Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
US.Madrid
Barça C

2009.06.12. 21:48:06

rettentően irritál mindaz, amit perez képvisel.
MIt képvisel Perez??? Egy remek üzltember aki már sok szépet és jot megért elnökként de nem kevés rosszat is. Megproálja mégegyszer egy nem kis bukás után ,szerintem tanulva a hibáibol. ( Ez azért becsülendő)
De mondjuk az elfogultság beszél belölem. De azért nem keveset kockáztat.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.06.12. 21:41:51

jelen pillanatban a madrid még ebben az állapotban van és senki sem tudja, h mi lesz belőle a bajnokságra. az tuti, h az eddig vásároltak nagyon nagy játékosok, mindketten bizonyítottak eleget. de hogy együtt, pellegrinivel mire képesek, az még majd kiderül. persze, h lelkesek a madridisták, h az eddigi lófallosz helyett picit megpezsdült a bugi náluk, de hülyék lennének barcelonában és mindenhol, ahol a barcát szeretik, ha ettől most beszrnának.
mi már bizonyítottunk, és nem száz éve, hanem pár hete.
jelen állás szerint a madridnak még igencsak fel kell nőnie a feladathoz, remélem, nem fog összejönni nekik. és nemcsak azért, mert utálom a klubjukat, hanem azért is, mert rettentően irritál mindaz, amit perez képvisel.
PUYOL-XAVI-INIESTA
més_que_un_club
Barça B

2009.06.12. 21:19:22

Lóvéban jól járnak a gyökerek, akármekkorákat igazolnak akármennyiért, mert a sok 100millió (szerencsétlen) szurkoló visszahozza nekik többszörösét.

Hogy mit hasítanak a pályán meg majd kiderül.

Ez még távolról sem a 2009/10-es margit, csak két név, és a többi még jön hozzá ill. rengetegen elkotródnak vagy kib*sszák őket a csapatból most. Ha igaz.

Nem számít. Mi vagyunk a legnagyobbak, ahogyan sok sok előttem nyilatkozó kispajtásom mondotta vala... :D
kapitány
Jugador del Barça

2009.06.12. 21:08:51

Varatrix írta:Köszönjük =D>
De attól még lehet ép eszűen is társalogni, a JELEN történéseiről.

igen lehet, de úgy gondolom, hogy ünnepelni és boldognak is lehet lenni egy ilyen szezon után!!!!!!!!! és ne haragudj, hogy van akit nem érdekel, hogy miből vásárol a madrid, mert úgy se fogod megtudni soha. veszik a sztárokat és akkor mivan???? egyik se érhet egyik barca játékos nyomába sem! és ne haragudj, hogy vannak akik nem paráznak be cronaldótol és társaitól.... a bl döntőn is megfogtuk! meg fogjuk jövőre is a classicón!

mi is köszönjük az okfejtéseidet! ](*,)
Attila-Raul
Jugador del Barça

2009.06.12. 20:59:43

amugy az egesz real egy emberen fog megbukni: pellegrini. ennyi pénzől mint ami ezeknek van, vehettek volna 100X jobb edzőt.

mintha egy noname nb2-es edző a fradihzo menne.
Irto`zatosan BUTA egy ember vagy...
IvánC
Madridista

2009.06.12. 20:57:30

-Érezhető, hogy nem volt olyan jó 08/09 szezonban mint 07/08. (Ez nem jelenti, hogy rossz, mielőtt nekem esik valaki.
Talán mert elég sokáig sérült volt?
Rendben, Perez is benne volt, elnök is, de valahogy nekem ebből az alpítványból eddig nem sok jött le.
Nem reklámozzák magukat,de működnek.
- 20-30 milliót kéne fizetni a mostani árhoz képest.
Nem nagyon vagy képben. Nemrég ugye egy calderón nevezetű bohóc volt az elnökünk. Ő kötött egy előszerződést CRonadoval, hogy hozzánk fog igazolni, amennyiben nem igazoljuk le, akkor a madrid 30millió eurós kártéritest fizet a portugálnak. Ennek a függvényében vagy kiadunk 30milliót a semmiért és mondjuk éleigazolják Ribéryt egy 50ért, akkor ugyanott vagyunk. Egyébként is kül. banki dolgok miatt 85 millió euró a végösszeg.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2009.06.12. 20:53:24

Köszönjük =D>
De attól még lehet ép eszűen is társalogni, a JELEN történéseiről.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.12. 20:53:12

Igazad van kapitány és hiába van nevük, még nem bizonyítottak, és remélem nem is fognak!
Hajrá FC BARCELONA!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
cruyff
Entrenador del Barça

2009.06.12. 20:46:52

Végre egy értelmes hsz. BARCA! CAMPEON DE LA COPA DEL REY! CAMPEON DE LA LIGA! CAMPEON DE LA EUROPA! Nekünk a van a világ legjobban, legszebben, legeredményesebben játszó csapatunk! Mivel az a BARCA-real topik, mondanék valamit a realról is: ...de nem jut az eszembe semmi.... :wink:
VISCA EL BARCA!
kapitány
Jugador del Barça

2009.06.12. 20:42:24

miért beszélünk c ronaldóról meg kakaról ennyit!?még ünnepeljünk!!! 2 hete, hogy megnyertünk minden kupát!!!! ne hagyjuk, hogy így elrontsák a nyomi igazolásaikkal az ünnepet!!!!!!!!

2-6

TRICAMPIONE!!!!!!!

elég lesz augusztusban velük foglalkozni!

u.i.: amúgy nagyon nagy égés lesz kakaval meg cronaldoval meg mit tudom én kikkel még trófea nélkül maradni :D :D :D
Varatrix
Director del Fútbol

2009.06.12. 20:39:22

Poszi írta:Úgy látszik a madridiak többsége nem szorgalmazza ezt a magas vételárat? :)
http://www.as.com/encuestas/encuesta/Debate-12918
Én nem csodálkozom.
Szerintem hatalmas rizikó C. Ronit leigazolni.
-Benne van a pakliban, hogy nem tud beilleszkedni.
-Érezhető, hogy nem volt olyan jó 08/09 szezonban mint 07/08. (Ez nem jelenti, hogy rossz, mielőtt nekem esik valaki.)
-Más tempójú a Spanyol bajnokság. (Lassabb, teknikásabb). És ha valóban nagyon jó szerintem minimum fél év mig megszokja, de inkább egy.
-A Real nem a türelméről híres.
-A Madridiak sem biztos, hogy mind szeretik Ronaldot.

Ezeket figyelembe véve egy - 20-30 milliót kéne fizetni a mostani árhoz képest.
És még akkor is sok lenne.
Nagyot bukhatnak Madridba ezzel az üzlettel.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
messi6502
Jugador del Barça

2009.06.12. 20:27:56

Poszi írta:Úgy látszik a madridiak többsége nem szorgalmazza ezt a magas vételárat? :)
Néhányan itt nem tudják mi a különbség a bevétel illetve a nyereség között, mert míg ti arról beszéltek, hogy veszek x embert 80 millér, és a mez eladás miatt megnő - lévén, hogy magas a piaci értéke-, a bevétel, aminek x százaléka elmegy játékosok és alkalmazottak fizetésére illetve stadion fenntartás mindennel együtt, most ha minden igaz stadion bővítéssel együtt, új gyep stb továbbá a fizetés leadózása ami Spanyolországban, ha jól tudom 23%, tehát 9 millió esetén + kicsit több mint 2 millió megy az államnak, és ugye elég szépen keresnek mind a 2x játékos Madridban és még sok más "kisebb" 1-2 milliós kiadás. Végül a folyamatos kölcsön visszafizetése. Ezek a kiadások.
Másik szakasz a bevétel, amihez hozzátartozik minden jogdíj, játékos által megkeresett reklám bevétel 50%a, mez és sport felszerelés eladás, egyéb reklám termék, a prémiumok a meccsek után és még sok más "kisebb" 1-2 milliós bevétel.
Ez a 2 kimutatás az elsődleges minden haszonszerzési cégnél, és erre jön RÁ a nyereség, ahol a bevétel extrém módon megnő valami tényező miatt.
Ebben az esetben a mez eladás, illetve a reklám díjról lehet beszélni. Ennek az összegnek kéne kompenzálnia a játékos megvételi díját, jelen esetben 80m font. Az, hogy megoldható-e vagy nem azt csak és kizárólag az éves végelszámolás dönti el, ami decemberben esedékes a Madridnál, persze itt borul, mert nem fog adni hiteles képet a végeredmény, lévén, hogy akkor még csak félév telik el.
Tehát 1,5 évig számunkra külföldieknek várni kell a hiteles kimutatásokra, hogy mennyi % jött vissza és hogy előretekintve még mekkora nyereség lesz a játékosból.

Addig viszont, mi külföldiek innen nem tudjuk eldönteni mekkora kockázatot vállalt be Florentino, persze Madridba lehet éreznek valamit, de az is csak 1 szavazás, méghozzá elég korai.
Siettem ezeket leírni, lehet, hogy elírtam valamit, csupán kapkodás miatt.

Illetve még annyit, hogy Platini szavára mégis csak többet adok mint pár itteni Madridista képzelgésére. Pont.
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
US.Madrid
Barça C

2009.06.12. 20:09:16

Minek szólsz hozzá, ha nem is a témához kapcsolódik. Most itt jó néhányan már rég nem erről beszélünk, de teljesen mindegy, a lényeg, hogy te megmagyaráztad...
Ez egy kérdés volt , de ne haragudj fönök máskor jó leszek. :roll:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.12. 20:07:04

miihii írta:A szokásos korrekt,higgadt,átfogó írást olvashattuk Torrestonitól,sokadszor is minden elismerésem! =D>
Köszönöm! Egyébként jó azt tapasztalni, hogy lehet érdemben is beszélgetni dolgokról!
...a futballba beszállnak a bankok, de ugyanezt a pénzt a hazai vállalkozások nem kapják meg."
Tessék, mi ez, ha nem bizonyos emberek, illetve a spanyol gazdaság megalázása?
...

Ez sem lett rövid :D És tele van fikcióval,vegyük úgy,h hangosan gondolkodtam.Mondhatjátok,h üldözési mániám van,v h szimplán hülye vagyok,de akkor is úgy éreztem,érdemes megosztanom Veletek ezt az eszmefuttatást...
Nem, én nem nevezném annak, inkább csak egy gondolkodni próbáló ember véleménye, amit egyébként osztok én is! Ilyenekből kéretik többet, más témában is :!: :wink:
IvánC írta: Akkor számoljunk...
Ez nekem nem áll össze... :D
Ezt nem tudom, honnan veszed, de a reklámbevételek, még perez első elnöksége alatt kötött szerződések alapján jöttek a klub számlájára, garantálva voltak. Nem violt semmiféle csökkenés.

u.i: Attól, hogy nem rakjuk ki az unicefet a szerelésünkre még létezik egy bizonyos Real madrid alapitvány.......
1. Szándékosan megemlítettem, hogy lehet, hogy tévedek, egész egyszerűen azért, mert csak nagyon szélsőséges esetben nézek ilyen dolgok után, mai a Madridot illeti.

2. Igen, nagyon szép gesztus, azonban én nem erről beszéltem. Rendben, Perez is benne volt, elnök is, de valahogy nekem ebből az alpítványból eddig nem sok jött le. Minden esetre ezt a dolgot el tudom ismerni tévedésként. Egyébként ha már reagálsz, akkor olvasd végig, s értelmezd a gondolatmenetem teljes egészében!

3. Azzal, hogy mi kirakjuk az UNICEF emblémáját, sok-sok gyermeknek segítünk, úgy, hogy ezzel együtt lemondunk több száz milliós bevételről...
US.Madrid írta:...
Minek szólsz hozzá, ha nem is a témához kapcsolódik. Most itt jó néhányan már rég nem erről beszélünk, de teljesen mindegy, a lényeg, hogy te megmagyaráztad...
Ez egy kérdés volt , de ne haragudj fönök máskor jó leszek. :roll:
Rendben, de nem értem kinek céloztad? Egy már rég lerágott csont, legalábbis a fő témához semmi köze. Nem vagyok főnök, de felesleges, százszor kivesézett, értelmetlen kérdésre, mely ismét beindítani egy borzalmas körforgást szerintem nincs szükség.

Egyébként is sokan azt nem tudják megérteni, hogy alapvetően nem a Real Madriddal van gond, hanem Perezzel, s az ő nézeteivel, tetteivel.

Az pedig feletteb érdekes dolog, amit Mihu említett... Nekem nincs erőm ahhoz, hogy ilyen információkért "betegyem a lábam" a madridistára...
Így már másképp nézem Laporta nyilatkozatait. Nem lennék meglepve, ha ez is közrejátszana ebben. Az pedig végképp érdekes, hogy a sok bank közül a La Caixa ajánlotta a legjobb feltételekkel, vagy esetleg csak Perez kívánt ezzel is ideszúrni... Bőven benne van a pakliban.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.06.12. 20:20:06-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
piton
Capitá del Barça

2009.06.12. 20:00:10

zizou fan írta:
Ronal.10 írta:pepe ott lenne az a lényeg :wink: :lol:
ebből a 11-böl sztem csak cassilas védekezne :lol:
Casillas
Maicon--Ramos--Pepe--Marcelo
---------Lass--Xabi A.
Ronaldo----Kaká----Robben
-------------Villa
Jaja. Maicon, Ramos, Pepe, Marcelo, Lass meg Xabi csak poénból lenne ott.
A Nagy Real fanok Raúlt már el is felejtették.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
US.Madrid
Barça C

2009.06.12. 19:57:11

zizou fan írta:
Casillas
---------Lass--Xabi A.
-------------Villa
Icker megoldja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zizou fan
Jugador del Barça

2009.06.12. 19:49:05

Casillas
---------Lass--Xabi A.
-------------Villa
Poszi
Jugador del Barça

2009.06.12. 19:45:22

Úgy látszik a madridiak többsége nem szorgalmazza ezt a magas vételárat? :)
US.Madrid
Barça C

2009.06.12. 19:42:48

Ti milyen forrásra hivatkozva gondoljátok hogy Rondaldo és Kaká nem hozza vissza az árát???? Amikor különböző Híres közgazdászok kiszámolták hogy Beckhamel a Real Madrid 400 millio eurot keresett. Zidaneal is 300 valamennyit de nem akarok hazudni Zizou összegére ponosan nem emlékszem. MIért lenne olyan sokkal kisebb reklámértéke Ronaldonak mint Beckhamnek? Azt a 200 milliot a reklámokból és a mezekből viszatudja hozni a Madrid 3-4 év alatt biztos. Kaká meg legalább annyira eladható mint a kopasz isten Zinedine.
visca el barca
Presidente del Barça

2009.06.12. 19:30:15

amugy az egesz real egy emberen fog megbukni: pellegrini. ennyi pénzől mint ami ezeknek van, vehettek volna 100X jobb edzőt.

mintha egy noname nb2-es edző a fradihzo menne.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
IvánC
Madridista

2009.06.12. 19:27:13

Vajon nyilvánosságra hozzák, hogy honnan van ez a pénz?
Akkor számoljunk. Múlt évben az átigazolási keretünk 100millió euró volt.
Ebből visszavásároltuk DLR-t és megvettük VDV-t. Ez 14+8millió euró.
Közben a City megvette Binnhot 42millióért. Szólval plussz 120nál tartunk.
Télen érkezett Huntelaar(Mijatovic, te barom)+Lassana Diarra. -40, tehát még mindig +180millió eurónál tartunk. Ehhez vedd hozzá, hogy az utóbbi években madridban nem voltak extra magas fizetések, ami azzal van kapcsolatban, hogy elvesztettük a klasszisainkat. Ha figyelembe vesszük, hogy egy 9milliós nettós fizetés, mondjuk két játékosra, hozzáteszed még az adótt stbstb, ez két-három év alatt egy csúcsigazolás.
amikor is a reklámbevételek a csapat nimbuszával együtt mélyrepülésbe kezdtek,
Ezt nem tudom, honnan veszed, de a reklámbevételek, még perez első elnöksége alatt kötött szerződések alapján jöttek a klub számlájára, garantálva voltak. Nem violt semmiféle csökkenés.

u.i: Attól, hogy nem rakjuk ki az unicefet a szerelésünkre még létezik egy bizonyos Real madrid alapitvány.......
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2009.06.12. 19:23:12

NSO írta (találó :D):

"Hacsak nem akarja, hogy a következő szezonban a Kaká, Cristiano Ronaldo, Robben, Raúl, Gonzalo Higuain és Ruud van Nistelrooy(?) fémjelezte támadószekció azt várja, amint Lassana Diarra egyszerre szereljen hat ellenfelet, majd miután a hetedik rajta is túljut, Iker Casillas hatalmas védést mutasson be, és ezt követően Sergio Ramos már valahogy előre is vágja a labdát. (Igaz, a Barca csodatriója a rekordvilágba repítette 105 góljával a katalánokat, és bő húszast vert e tekintetben a blancókra, ám nem szabad feledni, hogy a Puyol és a Pepe vezette védelem között is markáns volt a különbség. Kapott bajnoki gólok száma, 2008–2009: Barca – 35, Real – 52.)"

ennyi :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nasty
Barça C

2009.06.12. 19:20:56

Na most kezdődik ott a történet hogy egy Real Madrid elnöki címéhez pont egy katalán bank segítette hozzá Perez-t. Viszont folytatódik ott, hogy mint gondolom sokan tudják, a La Caixa, az FC Barcelona egyik szponzora. Rolling Eyes Van itt ugye a történelmi szálakon futó Katalónia vs Madrid utálat, illetve a fociban a Barca vs Real ellenségeskedés. Ezek tükrében mindenképpen érdekes szerintem hogy egy olyan bank adott kölcsönt Perez-nek, ami barcelonai székhelyű, és a Barca egyik szponzora.
Nincs ebben semmi érdekes...A La Caixa, mint multinacionális cég, elsősorban profitcélú gazdasági társaság és nem no1. culé.
Ez business, hidd el, egy madridi bank is simán adna az FCB-nek beruházási hitelt, ha megtérülést látna benne...
miihii
KHAL

2009.06.12. 19:20:55

A szokásos korrekt,higgadt,átfogó írást olvashattuk Torrestonitól,sokadszor is minden elismerésem! =D>
Egy rövid odaátról,ami lényegében kapcsolódik a gondolataidhoz:
"péntek, 16:11 - A spanyol Kis- és Középvállalkozások Szövetsége ma azok a pénzintézetek ellen tiltakozott, melyek pénzt adtak a Real Madridnak a játékosok leigazolására. Jesus Bárcenas szerint nem gond, hogy a futballba beszállnak a bankok, de ugyanezt a pénzt a hazai vállalkozások nem kapják meg."

Ha már így belementél ezekbe a dolgokba,akkor én is előadom az összeesküvés-elméletemet,amin tegnap agyaltam pöppet.
Tudjuk,h a riválisnak sosem volt problémája a lovettával,nem olcsón igazolnak általában.Volt ezek közt galaktikus,aki eleve csillagászati összeg,és volt,aki irreálisan magas pénzért érkezett hozzájuk.De azért az naon durva,h ebben a helyzetben egyszercsak leesett alsó hangon 300 méter igazolni.
Tudvalevő,h még a feneketlen zsebűek (pölö Abramovics) is visszavettek a pénzszórásból,felelőtlen költekezésből,leginkább a recesszió miatt.Erre éppen pont a reálnak lett hirtelen egy ilyen infúziója,ami valljuk be,elég furcsán hat.(Ezért is kapta fel rá a fejét sokmindenki.)
Innét jön az elmélet.
Adott egy olyan FC BARCELONA,amely nagyságrendekkel kisebb összegből gazdálkodva,inkább kineveli a játékosait és nem is akármilyeneket.Ez a CSAPAT idén triplázott,elkápráztatott,és nem utolsó sorban teljesen elhomályosította a nagy reál fényét (ami inkább hunyorgás mostanság).Az ő renoméjuk egyre kopik az utóbbi években,még a bajnoki aranyak ellenére is.Eddig még úgy,ahogy el is voltak a seggükön,mivel azért esett le pár trófea,és mi pedig nem nyertünk semmit.DE most totálisan demoralizálva lettek (talán páran emlékeztek még :arrow: 2:6 :twisted: ).Spanyolhonban és Európai szinten is vittünk mindent,rólunk beszél a világ.A BARCA lett a futball középpontja,és Katalónia.Az a KAtalónia,amely lépten nyomon hangoztatja,h CATALUNYA IS NOT SPAIN!
Spanyolország játékszere,zászlóshajója a reál,h néz már ki ha ezek a megtűrt,autonómiáért kiáltó "kis" csoport viszi a prímet és nem a nagy reál.Borult a bili,lépni kell!
Ez ellen sürgősen tenni kell valamit,le kell törni a szarvát a blaugranának,a katalánoknak.A saját nyereségük mellé még állam bácsitól,és egyéb (egyelőre -és sztem örökké- titokban tartott) lelkes hazafitól (esetleg egy-két sundámbundám ügylettel) meg lettek segítve,h akármit csinálhassanak,akárkit megvehessenek,legyenek ők a legnagyobbak ismét.H arról szóljanak a hírek,h igenis a spanyolok a legjobbak,a Királyi Gárda az etalon,Katalónia mégiscsak alul kell,h maradjon a Nagy Spanyol Armadával szemben.Állam bácsinak is jobban esik,ha a saját "termékével" tudja reklámozni magát,nem a "megtűrt kisebbség" az élenjáró.
Gátlástalanul -bár titokban- minden követ megmozgatnak a fejesek (állam-és nem csak klubszinten...),h ismét elnyomják a Katalán Óriást és mindazt,amit képvisel.

Nekem süket dumának tűnik a magyarázatféléjük,h hogyan is lett tele a kassza.Főleg amiatt,h az is ott van:"különben is senkinek semmi köze hozzá."Ilyesmit akkor mond az ember,ha nem akarja igazából,h megtudják a teljes igazságot.
Vaj van a fülük mögött,az a gyanúm.
De ugyanakkor meg ojróhalmaz is van a zsebükben,és ez az,ami tény.Mint az is,h azt meg fogjuk tudni,h mire verik el,ha azt nem is h honnét került elő.
/Lehet,h Perec volt olyan alapos,h jobban körülnézett a klubházban és volt egy szoba,ahova Caldi nem nézett be előtte.Benyitott,majd meglátott pár pénzeszsákotzsákot:"Bakker,itt van 300 milla!Hozzátok csak ide a bevásárlólistámat!" :lol: /
Jah,és az igazolási lovetta csak egy dolog.Ha minden igaz stadionbővítésről is szó van (biztos azt közmunkában oldják meg,2 kisfröccsért),meg gyepszőnyeg csere (na jó,ez nem annyira nagy lé :wink: ),stb...

Ez sem lett rövid :D És tele van fikcióval,vegyük úgy,h hangosan gondolkodtam.Mondhatjátok,h üldözési mániám van,v h szimplán hülye vagyok,de akkor is úgy éreztem,érdemes megosztanom Veletek ezt az eszmefuttatást...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gianni
Entrenador del Barça

2009.06.12. 19:13:04

MIHU!
Ez nem semmi komám,érdekes nagyon is.
Lezárt