Grat a madridnak Kakához!
Madrid drukkerek máris el vannak ájulva attól az elnöküktől (húú azta 1 hét alatt megszerezte

).Így nem volt nehéz dolga,mivel el akarták adni Milan részről...ez a szomorú...no mindegy,többre tartottam Kakát minthogy a Milanban játsszon,szerintem feküdni fog neki a spanyol foci...
De ideje rettegnünk srácok,már Villával is megegyeztek,és így Silva szerződtetése csúszik
Annak örülök hogy erősödik a spanyol foci,és hátha a madrid is elkezd focit játszani,nem a brusztolós erőfociját fogja nyomatni.
Viszont rossz nézni amit az ilyen emberek mint Perez,Abramovic tesznek a focival...bemutatják hogy a saját értékeket semmibe kell venni,0 utánpótlásnevelés,hiszen pénzzel mindent meg lehet venni.és a legszomorúbb hogy erre vevők a szurkolók...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."