2009.06.11. 13:50:57
Nemrég nyilatkozta a Barca gazdasági vezetője Xavier Sala i Martín, hogy amiről Perez beszél csak hum-buk! Nem lehet a mai helyzetben annyi mezt eladni, mint régebben. És ő ért hozzá, szeritnem! A Columbián szerzett diplomát, ott professzor volt, nem kis szaktekintély! Finoman utalt arra is, hogy a Real nem -e egy újabb kétes ingatlanügyletből akar pénzt szerezni! Ugye annó Pereznek onnan volt rengeteg pénze, hogy eladta az egyik létesítmény kb. 10x es áron a városnak, a madridi vezetés meg le lett fizetve, a madridista miniszterelnök meg ehhez asszisztált, és a végén mindenki jól járt, meglopták az államot, és lett galaktikus madrid! Na azért ez most már nehezebb lesz! De valahogy az az érzésem, hogy a Real továbbra is úgy van fenntartva, mint A SPANYOL klub, és valamilyen szinten a spanyol uralmat jelképezi az országon belül, szóval mindíg is majd nyomni fogják pénzzel, (szánalamas ürügyekkel fedezve)! Ohhh yeah éljen az elnyomás!!! Szal csak ennyit a madridról! Továbbá szerintem nem fog olyan jól járni a madrid se Kakával se majom Ronival, ugyanis mindkettőjük túl van a csúcson! Tudom hülyén hangzik, mert fiatalok, pláne roni, de szeritnem így van! A legjobbkor adták el őket a klubbjaik! Kaká árnyéka régi önmagának, közel nem nyújt olyat, amitől el kéne ájulni, C.Ronitól meg nem voltam elájulva az idén, mindenki nyalta a p.csáját, hogy jaja hát így meg úgy C.Roni, de semmi extrát nem nyújtott idén, pedig a háttércsapat megvolt hozzá! Persze lehet hogy új klubban új erőre kapnak, de az az érzésem, hogy nem így lesz! Én jobban félnék Villától, aki majdnem fix, hogy szintén oda megy, mert benne még van bizonyítási vágy! Bocs a kissé nyers stílusért, de ez a véleményem! Mocskos egy sport ez a foci is, és a Real az egyik fő piszok forrás, és itt nem mint riválissal, vagy mint csapattal van gond, hanem a klubb illetve spanyol vezetéssel, akik azzá teszik a madridot ami!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!