Jelentkezzek egy magyar csapathoz? (ha igen hanyad osztályúba? )
Vagy valahonnan várjak szerződést? Szerződésre várni kell vagy valamit kell tennem hogy legyen szerződésem?

én a jó öreg Warcraft 3-ra esküszöm;)Barcaádám írta: mostanság mien stratégiával játszol Fecoooo?
Én is regisztráltam és a Békéscsabánál vagyok most.matyi02 írta:Regeltem 2-3 nap. Küldök haverokat isFrantic írta:ajánlok mindenki figyelmébe egy játékot, nem tudom volt e már szó róla.
www.footstar.org
online játékos manager, a lényege, h egy játékost irányítasz, 17 éves korától, fejleszted, csapatot keresel, stb, minden mi a való életben is dolga egy játékosnak.
rengeteg országban játsszák, úgyhogy tessék csatlakozni, reg-elni, a beállítások után napi max 5 percet vesz igénybe.
erősítsük Magyarországot !
Regeltem 2-3 nap. Küldök haverokat isFrantic írta:ajánlok mindenki figyelmébe egy játékot, nem tudom volt e már szó róla.
www.footstar.org
online játékos manager, a lényege, h egy játékost irányítasz, 17 éves korától, fejleszted, csapatot keresel, stb, minden mi a való életben is dolga egy játékosnak.
rengeteg országban játsszák, úgyhogy tessék csatlakozni, reg-elni, a beállítások után napi max 5 percet vesz igénybe.
erősítsük Magyarországot !
mostanság mien stratégiával játszol Fecoooo?Fecooo írta:csak FPS, vagy TPS is?szajko írta:Sziasztok!
Akik jártasak az FPS-es játékokba azok segítségét kérném, hogy írjon le párat.
Az újabbakból a Prototype és a Dark Sector kilőve.
Előre is köszi!
ha előbbi:
- COD-ok (call of duty sorozat)
- Half Life 2
- DOOm 3
- Quake 4
-stb...
ha TPS is: (tehát külső nézetes)
-számomra az etalon a Max payne sorozat...
amúgy én inkább stratéga vagyok...(már amennyi időm van...kb hetente 1-2 óra...)
csak FPS, vagy TPS is?szajko írta:Sziasztok!
Akik jártasak az FPS-es játékokba azok segítségét kérném, hogy írjon le párat.
Az újabbakból a Prototype és a Dark Sector kilőve.
Előre is köszi!
Magyarítás csak az 1 hez készült. :Barcaman14 írta:Hali!!Most készülök letölteni a The Godfather 1. és 2. részét is.Mielőtt letölteném érdekelne hogy készítettek-e valamelyikhez magyarítást és ha nem akkor várható-e a közeljövőben.Illetve a gépigényük is érdekelne.Fontos lenne,előre is köszi![]()
jaja,még egy olyan nappalival lenne az igazibarca99 írta:Olyannyira, hogy már 2010-től lehet kapni, újságírók már kaptak béta tesztelési lehetőséget, és rengeteg fejlesztőnek elküldték a szükséges dolgokat, amivel erre lehet fejleszti.
Egyébként vicces, hogy sötét bőrű embereket nehezebben észlel, és a mozdulataikra nem elég jól reagál. De a Microsoft már dolgozik a problémán.
Mindenesetre ha tényleg jó működik, lassan spórolni kell egy Xboxra és erre a Natalra.
mi a neved?M.I.P.A.X. írta:Naná hogy játszom velelionel_messi írta:Valaki játszik a CoD-4el?Minden nap! Nagyon nagyon jó a mind a multi mind a single! Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz az MW2 (a CoD4 folytatása
) Majd noname tesztjét (ha lesz) előtte tuti hogy elolvasom