Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na ja meg hozzá a Libero-t is...Ronal.10 írta:nem tom mi a tökömre várunk...Libery-t minnél hamarabb szerezzük meg! Védőnek nem nagy nevet akarunk tehát azzal még várhatunk.
Eddig én úgy tudtam, hogy a foci egy sport, és a körülötte levő herce-hurca az nem. Ma is tanultam vmit.andris871120 írta:Erről szól a FOCI!
innentől nincs is értelme továbbolvasni, jóéjt.andris871120 írta:Most már tuti. Meg van Kaka a Madridnak.
Nekünk kell lépni. Jöjjön Ribery és akár Ibra is. Maradhat Eto'o is
Csatlakozom! Elönyben vagyunk és Ribery tett egy "enyhe" megjegyzést az időjárással kapcsolatban is: „Ha távoznom kell, biztosan nem megyek Angliába, mert ugyanolyan az éghajlata, mint Németországnak” Anglia kilőve, németből ugysem fogadna el más ajánlatot, a Madrid meg finoman szólva sem érdekli!Ilúvatar írta:mekkora már ez a Ribéry -s beszólás: "Ki az a Perez?"![]()
Legalább ez előny számunkra, mivel madrid még nem tárgyalt Ribéry -vel, Kakával volt elfogalva.
könyörgöm jöjjön már ide a Scarface
Ha padozni nem is, kupákat nyerni mindenféleképprivaldo23 írta:Bocs de te ezt komolyan gondoltad, hogy Fabregas eljönne padozni a Barcába mikor az Arsenal rá épít?????
Miért is volt megbízhatatlan??? Komolyan, ezt majdnem leírja mindenki aki hozzászól a témához, de vicc, hogy megmagyarázni nem tudta még nekem senki... Az hogy nem Alves szintű balbekk? Na ne már... Ti is csak két nevet tudtok helyette, Lahm (akit én is lefogadnék nem tagadom egy percig se) meg Clichy... Nem tom, de én szívesen lennék ilyen "rossz" "megbízhatatlan" balhátvéd, hogy a helyemre csak 2-3 "nagy" név férne be....djtrack írta:Puyol meg kimegy Abidal helyére mert sokkal megbízhatóbb volt ott mint a francia.ez az én véleményen
Látom nagyon értitek a magyar nyelvet.westerngom írta:- ja, úgy van!! az a sok kutya ütő falábú, mint pl. ott volt az a Ronáldinyhó vagy hogy is híííták!LG írta:Az argentin középályást nem ismerem, de Nilmar már volt Európánban, nem vált be, nem kell.
Amugy sem szeretem ezeket a Dél-Amerikai csodagyerkeket![]()
![]()
Nincs itt krízis, de amik néha "felröppennek" itt....lluisllach89 írta: Látjátok mekkora mini-krízist okoztak az önjelölt Perezek?![]()
- ja, úgy van!! az a sok kutya ütő falábú, mint pl. ott volt az a Ronáldinyhó vagy hogy is híííták!LG írta:Az argentin középályást nem ismerem, de Nilmar már volt Európánban, nem vált be, nem kell.
Amugy sem szeretem ezeket a Dél-Amerikai csodagyerkeket
Látjátok mekkora mini-krízist okoztak az önjelölt Perezek?Fecooo írta:nah jó, tény, h túloztam, de nehezen hiszem el, h egy sokat bizonyított sztárcsatárt elküldenének és a helyére hoznának egy zsákbamacskát...TZS írta:
De te meg ne gondold már azt hogy ha valaki nem kell korábban valakinek, az olyan hűde rossz labdarágó. Mondjuk mert későn érő típus.
Jó példa Forlán. MU-nak nem kellett, és tessék, 2 aranycipő.
Nagy következtetést vontál le a dolgokból. Te is visszavehetnél picit.
nah jó, tény, h túloztam, de nehezen hiszem el, h egy sokat bizonyított sztárcsatárt elküldenének és a helyére hoznának egy zsákbamacskát...TZS írta:
De te meg ne gondold már azt hogy ha valaki nem kell korábban valakinek, az olyan hűde rossz labdarágó. Mondjuk mert későn érő típus.
Jó példa Forlán. MU-nak nem kellett, és tessék, 2 aranycipő.
Nagy következtetést vontál le a dolgokból. Te is visszavehetnél picit.
De te meg ne gondold már azt hogy ha valaki nem kell korábban valakinek, az olyan hűde rossz labdarágó. Mondjuk mert későn érő típus.Fecooo írta:nehogy összehasonlítsd már Messi-t Nilmarral... A Lyon-nak nem kellett, akkor majd pont nekünk kell...
egyébként kis off:
kicsit visszafoghatnád magad, itt max. te "pattogsz"...
azt írtad nem kell kiforrott sztár, de Ibra kell? hm...(tudom, h csak szélsőre mondtad, h ne jöjjön sztár, de akkor is...)djtrack írta:Vidic nagy igazolás lenne sztemmivel Marquez sztem elmegy,megy Caceres kölcsönbe. Puyol meg kimegy Abidal helyére mert sokkal megbízhatóbb volt ott mint a francia.ez az én véleményen. Puyol alacsony középsőbédőnek és nagyon sokszor "lefejelik". Pique és Vidic kettős meg a robusztos magas védőpáros lehetne.
Sztem Ribery nem kell ebbe a Barcelonaba! hanem egy-két fiatal tehetség nem kiforrott sztár aki a padozást nem vállalná. de most komolyan ki helyett játszana? Henry ? Iniesta? felejtős.
Én Ibrát még a Ajaxos korszakából kedveltem meg. na most meg fogtok kövezni,de sztem akkor is kell egy erőcsatár ebbe a Barcelonába,mert megint belefutunk abba a hibába mint a Bl győzelem után h sablonos volt a játékunk és a fejjátékunk meg 0 volt.se szélsőjáték. Ibrának meg a magassága miatt ki lehetne ezt használni. Mellesleg visszavont csatárt is tud játszani mint anno a juvéban. mert nem csak gólszerzésben jeleskedik hanem gólpasszban is!!!!!!! igaz h önző nagyképű,de a tudása az nem kérdéses!!!
Akkor se kell lenézni a D-Amerikában edződött játékosokat (általánosságba). Az meg egy dolog h hol nem vált be, nálunk lehet jól játszana...Fecooo írta:aki 13 évesen Európába kerül és itt tanul meg relatíve focizni az egész más, mintha vki latin-amerikában nő fel... az európai klubokban sokkal több gondot fordítanak a taktikai kiképzésre... nehogy összehasonlítsd már Messi-t Nilmarral... A Lyon-nak nem kellett, akkor majd pont nekünk kell...bali 15 írta: Tényleg? Hm ez fura. Jó hogy felvilágosítottál.
De ha nem szereted Dél amerikai csodagyerekeket akkor ennyierőval Messit is elküldhetnéd a fenébe. Mindenki pattog itt hogy Messi saját nevelés.
Pedig nem is a Barcában kezdett.
egyébként kis off:
kicsit visszafoghatnád magad, itt max. te "pattogsz"...
Van, amit nem lehet pénzért megvenni. Minden másra ott, a Mastercard.Barcaman14 írta:Ibra60 milla Ribéry
50 milla Iniesta
felbecsülhetetlen
![]()