Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.06.11. 14:46:28

Már kifejtettem többször de megteszem újból...mert hát új hírek vannak.

Még mindig azt mondom,h ha nem is létfontosságú de mindenképp nagyon fontos igazolás volna Ribery.Viszont az ár az nem mindegy.Én nem akarom,nem örülnék neki,h ha egy játékos miatt változtatnánk az eddigi politikánkon.Valahol meg kell húzni a határt.

Szóval nagyon nem tesz jót nekünk ez,h Perez így feltornázta az árakat.Rosszul tette?Kétlem.Amíg van pénze és megengedhet magának ilyen üzleteket valamint ezzel együtt minket is kiszorít a piacról azt kell mondani,h jól politizál.

Viszont ami biztató az a két alternatíva a francia helyett.Mindkét játékos lendítene sztem a csapaton a kérdés az,h mennyivel lennének olcsóbbak.Ha Silváért harcba száll a Real is(márpedig azt beszélik) akkor ott szintén egy elég magas árral találnánk szembe magunkat.Akkor meg már inkább a francia.

Maradt Robinho.Kérdés,h a tavalyi 40+ milliós vételára mellett idén mennyiért válna meg tőle a City ha megválna egyáltalán.Az a baj(már ha baj),h az utóbbi két játékosnál nem igazán lehet játékos csere opcióban gondolkodni míg Ribery esetében talán ezzel is lehet számolni és ezzel is lehet csökkenteni az árat.

Egy szó mint száz Ribery az álom.Egyértelműen a legnagyobb erősítés.És neki örülnék a legjobban.De nem dőlnék a kardomba ha csak a másik két név közül jönne valamelyik.Szvsz erősítést jelenten mind a 3.

Az Ibra ügy meg...kezdem elfogadni a dolgot.Bár jobb szeretném ha marad Eto'o de teljes mértékig megbízok a szakmai stábban.Hülyeséget biztos nem csinálnának.Elfogadni elfogadom de megszeretni nem hiszem,h megfogom.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.06.11. 14:27:53

Subinho írta:én sem akarom Ibrát, de annyit megjegyeznék, hogy Henry is mekkora arc volt korábban. pl. a szögletzászlóhoz beállok és fotózzatok mert én vagyok a legjobb.... Amióta a Barcában van, nagyon szerény lett!!!
Kérem szépen, ha van egy bnőm 5 éve, sokkal több mindent megmerek vele csinálni, mint egy külföldivel, akivel pár hónapja vagyok együtt. :roll:

Angliában király is volt.Most újra az, csak nem rá figyel az egész liga mert vannak nála jobbak.
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2009.06.11. 14:18:14

én sem akarom Ibrát, de annyit megjegyeznék, hogy Henry is mekkora arc volt korábban. pl. a szögletzászlóhoz beállok és fotózzatok mert én vagyok a legjobb.... Amióta a Barcában van, nagyon szerény lett!!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.11. 14:14:51

No, azt mondja a sport.es, hogy V.Valdes szerződéshosszabbítása még nem olyan biztos (ezt V.V. ügynöke mondja). Gondolom, pénzügyi problémák merültek fel. Nyilván a triplázás magával vonja, hogy pár játékos (főleg ügynöke) "elpimaszodik" a fizetést illetően. Ez lehet a baj Eto'o-nál is, és Touré ügynöke is ezért panaszkodott. Persze, valamilyen szinten érthető az elképzelésük, de azért a Barca az sosem lesz R.Madrid, v Chelsea, v ManCity - ezt tudhatnák. Remélem, Valdes marad, mivel semmilyen világklasszis kapus nem mozdítható. A másik két játékos esetét nyugodtabban kezelem, mert pótlásuk megoldható.
papek89
Jugador d'estrella

2009.06.11. 14:08:16

Egy dologban gondolkodtam. A barca már január óta próbálja Ribery-it megszerezni. És a nyílvánosság elé lehet azért találták ki a 100 millát, hogy a Real kopjon le, és a Barcáé legyen Ribery. Ez is csak egy feltételezés. Csak a szálak összejönnek. Először úgy volt 40 körül elfogadja a Bayern. Azután jött a Real ajánlat, és hopá, már 100 milla lett hirtelen az ára. Nem tudhatjuk, de ez lehet mögötte.
albicelesteX
A Vadász

2009.06.11. 13:51:42

Nem sértésként szántam ne értsd félre!Csak néha így jön le!Én meg úgy vagyok vele hogy a Barcelona az minden szezonba minden porondon esélyesként kell hogy pályára lépjen és nem elégszek meg fél megoldásokkal vagy másodrendű igazolásokkal akikkel csak aszisztálni tudunk a nagyoknak!Nem akarok Juvetus kópiát!Jelenleg is nagyon jó a keret de egy minőségi játékos távozás egy minőségi játékos érkezését vonza magaután!Nekem ez a véleményem!!!
Kép
csaba86
Barça B

2009.06.11. 13:46:16

Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.11. 13:42:10

albicelesteX írta:Üdv!Még mindig nem értem miért ágál ennyire mindenki Zlatan ellen!Pl. az ilyen fecoooooooooooooo féle hozzászólásokat sme tudom hovarakni!Én úgy vagyok vele hogy ha lehet akkor inkább velünk mint ellenünk mondjuk madridban!Ibrahimovic már bizonyított!nem értem miért ágáltok ellene ennyire?Csak azért mert mondjuk 3000 hozászólással rendelkező vagy moderátor fórumozó szimpátiáját akarjátok elnyerni????Én igenis többre tartom mint a sokak által annyira favorizált Benzemát!
ne haragudj, de nem érted a helyzetet... mégis miért akarnám elnyerni a modik szimpátiáját? ha így lenne, nem gondolod, h mindenben egyetértenék velük? épp az, h kitartok a véleményem mellett, mégha egyedül is vagyok vele... és láthattad volna, h igenis sokszor nem értünk egyet Ozsimikivel, se LM19-cel, stb...
bocs az offért... bocs, h számomra fontosabb a csapat szellemisége, mint az eredményessége... amikor van alternatíva egy "normálisabb" ember személyében, mégha kicsit gyengébb is, akkor is arra szavazok!
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.11. 13:41:32

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... -nada.html
Ha jól értelmezem Laporta 40 millió eurót akar rászánni Riberyre.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.11. 13:41:29

albicelesteX írta:Üdv!Még mindig nem értem miért ágál ennyire mindenki Zlatan ellen!
Az a "mindenki" az tul.képpen kisebbség. Csak "hangosabbak" :)

Szerintem a magyarok egy részében van valamilyen ellenszenv a magyar válogatottal szemben ért sérelmek miatt (Ibra 1-2-szer megkeserítette már életünk). Ugyanakkor ez nem profi hozzáállás a témához.
Azért sem érthető a dolog, mert egyre inkább úgy néz ki, hogy Eto'o-t nehéz lesz megtartani, és akkor alap, hogy egy világklasszis csatár kell. Márpedig aki ilyen, és mozdítható, csak kettő van: Ibra és Villa. De utóbbiért nagyon harcol a Reál, úgyhogy gyakorlatilag Ibra marad.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.11. 13:41:28

tomabence írta:
risubarcafan írta:Kaká 65 milkó Ronaldo meg 94ért lett madridé, nem hinném hogy ibra 150et érne kb... viccnek is rossz
Valamiről én lemaradtam??? Ez már tény, hogy megvette a margit c.rinyát is? :shock:
MU honalpja megerősítette,hogy elfogadták a 94 miliós ajánlatot érte,és zöld utat kapott a Madrid,hogy tárgyaljon a portugállal.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.11. 13:40:46

Csak egyet tudok érteni Ozsival és Barca99-el.
Ribery fontos lenne a bal oldalra. Viszont 100 miliót biztos,hogy nem fog a csapat kiadni érte. Az a Hleb+30-35 szerintem korrekt lenne,majd kiderül.

Az Eto'o-Ibra ügyhöz pár szót szolnék.
Az 1 dolog,hogy Ibra milyen ember. Olyan mint Ronaldo vagy talán rosszabb,de engem meccsek közben mégsem idegesített a jelenléte annyira mint a portugálé. Nemtudom,hogy az Inter szurkolók hogy viselkedtek vele,stb...
De az biztos,hogyha létrejönne az üzlet,akkor azzal a csapat "nyerne ",legalábbis játékban igen.
Ibrahimovic szerintem jelenleg a világ talán legjobb csatára,legalábbis befejező poszton. Nem fogom ecsetelni,eleve olyan fizikuma van,hogy hihetetlen. Fejelni ,paszolni,lőni,cselezi kiválóan tud.
A lehetőségek vele mindenképp szélesebbek lennének.
Az emberi megítélést viszont Pepnek és Laportának kell eldönteni,hogy fognak-e bírni vele,ha már ide akarják hozni.

Viszont egy dolog fölött nem lehet átsuhanni.
Pep már tavaly is hasonló kaliberű csatárt szeretett volna,mint Zlatan...
csaba86
Barça B

2009.06.11. 13:38:22

Ez a Beni gyerek a Liverből nekem nem szimpi....
Kb. olyan mint Hleb. Bár ha jobban belegondolok, még azt a szintet sem üti.....
tomabence
Jugador d'estrella

2009.06.11. 13:38:01

risubarcafan írta:Kaká 65 milkó Ronaldo meg 94ért lett madridé, nem hinném hogy ibra 150et érne kb... viccnek is rossz
Valamiről én lemaradtam??? Ez már tény, hogy megvette a margit c.rinyát is? :shock:
albicelesteX
A Vadász

2009.06.11. 13:36:25

Üdv!Még mindig nem értem miért ágál ennyire mindenki Zlatan ellen!Pl. az ilyen fecoooooooooooooo féle hozzászólásokat sme tudom hovarakni!Én úgy vagyok vele hogy ha lehet akkor inkább velünk mint ellenünk mondjuk madridban!Ibrahimovic már bizonyított!nem értem miért ágáltok ellene ennyire?Csak azért mert mondjuk 3000 hozászólással rendelkező vagy moderátor fórumozó szimpátiáját akarjátok elnyerni????Én igenis többre tartom mint a sokak által annyira favorizált Benzemát!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.11. 13:28:16

barca99 írta:
Viszont tényleg nagyon jó lenne, ha pár napon belül bejelentenék a francia érkezését, mert ha valaki pótolni tudja Ronaldot a MU-nál az Ribéry lesz. Ráadásul inkább karmester, mint Ronaldo így Ribéry + egy befejező csatárral szerintem egy kicsit sem gyengülne a MU. Sőt.

Pár napja még azt hittem, hogy a francia tuti idejön, de mivel a pénz nagy úr... tényleg abban bízhatunk, hogy ide akar jönni, tényleg jó a kapcsolat, és hasonló lesz, mint a Kaká ügy... hiába van sokkal jobb ajánlat, a szimplán jót fogadjál el, mert a játékos érdekeit nézik. Csak az a baj, hogy a MU - Barca között nincs olyan szakadék, mint a City és a Real között.
Jaja, erre gondoltam én is.

Ribery-re szerintem nagy szükségünk lenne, PEP és a vezetőség se véletlenül akarja, abban bízok én is,h Ribery annyira minket akar,h létre is fog jönni. mert ez esetben a Bayern-nek se lehet nagyon nagy árat kérni érte, hiszen a játékos is menni akar. persze mai világban sokat nem jelent, Kaka maradni akart,aztán mégis tárgyaltak róla a saját főnökei.

SAF-ék nem fognak sokat tökölni, szóval nagyon örülnék,ha hamar meglépnénk a leigazolását. persze már "jó",ha "csak" a M.U.val kellene érte küzdeni :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
risubarcafan
Jugador del Barça

2009.06.11. 13:28:07

Kaká 65 milkó Ronaldo meg 94ért lett madridé, nem hinném hogy ibra 150et érne kb... viccnek is rossz
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.11. 13:24:38

helyes!! nagggyon helyes!!! így legalább folyamatosan csökken az esély az idehozatalára! :lol: :lol: (mondhatjuk úgy is, h a 0-hoz konvergál :D )
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.06.11. 13:18:32

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.11. 13:17:00

Miért ne jöhetne? Ha az eredeti árért el tudnánk hozni Ribéryt, 35-40 millió körül, plusz Ibra 10 millióba fájna, nem hiszem, hogy ne férne bele... Különben sem olvastam sehol, hogy csak egy nagy nevet akarnak, vagy hogy egyik kizárná a másikat.

Viszont tényleg nagyon jó lenne, ha pár napon belül bejelentenék a francia érkezését, mert ha valaki pótolni tudja Ronaldot a MU-nál az Ribéry lesz. Ráadásul inkább karmester, mint Ronaldo így Ribéry + egy befejező csatárral szerintem egy kicsit sem gyengülne a MU. Sőt.

Pár napja még azt hittem, hogy a francia tuti idejön, de mivel a pénz nagy úr... tényleg abban bízhatunk, hogy ide akar jönni, tényleg jó a kapcsolat, és hasonló lesz, mint a Kaká ügy... hiába van sokkal jobb ajánlat, a szimplán jót fogadjál el, mert a játékos érdekeit nézik. Csak az a baj, hogy a MU - Barca között nincs olyan szakadék, mint a City és a Real között.
kudu
Entrenador del Barça

2009.06.11. 13:08:54

Tényleg be kellene vezetni ezt a "sapka" módszert.
Hogy egy bizonyos összegnél ne lehessen többet költeni játékosra....

Ez csak tovább fog fajulni, és egyszer csak borzasztó árak lesznek a játékos piacon
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.11. 13:08:22

nagyatyesz írta:
Na én tisztelem Pepet, de azért nem kéne ennire leadni! Nálam is Ribery a favorit, mert mind a jobb-, mind a bal oldalt is be tudja játszani, ezzel a rotációs rendszer szerintem jól működhetne Messi-Hendy és Ribery között!
Nálam a jövő év csapata úgy nézne ki:

Kapus poszton okék vagyunk
Védelem: középső védőnek Puque, Puyol, Marquez, Caceres, Henrque
bal oldalon Abidal és Felipe
jobb oldalon Alves és Salton
Középpálya: Xavi, Iniesta, Tore, Busquets, Keita, Fabregas
Csatársor: Messi, Ibra, Hery, Ribery, Bojan

Védelemte kb 8-10 millióért lehetne megerősíteni Felipe leigazolásával. Salton nálam megér egy próbátm, úgyis ingyen igazolható! A védelem közepéből Militót el/kölcsönadnám!
Középen én Fabregasra mennék rá! Érdemes érte pénzt adni és akár még Hlebet ise bele lehetne venni a transzferbe, ő úgyis nagy kedvence Wengernek!
Riberyt meg kell szerezni, Zlatan meg szintén max 10be fájna ha menne Eto!
már bocsi, de szörnyű a helyesírásod... szinte csak minden 3. játékosnak sikerült eltalálnod a nevét... :shock: :oops:
a másik: 1000% h nem fog jönni egyszerre Ibra meg Ribery!

szerk:
akiknek sikerült elrontanod a nevét:
Henry (kétszer is!)
Piqué
Henrique
Filipe
Toure

a helyedben nem lennék erre büszke...( a többi hibáról nem is beszélve...)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.06.11. 13:14:59-kor.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.06.11. 13:05:49

Eagico írta:Az "AS" szerint a Barcelona érdeklődik a liverpool-i Yossi Benayoun (29) szélsője iránt. Az izraeli támadót 2012-ig szerződés köti jelenlegi csapatához, de kb. 8 millió euróért elképzelhető a kivásárlása. A Barcelona vezetősége az esetleges Ribéry transzfer meghiúsulása esetén, mint lehetséges alternatívaként képzeli el Benayoun leigazolását.

Na én tisztelem Pepet, de azért nem kéne ennire leadni! Nálam is Ribery a favorit, mert mind a jobb-, mind a bal oldalt is be tudja játszani, ezzel a rotációs rendszer szerintem jól működhetne Messi-Hendy és Ribery között!
Nálam a jövő év csapata úgy nézne ki:

Kapus poszton okék vagyunk
Védelem: középső védőnek Puque, Puyol, Marquez, Caceres, Henrque
bal oldalon Abidal és Felipe
jobb oldalon Alves és Salton
Középpálya: Xavi, Iniesta, Tore, Busquets, Keita, Fabregas
Csatársor: Messi, Ibra, Hery, Ribery, Bojan

Védelemte kb 8-10 millióért lehetne megerősíteni Felipe leigazolásával. Salton nálam megér egy próbátm, úgyis ingyen igazolható! A védelem közepéből Militót el/kölcsönadnám!
Középen én Fabregasra mennék rá! Érdemes érte pénzt adni és akár még Hlebet ise bele lehetne venni a transzferbe, ő úgyis nagy kedvence Wengernek!
Riberyt meg kell szerezni, Zlatan meg szintén max 10be fájna ha menne Eto!
zsulter
Jugador del Barça

2009.06.11. 12:55:39

sziasztok!

Szerintem Laportának igaza volt a madrid költekezésével kapcsolatban.
Florentino (Francisco Franko) Perez sajnos bedöntötte az átigazolási piacot, ezért csak úgy repkednek mostmár a több10 milliók. Így viszont egyértelművé vált, hogy nincs lehetőség olyan "sztár"játékosok szerződtetésére, akit a klubja nem akar elengedni (kivéve, ha kifizetünk érte 80-100 millát).
Sajnos Ribéry is ilyen, ezért tartok tőle, hogy róla le kell mondanunk.
Silva szerintem sem érinthetetlen, annál is inkább mert a valenciának van egy kiváló opciója arra a posztra Vicente személyében, így akár még valódi minőségrontást sem igazán eredményezne távozása.

Személyes véleményem szerint és Robinho-t látnám szívesen a bal oldalon (abban az esetben, ha igaz az, hogy elvágyódik a City-ből) és akkor mehetne egy Robinho-Henry-Eto'o (vagy a pletykák szerint valaki más (Ibrahimovic)) rotáció, így mindenkinek jutna egészség esetén is 3/2 meccs kezdőként.
azért is pártolom inkább Robinho megszerzését (hangsúlyozom ésszerű áron), mert lenne miért visszavágnia a madridnak, és mindamellett színesebbé tehetné a játékunkat, ami a nemzetközi porondon nem elhanyagolható tényező - mint mondjuk Silva.

Félreértés ne essék....Silvával is elégedett lennék...

Védőjátékosra szerintem meg idén nincsen szükség...Valóban a minőséget képviselik, és így is túlkínálat van belőlük, pláne, ha Milito is felépül...ami a BL döntőn történt (lásd elfogytak a védők) az egy szerencsétlen egybeesés volt...10-ből 1-szer ha előfordul, hogy pont az van eltíltva aki egészséges és az nincs aki sérült..
Az pedig, hogy a védelem sebezhetőnek tűnik az nem pusztán a védelem hibája, hanem benne van a Barca játékában (támadó foci)...így kontra esetén természetes, hogy nehezebben érnek vissza.
Azért a BL döntő megmutatta, hogy ha a középpálya is rendesen zár, akkor még a tartalékos védelmünk is nagyon erős tud lenni..

Ennyit akartam, és elnézést kérek a hosszú levélért!
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.11. 12:54:42

Eagico írta:Az "AS" szerint a Barcelona érdeklődik a liverpool-i Yossi Benayoun (29) szélsője iránt. Az izraeli támadót 2012-ig szerződés köti jelenlegi csapatához, de kb. 8 millió euróért elképzelhető a kivásárlása. A Barcelona vezetősége az esetleges Ribéry transzfer meghiúsulása esetén, mint lehetséges alternatívaként képzeli el Benayoun leigazolását.
az AS ha jól tudom madridi lap... nem tudom...sztem padra talán jó lenne, de nem érzem, h passzolna ide...(igaz anno a racingban jól játszott...)
Lezárt