. Ribery Henry pótlására lenne, vagy fordítva, köze nincs Iniestának ehhez.Henry forever írta:Halihó! Szerintem nincs szükségünk Ribéryre, arra a posztra megvannak a megfelelő játékosaink. Össze sem lehet hasonlítani Iniestával. Szerintem 1 szélső védőre ill. 1 igazi vérbeli csatárra lenne szükség, ha esetleg Eto'o tényleg elmegy, de csereként is jó lenne. De nem bánnék 1 kapust is.
nuh írta:Igen mondjuk így jól hangzik ha Ribéry akkor játszik csak a kp-n ha Ini sérült, vagy nem tud játszani(eredetileg sem gondoltam hogy padon ülne) és középcsatár Henry és Eto'o akik váltják egymást vagy Henry néha kimegy szélre vissza mert ott elég jó volt középen mondjuk nem sokat játszott de emellett szerintem kell egy plusz befejezőcsatár aki Eto'o helyett lenne mert Henry most nem tudom mennyire látná el ezt a szerepkört ez nálam Benzema lenne(lehet hogy drága lenne de szerintem most el kéne kezdeni felépíteni egy erőcsatárt aki hasonló testfelépítésű mint Henry v Eto'o és hasonlóan nagy ígéret) persze Bojan is az de őt tényleg nem tudom elképzelni középcsatárként inkább szélsőként mint Messit csak a másik oldalon és amikor játszott általában úgy emlékszem a bal oldalon játszott és nem középen(de javíts ki)
Ibrákon: nem kéne 2-3 év múlva vagy akár mint most is felmerülő esetleges középcsatár(jelen esetben Eto'o)((nem azt mondom hogy most fog távozni de valószínű ezért került szóba most ibra neve)) távozása során igazolni egy kiforrt érett játékost nagyon drágán(ha mondjuk most elmenne Eto'o egyértelműen pótolni kéne akkor is ha 2-3év múlva menne csak el) mert manapság nem lehet megúszni 30 milla alatt (Villa 40+ Ibra még több) ezért jobb lenne most megvenni a jövő ígéretét erre a posztra(középre)((mert szélre szerintem jön az utánpótlás csak középre nem láttam egy 180 cm magasabb erősebb testfelépítésű embert aki szerintem ide kéne)) és ha most megvesszük 30milla körül mondjuk őt és nem válik be 20ért tovább lehet adni (erre gondoltam a nagy veszteségnél)
a liverpoolnak julius 24ig 350m font visszatorleszteset meg kell kezdenie amellett h 42 millio font minusszal zartak az elmult szezont. Ugy nez ki 6 honappal el tudjak halasztani a torlesztes megkezdeset, de nehez lesz ugy h nem adnak el kulcs jatekosokat...Fernando írta:Szinte semmi. Ez biztos. Lehet, hogy volt hír róla. De hülye lenne Benítez elengedni őt. Amit bánok is. Hatalmas erősítés lenne. Más nemis kéne a középpályára. Touré, Xavi, Iniesta, Keita, Mascherano, meg talán valaki az ifiből. ANK-n meg tud márquez is kp-n játszani.barca500 írta:Elmondaná valaki, hogy egy estleges Macherano átigazolásból mi igaz?
Hűhű.nuh írta: Már leírtam korábban is hogy Ribéry szerintem az egész bal oldal cseréje lenne mind Ini mind Henry-é így Benzema csak középcsatár vagyis befejező csatár lenne Eto'o cseréjeként és Bojan-nak szerinetm jobban fekszik a szél mint a középső poszt mert oda valljuk be erősebb fizikum kell, amihez neki fel kell szedni pár kiló izmot
Benzema ráadásul megoldaná hosszútávon felmerülő adódó esetleges középcsatár problémákat és nem kéne Ibrákon gondolkozni és nagyon hibázni sem lehet vele mert el lehet adni később ha nem válna be nem nagy vesztességgel nem úgy mint Ibrát
Szinte semmi. Ez biztos. Lehet, hogy volt hír róla. De hülye lenne Benítez elengedni őt. Amit bánok is. Hatalmas erősítés lenne. Más nemis kéne a középpályára. Touré, Xavi, Iniesta, Keita, Mascherano, meg talán valaki az ifiből. ANK-n meg tud márquez is kp-n játszani.barca500 írta:Elmondaná valaki, hogy egy estleges Macherano átigazolásból mi igaz?
Én nem mondtam, hogy véletlen. De jó pár meccset láttam tőle és nekem nem jött le kiemelkedő tulajdonsága. Nagyon jó játékos ő, de eddig 1 nagycsapatban játszott, ahol a fél világ kiröhögte, azóta egy nagycsapat se vitte el. Szerintem nagyon nagyot buknánk vele.Taibi írta:Rendben, hogy nincs Forlánra túl nagy szükség itt, de miért kell ennyire lenézni? Véletlen nem szerez valaki 2 aranycipőt...Cooltiszo írta:Én csak azt kérném a vezetőségtől, hogy Forlantól maradjunk jó távol. Ő az aki teljesen fölösleges lenne. 30 éves, semmi kiemelkedő tulajdonsága sincs, ráadásul drága is.
Már leírtam korábban is hogy Ribéry szerintem az egész bal oldal cseréje lenne mind Ini mind Henry-é így Benzema csak középcsatár vagyis befejező csatár lenne Eto'o cseréjeként és Bojan-nak szerinetm jobban fekszik a szél mint a középső poszt mert oda valljuk be erősebb fizikum kell, amihez neki fel kell szedni pár kiló izmotlionelmessi19 írta: És Benzema vajon miért lenne jó?
Gondolkoztál már rajta, hogy Riberyvel lesz baltámadónk, akkor a középcsatár posztra csupán három olyan játékosunk marad, akik közül mindnek kezdeni kéne? Eto'o és Henry több mint 60 gólt termeltek egy év alatt, eldöntötték a BLt és a Bajnokságot (El Clasico) a góljaikkal, Bojan pedig a világ egyik legnagyobb csatárígérete, akinek szemmel láthatóan minél több játéklehetőség kell, egyre nagyobb téttel bíró és komolyabb meccseken.
Bár apróság, de értettem, mit mondtál. Hogy Henriquén kívül is jöhetne 4-5 ember. Erre írtam, hogy Laporta 3-4-et mondott- akár Henriquével, akár nélküle, ez kevesebb, mint amit Te írtál. Gondolom, hogy a kérdőjel csupán Eto'o. Ha ő elmegy, akkor 4 érkező lesz, amúgy három. A posztokat sem túl nehéz kitalálni. Sylvinho távozása miatt kell egy balhátvéd, illetve még egy védekező játékos az eltiltások és a sérülések esetére (lásd: idei BL elődöntő és döntő), hogy Tourénak ne kelljen többet a védelem tengelyében játszania. A Hleb-Guddie páros mindkét tagja jó eséllyel távozik, ez esetben pedig az ő helyettesítésük szükséges. Ha jól követtem nyomon a híreket, akkor eddig Ribery neve vetődött fel komolyabban, én nagyon örülnék neki, bár tavasszal azt nyilatkozta Txiki, hogy ha a Bayern nem akarja eladni a játékost, akkor ők nem is tesznek semmilyen lépést az ügyben.noname írta:Nemértetted mit írtam. Arra értettem h Henriquet sztem nem tekinti érkezőnek, mert ő eddig is a Barca játékosa volt.Colos írta:Ha Laporta azt mondta, 3-4, akkor azt úgy is gondolta.
Semmi értelme. Haggyuk már ezeket a hülyeségeket.CFirpo3 írta:Na utánanéztem mert még életemben nem hallottam a nevét és gondolom Chyhrynskyi-re gondolsz.Cáceres14 írta:a közép hátvéd posztra érkezhetne Chigrinszki is ő egy ukrán focista aki a Shatarban játszik
Mert Chigrinszki nincs a SAHtarban.
A középhátvéd poszt az már telt, nincs többre szükség.
Na utánanéztem mert még életemben nem hallottam a nevét és gondolom Chyhrynskyi-re gondolsz.Cáceres14 írta:a közép hátvéd posztra érkezhetne Chigrinszki is ő egy ukrán focista aki a Shatarban játszik
Mu-ban miért volt 1 kalap ....?Taibi írta:Rendben, hogy nincs Forlánra túl nagy szükség itt, de miért kell ennyire lenézni? Véletlen nem szerez valaki 2 aranycipőt...Cooltiszo írta:Én csak azt kérném a vezetőségtől, hogy Forlantól maradjunk jó távol. Ő az aki teljesen fölösleges lenne. 30 éves, semmi kiemelkedő tulajdonsága sincs, ráadásul drága is.
Rendben, hogy nincs Forlánra túl nagy szükség itt, de miért kell ennyire lenézni? Véletlen nem szerez valaki 2 aranycipőt...Cooltiszo írta:Én csak azt kérném a vezetőségtől, hogy Forlantól maradjunk jó távol. Ő az aki teljesen fölösleges lenne. 30 éves, semmi kiemelkedő tulajdonsága sincs, ráadásul drága is.