Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért szerintem a MU még inkább erősödni fog, Ronaldóért kapott hatalmas pénzből Fergusonék tudnak majd venni akár 3-4 kiváló játékost, akikkel összességében jobbak lehetnek, mint idén.visca el barca írta: azért örülök, hogy erősödik a spanyol bajnoksáág, annak meg főkjént hogy erősen gyengítették a mu-t és a milant
1. Laportának semmi, ő nem is nyilatkozott ilyet. Aki egy nyilatkozatban kérdezte meg ezt az Xavier Sala i Martin volt a gazdasági bizottság elnöke.CaRTeR írta:már elnézést laportának mi köze van h honnan van a realnak enni pénze? nektek is van csak ti másra költitek! ennyi. nem értem miért kell állandóan beszólógatnia... talán fél?![]()
![]()
Már nem azért,de elég furcsa hogy valaki csak igy "zsebből" előszed ennyi pénzt, válság közepén...CaRTeR írta:már elnézést laportának mi köze van h honnan van a realnak enni pénze? nektek is van csak ti másra költitek! ennyi. nem értem miért kell állandóan beszólógatnia... talán fél?![]()
![]()
Nos nálam még mindig az a kérdés hogy ők képesek lesznek-e felvenni a versenyt velünk.Brian 20 írta:. A Barcát nem féltem a Reáltól jelenleg elég jó csapatunk van, képesek leszünk felvenni a versenyt velük.
Én nem tudom, mi van ott a madridnál, de szerintük ha 400 milliót költenek játékosokra, akkor az 600 milliót hoz.Nincs is ezzel baj, ha véghez tudják vinni (Brian 20 írta:Nem normális dolog, hogy egy csapat 200 milliót költ el átigazolásokra, mégha ezzel világklasszis játékosai is lesznek. A Barcát nem féltem a Reáltól jelenleg elég jó csapatunk van, képesek leszünk felvenni a versenyt velük. De a liga többi csapatának esélye se lesz. Pl a Valenciának és ez egyáltalán nem jó a bajnokságnak. A Madrid lehet hogy eredményes lesz a bajnokságban, sőt meg is nyerik, de nem árt látni milyen áron. Szinte biztos, hogy gazdaságilag veszteségesek lesznek. Egy ilyen csapatot amit most építenek fel hosszú évek munkája és nem egy nyár alatt kell végbevinni.
Nem tudom mi lesz a végeredmény, de egyre inkább az jön le nem sok jó fog kisülni a dologból.
Persze, értettem miről van szó, csak viccből irtam, ezért is raktam oda ahaze71 írta:Miért LG? Oda pályázol?LG írta: Na jól van, nyugodtan húzd ki a nyelved a seggéből![]()
![]()
Egyébként csupán arról van szó, hogy nem kell a másikat fikázni, főleg előre. Majd jövő nyáron kiderül, hogy volt-e értelme ennek az iszonyú költekezésnek, vagy sem. Addig mi vagyunk a bajnokok.
(Bár szerintem ennek az egész topicnak nincs értelme..., A Barca vs. Madrid dolognak csupán akkor van létjogosultsága, mikor egymás ellen játszanak. De hát ha cirkusz kell a népnek...)
Miért LG? Oda pályázol?LG írta: Na jól van, nyugodtan húzd ki a nyelved a seggéből![]()
Erre, majd júniusban kéne visszatérni, mert a galactico is 7 forduló után kieső helyen állt.LG írta:Na jól van, nyugodtan húzd ki a nyelved a seggébőlPedro10 írta:Lampaio,
végre valaki aki nem csak fröcsög,akinek van mondanivalója,aki reálisan látja ezt a kérdést.![]()
Amugy azért várom kiváncsian, h milyen lesz a RM, mert eddig még ilyen nem volt, h egyszerre ennyi világklasszis érkezzen egy csapathoz, szóval nincs miből kiindulnunk. Lehet, h valóban világverő csapat lesz, lehet, h egyátalán nem fog jól működni.
Na jól van, nyugodtan húzd ki a nyelved a seggébőlPedro10 írta:Lampaio,
végre valaki aki nem csak fröcsög,akinek van mondanivalója,aki reálisan látja ezt a kérdést.
Végre egy okos hozzászólás ebben a topicbanLampiao írta:...
Ez teljes egészében bukó játékos politikabarcafan0911 írta:nagyon remélem hogy a real (összevásárolunk egy csomó sztárjátékost és majd barca szintű csapat leszünk) megbukik