2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kérem szépen, ha van egy bnőm 5 éve, sokkal több mindent megmerek vele csinálni, mint egy külföldivel, akivel pár hónapja vagyok együtt.Subinho írta:én sem akarom Ibrát, de annyit megjegyeznék, hogy Henry is mekkora arc volt korábban. pl. a szögletzászlóhoz beállok és fotózzatok mert én vagyok a legjobb.... Amióta a Barcában van, nagyon szerény lett!!!
ne haragudj, de nem érted a helyzetet... mégis miért akarnám elnyerni a modik szimpátiáját? ha így lenne, nem gondolod, h mindenben egyetértenék velük? épp az, h kitartok a véleményem mellett, mégha egyedül is vagyok vele... és láthattad volna, h igenis sokszor nem értünk egyet Ozsimikivel, se LM19-cel, stb...albicelesteX írta:Üdv!Még mindig nem értem miért ágál ennyire mindenki Zlatan ellen!Pl. az ilyen fecoooooooooooooo féle hozzászólásokat sme tudom hovarakni!Én úgy vagyok vele hogy ha lehet akkor inkább velünk mint ellenünk mondjuk madridban!Ibrahimovic már bizonyított!nem értem miért ágáltok ellene ennyire?Csak azért mert mondjuk 3000 hozászólással rendelkező vagy moderátor fórumozó szimpátiáját akarjátok elnyerni????Én igenis többre tartom mint a sokak által annyira favorizált Benzemát!
Az a "mindenki" az tul.képpen kisebbség. Csak "hangosabbak"albicelesteX írta:Üdv!Még mindig nem értem miért ágál ennyire mindenki Zlatan ellen!
MU honalpja megerősítette,hogy elfogadták a 94 miliós ajánlatot érte,és zöld utat kapott a Madrid,hogy tárgyaljon a portugállal.tomabence írta:Valamiről én lemaradtam??? Ez már tény, hogy megvette a margit c.rinyát is?risubarcafan írta:Kaká 65 milkó Ronaldo meg 94ért lett madridé, nem hinném hogy ibra 150et érne kb... viccnek is rossz
Valamiről én lemaradtam??? Ez már tény, hogy megvette a margit c.rinyát is?risubarcafan írta:Kaká 65 milkó Ronaldo meg 94ért lett madridé, nem hinném hogy ibra 150et érne kb... viccnek is rossz
Jaja, erre gondoltam én is.barca99 írta:
Viszont tényleg nagyon jó lenne, ha pár napon belül bejelentenék a francia érkezését, mert ha valaki pótolni tudja Ronaldot a MU-nál az Ribéry lesz. Ráadásul inkább karmester, mint Ronaldo így Ribéry + egy befejező csatárral szerintem egy kicsit sem gyengülne a MU. Sőt.
Pár napja még azt hittem, hogy a francia tuti idejön, de mivel a pénz nagy úr... tényleg abban bízhatunk, hogy ide akar jönni, tényleg jó a kapcsolat, és hasonló lesz, mint a Kaká ügy... hiába van sokkal jobb ajánlat, a szimplán jót fogadjál el, mert a játékos érdekeit nézik. Csak az a baj, hogy a MU - Barca között nincs olyan szakadék, mint a City és a Real között.
helyes!! nagggyon helyes!!! így legalább folyamatosan csökken az esély az idehozatalára!redmiller írta:Inter: Ibrahimovic annyit ér, mint Kaká és C. Ronaldo együtt
Arc az van...
már bocsi, de szörnyű a helyesírásod... szinte csak minden 3. játékosnak sikerült eltalálnod a nevét...nagyatyesz írta:
Na én tisztelem Pepet, de azért nem kéne ennire leadni! Nálam is Ribery a favorit, mert mind a jobb-, mind a bal oldalt is be tudja játszani, ezzel a rotációs rendszer szerintem jól működhetne Messi-Hendy és Ribery között!
Nálam a jövő év csapata úgy nézne ki:
Kapus poszton okék vagyunk
Védelem: középső védőnek Puque, Puyol, Marquez, Caceres, Henrque
bal oldalon Abidal és Felipe
jobb oldalon Alves és Salton
Középpálya: Xavi, Iniesta, Tore, Busquets, Keita, Fabregas
Csatársor: Messi, Ibra, Hery, Ribery, Bojan
Védelemte kb 8-10 millióért lehetne megerősíteni Felipe leigazolásával. Salton nálam megér egy próbátm, úgyis ingyen igazolható! A védelem közepéből Militót el/kölcsönadnám!
Középen én Fabregasra mennék rá! Érdemes érte pénzt adni és akár még Hlebet ise bele lehetne venni a transzferbe, ő úgyis nagy kedvence Wengernek!
Riberyt meg kell szerezni, Zlatan meg szintén max 10be fájna ha menne Eto!
Eagico írta:Az "AS" szerint a Barcelona érdeklődik a liverpool-i Yossi Benayoun (29) szélsője iránt. Az izraeli támadót 2012-ig szerződés köti jelenlegi csapatához, de kb. 8 millió euróért elképzelhető a kivásárlása. A Barcelona vezetősége az esetleges Ribéry transzfer meghiúsulása esetén, mint lehetséges alternatívaként képzeli el Benayoun leigazolását.
az AS ha jól tudom madridi lap... nem tudom...sztem padra talán jó lenne, de nem érzem, h passzolna ide...(igaz anno a racingban jól játszott...)Eagico írta:Az "AS" szerint a Barcelona érdeklődik a liverpool-i Yossi Benayoun (29) szélsője iránt. Az izraeli támadót 2012-ig szerződés köti jelenlegi csapatához, de kb. 8 millió euróért elképzelhető a kivásárlása. A Barcelona vezetősége az esetleges Ribéry transzfer meghiúsulása esetén, mint lehetséges alternatívaként képzeli el Benayoun leigazolását.