Brian 20 írta:Nem normális dolog, hogy egy csapat 200 milliót költ el átigazolásokra, mégha ezzel világklasszis játékosai is lesznek. A Barcát nem féltem a Reáltól jelenleg elég jó csapatunk van, képesek leszünk felvenni a versenyt velük. De a liga többi csapatának esélye se lesz. Pl a Valenciának és ez egyáltalán nem jó a bajnokságnak. A Madrid lehet hogy eredményes lesz a bajnokságban, sőt meg is nyerik, de nem árt látni milyen áron. Szinte biztos, hogy gazdaságilag veszteségesek lesznek. Egy ilyen csapatot amit most építenek fel hosszú évek munkája és nem egy nyár alatt kell végbevinni.
Nem tudom mi lesz a végeredmény, de egyre inkább az jön le nem sok jó fog kisülni a dologból.
Én nem tudom, mi van ott a madridnál, de szerintük ha 400 milliót költenek játékosokra, akkor az 600 milliót hoz.Nincs is ezzel baj, ha véghez tudják vinni (

), csakhát 3 éve is ez volt, h szép minden adósság nincs, játékosok, meg mittom én, aztán láthattuk mi volt az igazság.
Ahogy a sportgezan volt erről egy cikk, mindig a real lesz Spanyolo. első számu csapata, több mindent megengedhet magának, mint bármelyik más csapat.