Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én tegnap asszem láttamRonal.10 írta:Vki szokta nézni kb 5 kor kezdödik Spektrumon, csalokról szol a sorozat.
Mindig keresnek egy balekot és meglopják aztán visszadják a lóvét. Iszonyat nagy trükkök vannak benne. Mindig van egy kis rész benne iylen kocsmai fogadásokat csinálnak. Tyűű vannak ám trükkök![]()
Nem is tudtam h a pohár peremének kerülete 2 szer hosszabb mint a pohár magasága. Na majd kiprobálom haverral egy foadásba
Mi ennek a műsornak a címe?Szeretem, az ilyen életszerű dolgokat, mint a man vs wild.Ronal.10 írta:Vki szokta nézni kb 5 kor kezdödik Spektrumon, csalokról szol a sorozat.
Mindig keresnek egy balekot és meglopják aztán visszadják a lóvét. Iszonyat nagy trükkök vannak benne. Mindig van egy kis rész benne iylen kocsmai fogadásokat csinálnak. Tyűű vannak ám trükkök![]()
Nem is tudtam h a pohár peremének kerülete 2 szer hosszabb mint a pohár magasága. Na majd kiprobálom haverral egy foadásba
http://www.youtube.com/watch?v=SJ9afRgToxE&feature=fvstBarcaforever írta:A New moon című filmről hallott már vki vmit?
Most találtam meg a youtube-on belőle egy szép számot, de az egyik barátom azt mondta,h ez az Alkonyat folytatása, de én nem vagyok még képbe azzal, mert szombaton akarom megnézni.
hát én pasi létemre mindkettőt olvastam, és nagyon bejött. ajánlom mindenkinekBarcaforever írta:A New moon című filmről hallott már vki vmit?
Most találtam meg a youtube-on belőle egy szép számot, de az egyik barátom azt mondta,h ez az Alkonyat folytatása, de én nem vagyok még képbe azzal, mert szombaton akarom megnézni.
a Twilight amolyan Rómeó és Júlia ahol a két "család" a vámpírok és az emberek...Barcaforever írta:A New moon című filmről hallott már vki vmit?
Le ne töltsd...meg ne nézd...lui1698 írta:A Pláza ásza c. filmről ki-mit hallott?
nexam írta:én még mindig nem értem mi a jó a torrentben...Mostanában nagyon rá vagyok halva a how i met your mother-re, viszont alig találok normálisan seedelt torrentet hozzá. Nincs meg valakinek esetleg az összes? Mert szívesen bizniszelnék mondjuk úgy hogy kiírja nekem én meg rendezem a dvd-k árát, plusz a fáradozást. Pest előny lenne, mert akkor nem kellene postaköltséget fizetni, de nem gáz annyira a nem pest sem. Köszi az infókat előre is Smile
tök lassú az egész meg nem is mindig seedelik vagy mitcsinálnak...
én pl a megauploadról szoktam tölteni a himymet és mindig fullon jött... (500KB/sec) szóval valaki elmagyarázná nekem mi a jó a torrentben???
amúgy ha kellenek a megauploados linkek itt a topikba írd le hogy kellenek és írom a pü-t. ja és nem szinkronosan nézem
Húú, nekem is megvan... Életembe nem láttam még olyan rossz filmet...soadroli írta:Húú nekem már rég megvan...öcsém azt mondta nagyon jó...!lui1698 írta:A Pláza ásza c. filmről ki-mit hallott?
Hát nézd meg![]()
Talán családi vígjáték.Vagyis talán vígjáték...lui1698 írta:A Pláza ásza c. filmről ki-mit hallott?
ezt csak alátámasztani tudom. nekem is öcsém nézte meg és azt mondta, hogy nagyon jó. sztem én is napirendre tűzöm lassan, de majd csak érettségi utánsoadroli írta:Húú nekem már rég megvan...öcsém azt mondta nagyon jó...!lui1698 írta:A Pláza ásza c. filmről ki-mit hallott?
Hát nézd meg![]()
Húú nekem már rég megvan...öcsém azt mondta nagyon jó...!lui1698 írta:A Pláza ásza c. filmről ki-mit hallott?
az összes évad kell???Jöhetnek, bár még nem szedtem onnan, de gondolom nem lehet túl nehéz. Köszi.
Jöhetnek, bár még nem szedtem onnan, de gondolom nem lehet túl nehéz. Köszi.nexam írta:én még mindig nem értem mi a jó a torrentben...Mostanában nagyon rá vagyok halva a how i met your mother-re, viszont alig találok normálisan seedelt torrentet hozzá. Nincs meg valakinek esetleg az összes? Mert szívesen bizniszelnék mondjuk úgy hogy kiírja nekem én meg rendezem a dvd-k árát, plusz a fáradozást. Pest előny lenne, mert akkor nem kellene postaköltséget fizetni, de nem gáz annyira a nem pest sem. Köszi az infókat előre is Smile
én pl a megauploadról szoktam tölteni a himymet és mindig fullon jött... (500KB/sec) szóval valaki elmagyarázná nekem mi a jó a torrentben???
amúgy ha kellenek a megauploados linkek itt a topikba írd le hogy kellenek és írom a pü-t. ja és nem szinkronosan nézem
Én torrentet használok,nemtudom ,mi a bajod vele...nexam írta:én még mindig nem értem mi a jó a torrentben...Mostanában nagyon rá vagyok halva a how i met your mother-re, viszont alig találok normálisan seedelt torrentet hozzá. Nincs meg valakinek esetleg az összes? Mert szívesen bizniszelnék mondjuk úgy hogy kiírja nekem én meg rendezem a dvd-k árát, plusz a fáradozást. Pest előny lenne, mert akkor nem kellene postaköltséget fizetni, de nem gáz annyira a nem pest sem. Köszi az infókat előre is Smile
én még mindig nem értem mi a jó a torrentben...Mostanában nagyon rá vagyok halva a how i met your mother-re, viszont alig találok normálisan seedelt torrentet hozzá. Nincs meg valakinek esetleg az összes? Mert szívesen bizniszelnék mondjuk úgy hogy kiírja nekem én meg rendezem a dvd-k árát, plusz a fáradozást. Pest előny lenne, mert akkor nem kellene postaköltséget fizetni, de nem gáz annyira a nem pest sem. Köszi az infókat előre is Smile
Nekem is bejött ez a zenebevágás.Ronal.10 írta:persze h szükség van iylnekre, de nem illet bele. Pl amikor megjelent a bescannelt fejü svájci na akkor kellett volna pl..
Nekem se jött be...De tán trilógia lesz ebből az új fajtából tehát 5-6....Ronal.10 írta:mit szoltok a terminator 4. hez? Sztem túl nagy volt a szeleVagy csak azért ne jött be mert nem volt ott svájcenegger?
![]()
Na majd a Transformers 2 kielégit
Látom,okés,kösz az infót.G-Jay írta:Vársz pár percet és ismét lehet. Még számláló is van, hogy mennyit pontosan!socio66 írta:Óh,nagyon szépen köszönöm faithnomore!
jövök eggyel
szerk: ezeket a rapidos linkeket nem lehet folyamatosan tölteni?
azt írja már a másodiknál,hogy elértem a limitet..
Vársz pár percet és ismét lehet. Még számláló is van, hogy mennyit pontosan!socio66 írta:Óh,nagyon szépen köszönöm faithnomore!
jövök eggyel
szerk: ezeket a rapidos linkeket nem lehet folyamatosan tölteni?
azt írja már a másodiknál,hogy elértem a limitet..