Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak én nem értem a poént?House írta: Visca el Barça! Örülök hogy nem Barcásnak születtem.
Nem azért, de szerinted eddig mit csináltak 2000 óta minden nyáron? Na látod..CaRTeR írta:ha te mondod akkor biztosan...2: Jövőre ugyancsak ezt fogják csinálni.
ha te mondod akkor biztosan...2: Jövőre ugyancsak ezt fogják csinálni.
1: Nem fognak összeszokni.csababarca írta: De ideje rettegnünk srácok,már Villával is megegyeztek,és így Silva szerződtetése csúszik![]()
Jelen pillanatban a világ legjobb irányítóját úgy hívják,h Xavi...Pedro10 írta:Sokan kérdezték miért szeretik Perezt a Madridisták oly sokan...ezért...Kaká a világ legjobb irányitója.
1 hét altt sikerült,ujra Real Madrid lesz a csapat..nem egy luzer barca követő...
Igen, és soha többé nem is lesz jobb a helyzet, állítólag a klub is megszűnik...hát mer mi? Very Happy sehol nem vagytok évek óta. európába 5. éve hogy legjobb 8 között se vagytok.. hát mi ez ha nem hajó bájbáj? na de mind1.. jó is az a 6 kapott gól sb-be
Laughing
Én sem értem, hisz már rég az óceán mélyén vanCS0ki írta:Hát persze!a madrid egy süllyedő hajóEzeket komolyan honnét szeditek?
hát mer mi?Hát persze!a madrid egy süllyedő hajóEzeket komolyan honnét szeditek?
Sztem se hoznak jó döntést a Milánnál de ha választhattam volna e 3 csapat közül lehet h én is a madridot választottam volna... A cselszi eddig em nagyon jött be az olaszországi játékosoknak, a city meg no commment.... Azért kiváncsi leszek arra h a city mikor kezd el végre normálisa építkezni, mert ha így folytatják nem nagyon lesz belőlük nagy csapat.......Balinho írta:bár igazából ha a vetélytársakat nézem a City és a Chelsea személyében akkor nincs is igazi választás, mert nincs egy súlycsoportban a két csapat a RM-dal), azt majd az idő eldönti
Nézdd meg mire írtam!azért kicsit óvatosabban fogalmaznék, Xabi mellé kell Lass? Inkább Lass mellé kéne Xabi, mint egy falat kenyér.
Hát persze!a madrid egy süllyedő hajó
Remélem nem két éve volt neki az...karrierje csúcsán...
Poénkodott, még a cikkben is leírják!így már biztos, erre a hírre vártam, teljesen meggyőzött gondolom pont így mondta, véletlenül sem ragadtak ki egy hosszabb monológból pár szót,és tették közre így.