Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2009.06.12. 10:49:20

visca el barca írta: azért örülök, hogy erősödik a spanyol bajnoksáág, annak meg főkjént hogy erősen gyengítették a mu-t és a milant
Azért szerintem a MU még inkább erősödni fog, Ronaldóért kapott hatalmas pénzből Fergusonék tudnak majd venni akár 3-4 kiváló játékost, akikkel összességében jobbak lehetnek, mint idén.
sneco7
Capitá del Barça

2009.06.12. 10:48:31

Nem értem miért kell annyit foglalkozni a Reallal és az átigazolási politikájukkal.Mindig is ezt csinálták,szóval semmi meglepő és új nincs benne.Felesleges a zsebükben is kotorászni,ha van pénzük,akkor költsék...Egyelőre még a Realnak kell velünk versenyezni és nem nekünk a Reallal.Azt se felejtsétek el,hogy mi vagyunk a címvédők mindenhol,szóval inkább Nekik kellene félniük attól,hogy nem tudják felvenni a versenyt velünk még így sem!Néha már idegesít,hogy a többség nem tud elvonatkoztatni a Realtól,most még ez a cikk is felerősíti ezeket a hangokat.Inkább foglalkozzunk a Barcával!
Chris0527
Entrenador del Barça

2009.06.12. 10:45:18

visca el barca írta: - ÉS AMI A LEGDURVÁBB: ENNYI PÉNZÉRT KÖZEL 7 000 000 REKESZ SÖRT LEHETNE VENNI :shock:
Ilyenkor érzi csak az ember igazán hogy micsoda értékesek a játékosok :roll: :D
Titinho
Director del Fútbol

2009.06.12. 10:44:24

CaRTeR írta:már elnézést laportának mi köze van h honnan van a realnak enni pénze? nektek is van csak ti másra költitek! ennyi. nem értem miért kell állandóan beszólógatnia... talán fél? :twisted: :wink: :wink:
1. Laportának semmi, ő nem is nyilatkozott ilyet. Aki egy nyilatkozatban kérdezte meg ezt az Xavier Sala i Martin volt a gazdasági bizottság elnöke.

2. Igen nekünk is, van sőt ebben az évben várhatóan ismét csúcsot dönt a klub költségvetése az előzőekhez képest, hála a triplázásunknak.

3. Ezt nem értem, hogy ezalatt mit értesz, hogy állandóan beszólogat. :? Azért mert az újságírók megkérdezik, hogy mi a véleménye a Madrid költekezéséről és ő megmondja a frankót. Ha fáj az igazság akkor így jártál barátom. :wink:

4. Peace.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
salas9
Entrenador del Barça

2009.06.12. 10:33:12

CaRTeR írta:már elnézést laportának mi köze van h honnan van a realnak enni pénze? nektek is van csak ti másra költitek! ennyi. nem értem miért kell állandóan beszólógatnia... talán fél? :twisted: :wink: :wink:
Már nem azért,de elég furcsa hogy valaki csak igy "zsebből" előszed ennyi pénzt, válság közepén...
1. Nem beszóltunk, de mindenkinek elég feltünő ez :wink:
2. Nem Laporta volt az, hanem Xavier Sala i Martin, a Barcelona gazdasági bizottságának elnöke. :wink:
3. Egyátalán nem félünk, megvehettek bárkit, így mégédesebb lesz ha ismét bajnokok leszünk :wink:
Kép
CaRTeR
Barça C

2009.06.12. 10:25:25

már elnézést laportának mi köze van h honnan van a realnak enni pénze? nektek is van csak ti másra költitek! ennyi. nem értem miért kell állandóan beszólógatnia... talán fél? :twisted: :wink: :wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2009.06.12. 10:10:05

nahát a margitnál nem szaroznak. így szórni a pézt' baszki' nem semmi.

amit ezek elköltöttek erre a két játékosra eszméletlen. 160 millió euró

- nekem ennyi pénzért nagyjából 39700 évig kellene dolgoznom

- ÉS AMI A LEGDURVÁBB: ENNYI PÉNZÉRT KÖZEL 7 000 000 REKESZ SÖRT LEHETNE VENNI :shock:

azért örülök, hogy erősödik a spanyol bajnoksáág, annak meg főkjént hogy erősen gyengítették a mu-t és a milant
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.12. 10:05:30

Brian 20 írta:. A Barcát nem féltem a Reáltól jelenleg elég jó csapatunk van, képesek leszünk felvenni a versenyt velük.
Nos nálam még mindig az a kérdés hogy ők képesek lesznek-e felvenni a versenyt velünk. :D Gondolom egy ilyen szezon után ez érthető! :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.06.12. 10:03:47

Brian 20 írta:Nem normális dolog, hogy egy csapat 200 milliót költ el átigazolásokra, mégha ezzel világklasszis játékosai is lesznek. A Barcát nem féltem a Reáltól jelenleg elég jó csapatunk van, képesek leszünk felvenni a versenyt velük. De a liga többi csapatának esélye se lesz. Pl a Valenciának és ez egyáltalán nem jó a bajnokságnak. A Madrid lehet hogy eredményes lesz a bajnokságban, sőt meg is nyerik, de nem árt látni milyen áron. Szinte biztos, hogy gazdaságilag veszteségesek lesznek. Egy ilyen csapatot amit most építenek fel hosszú évek munkája és nem egy nyár alatt kell végbevinni.
Nem tudom mi lesz a végeredmény, de egyre inkább az jön le nem sok jó fog kisülni a dologból.
Én nem tudom, mi van ott a madridnál, de szerintük ha 400 milliót költenek játékosokra, akkor az 600 milliót hoz.Nincs is ezzel baj, ha véghez tudják vinni ( :lol: ), csakhát 3 éve is ez volt, h szép minden adósság nincs, játékosok, meg mittom én, aztán láthattuk mi volt az igazság.

Ahogy a sportgezan volt erről egy cikk, mindig a real lesz Spanyolo. első számu csapata, több mindent megengedhet magának, mint bármelyik más csapat.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.12. 09:58:38

haze71 írta:
LG írta: Na jól van, nyugodtan húzd ki a nyelved a seggéből :lol:
Miért LG? Oda pályázol? :D
Egyébként csupán arról van szó, hogy nem kell a másikat fikázni, főleg előre. Majd jövő nyáron kiderül, hogy volt-e értelme ennek az iszonyú költekezésnek, vagy sem. Addig mi vagyunk a bajnokok.
(Bár szerintem ennek az egész topicnak nincs értelme..., A Barca vs. Madrid dolognak csupán akkor van létjogosultsága, mikor egymás ellen játszanak. De hát ha cirkusz kell a népnek...)
Persze, értettem miről van szó, csak viccből irtam, ezért is raktam oda a :lol: -t.
Cirkusz, az pedig mindig kell a népnek :wink:
Brian 20

2009.06.12. 09:57:34

Nem normális dolog, hogy egy csapat 200 milliót költ el átigazolásokra, mégha ezzel világklasszis játékosai is lesznek. A Barcát nem féltem a Reáltól jelenleg elég jó csapatunk van, képesek leszünk felvenni a versenyt velük. De a liga többi csapatának esélye se lesz. Pl a Valenciának és ez egyáltalán nem jó a bajnokságnak. A Madrid lehet hogy eredményes lesz a bajnokságban, sőt meg is nyerik, de nem árt látni milyen áron. Szinte biztos, hogy gazdaságilag veszteségesek lesznek. Egy ilyen csapatot amit most építenek fel hosszú évek munkája és nem egy nyár alatt kell végbevinni.
Nem tudom mi lesz a végeredmény, de egyre inkább az jön le nem sok jó fog kisülni a dologból.
haze71
Entrenador del Barça

2009.06.12. 09:44:10

LG írta: Na jól van, nyugodtan húzd ki a nyelved a seggéből :lol:
Miért LG? Oda pályázol? :D
Egyébként csupán arról van szó, hogy nem kell a másikat fikázni, főleg előre. Majd jövő nyáron kiderül, hogy volt-e értelme ennek az iszonyú költekezésnek, vagy sem. Addig mi vagyunk a bajnokok.
(Bár szerintem ennek az egész topicnak nincs értelme..., A Barca vs. Madrid dolognak csupán akkor van létjogosultsága, mikor egymás ellen játszanak. De hát ha cirkusz kell a népnek...)
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.06.12. 09:36:51

LG írta:
Pedro10 írta:Lampaio,
végre valaki aki nem csak fröcsög,akinek van mondanivalója,aki reálisan látja ezt a kérdést.
Na jól van, nyugodtan húzd ki a nyelved a seggéből :lol:

Amugy azért várom kiváncsian, h milyen lesz a RM, mert eddig még ilyen nem volt, h egyszerre ennyi világklasszis érkezzen egy csapathoz, szóval nincs miből kiindulnunk. Lehet, h valóban világverő csapat lesz, lehet, h egyátalán nem fog jól működni.
Erre, majd júniusban kéne visszatérni, mert a galactico is 7 forduló után kieső helyen állt. :roll:

Látom magam előtt, hogyha nem nyernék meg az első 3 meccset, nah én ugye megmondtam újra bajnokok leszünk...

Ahogy elnézem a többi csapat politikáját, lassan skót színvonal lesz itt.
Kép
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.06.12. 09:33:10

Kicsit furcsálom,hogy a Bayernt hoztátok fel példának.
Mit nyertek ők?
Ha annyit nyer a Madrid is,megelégszem vele:)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.12. 09:21:51

Pedro10 írta:Lampaio,
végre valaki aki nem csak fröcsög,akinek van mondanivalója,aki reálisan látja ezt a kérdést.
Na jól van, nyugodtan húzd ki a nyelved a seggéből :lol:

Amugy azért várom kiváncsian, h milyen lesz a RM, mert eddig még ilyen nem volt, h egyszerre ennyi világklasszis érkezzen egy csapathoz, szóval nincs miből kiindulnunk. Lehet, h valóban világverő csapat lesz, lehet, h egyátalán nem fog jól működni.
Pedro10
Jugador del Barça

2009.06.12. 09:09:08

Lampaio,
Azáldójátnéki.
nagyitomi
Jugador del Barça

2009.06.12. 09:01:16

teljesen igaz,győzzön a jobb...hala madrid
haze71
Entrenador del Barça

2009.06.12. 08:44:19

Lampiao írta:...
Végre egy okos hozzászólás ebben a topicban :D
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.06.12. 08:42:21

Egyrészről gratulálok a Real igazolásaihoz, mert ezt eddig még nem tettem meg... Elképeztő játékosokat szereztek meg...

Másrészről hozzátok szólnék kedves Barcások!!! Azt állítani hogy a Real nem lesz eredményes jövőre... Nevetséges... Jók vagyunk, de ennek ellenére ők lehetnek jobbak... A bajnokságot pontokra játszák... Kijöhet úgy hogy nekik van 1-el több...
Ha ilyen remek játékosok együtt játszanak, akkor már csak a futball iránti szeretetük, az élvezet amivel játszanak eredményessé teszi őket...

Egyszerű példa: A Bayern ezelőtti idénye... Jó játékosokat vettek és amikor játszottak lealáztak mindenkit frissében mert nagy lendülettel és élvezettel kezdtek...

Óva intek mindenkit attól hogy a Real-t az igazolásai miatt esélytelennek tekintse a jövő évre... Ők se hitték volna hogy mi majd triplázunk idén... Nem akarok olyan szezont amikor idejön sok Realos és joggal elkezdi, hogy: "na gyerekek meg van ez meg az a cím... Hogy is volt a [auto_cenzúra] igazolásokkal???"

Semmi értelme... A Ral erős lett már most.. És nagyon kiélezett csata várható... Most csak pihenjünk és élvezzük ki ezt az évet mert a következő mégkeményebb lesz... Ebben biztosak lehetünk...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
vlxe
Capitá del Barça

2009.06.12. 08:15:36

barcafan0911 írta:nagyon remélem hogy a real (összevásárolunk egy csomó sztárjátékost és majd barca szintű csapat leszünk) megbukik :!:
Ez teljes egészében bukó játékos politika :D mind1 ha ez jó a Madridnak, akkor felőlem...... Ők mindig arról voltak híresek, hogy jönnek ezzel az eladok x mezt és úgyis visszajön az ára. Ez a perez na csak rá kell nézni, azt meglátja mindenki miről van szó. :)
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.12. 07:58:01

Azért ez nem semmi.Alig több mint egy hét alatt aláírt C.Ronaldo és Kaká is, sőt még David Villa is odaigazolhat.Elképesztő :shock: mennyi pénz van a fociban.Kíváncsi leszek hogy Pellegrini "mester" hogy fogja megregulázni ezeket a sztárokat.Érzésem szerint Villa és Kaká hamar felfogják venni a ritmust de Ronaldo....Azért nekem sok időbe fog kerülni míg felfogom a Real átigazolásait.Mert hiába szidjuk a Realt egész nap, tény hogy nem akármilyen sztárokat csábítottak magukhoz,még ha ez nem is fog hasznot hozni jövőre.Persze nem azt mondom hogy most elszálltam a real igazolásitól de kicsit hirtelen ért hogy egy hét alatt két aranylabdás is Madridban kötött ki.A spanyol bajnokságnak viszont jót fog tenni!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.12. 04:36:10

sport.es-en van egy kis összeállítás mit lehetne venni 94m euroból.
pár érdekesebb dolog belőle:
-Such a sum sufficient to purchase the Tottenham Hotspur of the English Premier League and, with the remaining money, they could buy the First Division Malaga CF, Numancia CD (recently dropped to second) and the Xerez Deportivo
-Cornellà new stadium built by Espanyol will have a total cost of close to 65 million euros.
-5.5 years of the Barça TV
Barca last summer signed a contract with Mediapro, which the company is majority shareholder Jaume Roures as Bluered pay the club a total of 120 million euros for the operation of its television rights for the next seven years.
-That money would pay for the six most expensive players in the NBA: Kevin Garnett, Allen Iverson, Jason Kidd, Jermaine O'Neal, Kobe Bryant and Tracy McGrady
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
mario18
Barça B

2009.06.12. 01:31:23

Azt hiszem ezt nyugodtan kijelenthetem....BARCELONA lesz a világ legjobb csapata,és a neveket nézve talán a real lehet a második,bár sztem még igy is jelentös különbség lesz a 2 csapat között...!!!!
160 millát kiadni 2 játékosér+még a fizetéseik????nevetséges és mekhökkentö....jövöre meg lehet,h sirva akarnak majd eligazolni.....
Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom,mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.06.12. 00:35:10

nagyon remélem hogy a real (összevásárolunk egy csomó sztárjátékost és majd barca szintű csapat leszünk) megbukik :!:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
füst
Barça B

2009.06.11. 23:30:19

Köszönöm a neveket, jó egy kicsit tájékozottabnak lenni. Egy kicsit utánuk olvasok, csakhogy tudjam pár év múlva kik okoznak nekem kellemetlen perceket a ligában. :) Irigylem az utánpótlásotokat, bár ki nem?

Szép estét!
odanézz SMS
Lezárt