Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha valaki tudja megoszthatná velünk, már kerestem, érdekelne engem is.palesz77 írta:és ki lesz az ellenfél? csak mert engem spec az is érdekelne, előre is köszibarca44 írta:Figo all star
Akik ott lesznek a pályán:
...
Barcás játékos nincs
A spanyolok elég könnyű csoportot kaptak.kovinho írta:Itt van minden a konföderációs kupáról.
Itt van minden a konföderációs kupáról.nemmindegy19 írta:Valaki nem tudja, hogy lesz e Barcás az esti Figo meccsen?
És valaki elmondaná melyik országok lesznek a konföderációs kupán?
ugye argentína is
Nézzük meg, a Barca tavaly gólinségben szenvedett, pedig ott volt a fantasztikus 4-s. Idén ugyanezek az emberek(Ronie nélkül) ontották a gólokat. A 2006-s brazil válogatott minden idők egyik legerősebb csapata volt, mégis szégyent vallottak. Lehet akármilyen minőségű keret, ha nincs igazi csapatjáték, semmit sem ér.ElBartimaeus írta:Na, csak egy kérdés: ( bár tudom, hogy kell a kp is a támadásokhoz, nagyon nagy mértékben ) de a 0 gólt hogy magyarázod, ha brutál támadósor van? Rosszul játszanak, külön külön lehet jók, de Maradona egy ürülék edzőnek, nem tudja összerakni a játékosokat csapattá.vkinga írta:Igazad van a támadósor brutál, de a kp és a védelem pocsék.
Amúgy tuti kijutnak, csak valszeg lesz egy halálcsoport, mert Argentína rosszabb helyen jutna ki, így gyenge csapatnak fog számítani és kettő erős mellé még ők is beférnek majd...
Össze kell szokniuk, de hogyan, mikor ritkán játszanak együtt? Venezuela ellen tudtak együtt játszani. A 3 csatárról beszélek.ElBartimaeus írta:Na, csak egy kérdés: ( bár tudom, hogy kell a kp is a támadásokhoz, nagyon nagy mértékben ) de a 0 gólt hogy magyarázod, ha brutál támadósor van? Rosszul játszanak, külön külön lehet jók, de Maradona egy ürülék edzőnek, nem tudja összerakni a játékosokat csapattá.vkinga írta:Igazad van a támadósor brutál, de a kp és a védelem pocsék.
Amúgy tuti kijutnak, csak valszeg lesz egy halálcsoport, mert Argentína rosszabb helyen jutna ki, így gyenge csapatnak fog számítani és kettő erős mellé még ők is beférnek majd...
Na, csak egy kérdés: ( bár tudom, hogy kell a kp is a támadásokhoz, nagyon nagy mértékben ) de a 0 gólt hogy magyarázod, ha brutál támadósor van? Rosszul játszanak, külön külön lehet jók, de Maradona egy ürülék edzőnek, nem tudja összerakni a játékosokat csapattá.vkinga írta:Igazad van a támadósor brutál, de a kp és a védelem pocsék.
Nemis igaz.Fernando írta:Hát igen. Ugyanolyan vicc, mint Quaeros a portugáloknál. Őis nyomatja az ismeretlenebb és gyengébb játékosokat, mint Maradona.
remélem egy és nem "két"Boixos írta:maradona egy vicc, mint szövetségi kapitány, rettentő nagy baromságot csináltak, akik kinevezték oda.
még egy-két zakó és lapát.
Emlékszem annak idején a Magyar válogatott is erre hivatkozott(többek közt),mikor hazatértek az utolsó világ bajnokságukról Mexikóból..vkinga írta: Annyit tudok mondani, hogy próbálj meg szaladni 90 percet ennyire oxigénhiányos terepen.
Ha véletlenül nem jutnának ki vagy pótselejtezőt kellesz játszani, elég furcsa érv lesz azt mondani, h az volt a baj, h sok oxigénhiányos területen játszottunk.vkinga írta:Annyit tudok mondani, hogy próbálj meg szaladni 90 percet ennyire oxigénhiányos terepen.lui1698 írta:Tegnap ez az argentín meccs nagyon gáz volt.
Nem tudom ki nézte, de aki látta nem élvezte az tuti.
Ötlettelen, lassú, kilátástalan. Valami ilyesmi volt tegnap Messiék játéka.
Tévez kihagyott egy 11-est, meg Leo egy nagy helyzetet. Gyakorlatilag ennyi.
A kapu elé szorította őket Ecuador. Tőlem lehet 10 000 méter magasan is a meccs, egy olyan válogatottnak, melynek országa annyi világsztárt ad Európának ütni kéne bárkit.
Maradona meg csak tapsol minden után.![]()
Mit keres a kezdőben Heinze, Battaglia, Demichelis, Otamendi () ?
Miért nincs ott Cambiasso, Mascherano, Agüero, Milito, Garay?
Mikor cserél miért Verónt meg Bergessiot hozza be?
Érthetetlen.
Ezdőt Argentína kispadjára!
Mintha írtam volna, hogy nem értem, miért játszik Demikechlis és Heinze, ők védők, ha jól tudom. A kp -t is írtam, azt hiszem. Rengeteg az argentin focista, és nehéz választani. azt nem értem, miért nem keres mást. Maradona nem látja, mi a baj? Nem hiszem el, hogy nincs más, aki jobb lenne. Ha nem változtatnak, akkor így nehéz lesz. Igazad van a támadósor brutál, de a kp és a védelem pocsék.LG írta:Hadd már...
Kifogást mindig lehet találni, de mostmár mutathatnának is vmit az Argentinok. De nem egy nagy csapat amugy, hiába van brutál támadósoruk és pár ügyes emberük a kp-ra, a védelmük fos, és igy nem lehet semmi komolyat nyerni.
Annyit tudok mondani, hogy próbálj meg szaladni 90 percet ennyire oxigénhiányos terepen. Látszott, hogy szenvednek rendesen. Az első félidő az argentínoké volt, de a 2. sajnos nem, főleg a 70. percig. Gondolom, addig bírták. Messit sajnáltam a kihagyott helyzet miatt, meg Tevezt a 11-es miatt. A kihagyott helyzetek egyértlműen a körülmények miatt van. Nem való nekik a magaslati levegő. Azt én sem értem, miért játszott Heinze, meg Demichelis. Más védők kellenének. Agüero az elmúlt meccsen lesérült. Mascherano meg sárgalapot kapott a múlt hétvégi meccsen. Azt hiszem, hogy Maradona nem akart kockáztatni. Ősszel Brazília ellen játszanak. Kellene egy rendes irányító is a csapatba. nincs mindenhol Xavi. Az eredménykészer sem biztos, hogy jól sül el.lui1698 írta:Tegnap ez az argentín meccs nagyon gáz volt.
Nem tudom ki nézte, de aki látta nem élvezte az tuti.
Ötlettelen, lassú, kilátástalan. Valami ilyesmi volt tegnap Messiék játéka.
Tévez kihagyott egy 11-est, meg Leo egy nagy helyzetet. Gyakorlatilag ennyi.
A kapu elé szorította őket Ecuador. Tőlem lehet 10 000 méter magasan is a meccs, egy olyan válogatottnak, melynek országa annyi világsztárt ad Európának ütni kéne bárkit.
Maradona meg csak tapsol minden után.![]()
Mit keres a kezdőben Heinze, Battaglia, Demichelis, Otamendi () ?
Miért nincs ott Cambiasso, Mascherano, Agüero, Milito, Garay?
Mikor cserél miért Verónt meg Bergessiot hozza be?
Érthetetlen.
Ezdőt Argentína kispadjára!
Eredménykényzerben vannak tehát mindenkinek játszania kell. Mondjuk Heinze tényleg érthetetlen...noname írta:Nemtom hogy játszott Messi, de én azt tartom ostobaságnak h egyáltalán játszatja Maradona Messit és Tevezt. Átkozottul nehéz mecxcseik voltak(főleg Messinek). Olyanokat kéne játszasson, akik szezon végén már nem vjátszottak BL-ben meg kupában, tehát kipihentek.