2009.06.12. 16:33:04
Egyre idegesebbé válok ahogy olvasgatom az átigazolási terveket, cselekményeket. Nyilvánvalóan mindenki máshogy képzeli el a dolgokat, és sokmindent nem is tudunk a háttérből, nekem is más gondolotaim vannak. Ha nem bánjátok, most leírnám őket.
Kapus: sztem Valdés és Pinto elég, Jorquerát én nem tartanám meg, de végülis lehet hogy Pintot valamennyire inspirálja, nem tudom, de ez amúgy sem annyira lényeges.
Védők: hát én kiakadtam Sylvinho eladásán, nagyon szerettem, és a hozzáállása példaértékű, én megtartottam volna, ő legalább elviseli a tartalék szerepkört. Így kell vki a helyére, Abidal helyettesének, Felipe-t nem ismerem, de amit tudok róla az alapján megfelelő lenne. Milito-ra én nem építenék, mer többet sérült, mint egészséges, akár el is lehetne adni. Cácerest kölcsönadnám vhova a spanyol bajnokságba. Jobb szélre én nem látom sürgősnek igazolni senkit, elvégre Puyol és Márquez, valamint a fiatalok közül is páran tudják helyettesíteni Alves-t szükség esetén. Bár az a biztos, ha van valaki. Piqué-t értelemszerűen, valamint Henrique-t is megtartanám. A védősorról ennyit.
Középpálya: Xavi, Iniesta, Touré, Busquets, Keita + Hlebnek adnék még egy esélyt. Alapvetőleg jó játékos. Ha nem jön be akkor félévkor el lehet passzolni és valamelyik fiatal feljöhet tartaléknak. Gudjohnsent eladnám.
Csatárok: Messi, Henry, Eto'o kezdő, Bojan, Pedro csere, valamint Iniesta és Hleb és Keita is simán tud itt játszani valamelyik szélen. Ibrahimovics ha ide igazol én szerintem lefogok ugrani a Lánchídról egy uszály elé... undorító ember, hiába jó játékos, a Barcában az is számít h emberileg milyen valaki. Eto'o szerintem tökéletesen megfelel.
Na nem írok többet, csak szerettem volna leírni gondolataim (legalábbbis egy részét). A lényeg tehár h én most nem költekeznék ki, inkább fiatalokat és kiegészítő embereket hoznék (balhátvéd, jobbhátvéd), vmint eladnám a következőket: Gudjohnsen, Milito, Jorquera. Cáceres kölcsön. Hlebről majd fél év múlva lehet dönteni.
www.joszaki.hu
"Az emberek majd megvitatják, milyen volt a játékvezető, nekem azonban nincs erőm ehhez. Most csak élvezni akarom, amit elértünk." (Josep Guardiola)