Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bojan nincs benne a keretbenRonaldinho&Barca írta:Spanyoloknál Bojan is elutazott a kerettel?
Én úgy tudom hogy nem lesznek stúdióbeszélgetések a torna alatt csak félidőben meg a meccs előtt ilyen bejátszások mint ma is volt.Nem fektetnek valami nagy hangsúlyt a tornára az tényDexter írta:Sajnálom Dél-Afrikát, megérdemelték volna a győzlemet. A pálya állapota viszont elég siralmas volt, remélem ez nem jellemző a többi stadionra és jövőre ezt is kijavítják.
Amúgy az m1-nél csak most nem volt beharangozó meg elemzés a meccs után, vagy nem is várható?
m1, végig ez fogja közvetítenimaister6000cm3 írta:melyik csatornán adják a Spanyol meccset?
Ezen nem is kell csodálkozni, alapvető kultúrális különbségek állnak fent a különböző rasszok (sőt népek, nemzetek) között is.MichaaBee írta:Pedig valószínűleg azért fütyülik.Barcaman14 írta:Egyébként a Dél-Afrikaiaknál azt a magas,fehér fejű hátvédet folyamatosan fütyülik ha hozzákerül a labda.Remélem nem azért mert fehérHiába az 1994-ben megszűnt Apartheid-rendszer, a rasszok között nem nagyon állt meg a rivalizálás. Sajnos.
De inkább ne szóljunk semmit, Európában jobban kiközösítik a feketebőrűeket, Magyarországon meg a cigányokat, mint Afrikában a kisebbségben lévő fehérbőrűeket.
Nem hinném. 1996-ban (tehát akkor, amikor még igencsak élt az Apartheid rndszer emléke) megnyerte hazai közönség előtt Dél-Afrika az ANK-t. A csapat három sztárja fehér volt ( Fish, Tovey, Tinkler), és a közönség kedvenceiMichaaBee írta:Pedig valószínűleg azért fütyülik.Barcaman14 írta:Egyébként a Dél-Afrikaiaknál azt a magas,fehér fejű hátvédet folyamatosan fütyülik ha hozzákerül a labda.Remélem nem azért mert fehérHiába az 1994-ben megszűnt Apartheid-rendszer, a rasszok között nem nagyon állt meg a rivalizálás. Sajnos.
De inkább ne szóljunk semmit, Európában jobban kiközösítik a feketebőrűeket, Magyarországon meg a cigányokat, mint Afrikában a kisebbségben lévő fehérbőrűeket.
Pedig valószínűleg azért fütyülik.Barcaman14 írta:Egyébként a Dél-Afrikaiaknál azt a magas,fehér fejű hátvédet folyamatosan fütyülik ha hozzákerül a labda.Remélem nem azért mert fehér
Sergi Busquets!Barcaman14 írta:Hajrá Spanyolok!!!Azt hiszem egyértelműen ők az esélyesek a torna megnyerésére.Pique,Puyol és Xavi képvisel minket vagy más is a keret tagja??
Igen, közbe én is rájöttem... Megnéztem máshol is... Pont most akartam törölni a hsz-t, de ráírtál!palesz77 írta:te tudod rosszul, ma kezdődikfcbarca0827 írta: Már nem azért, de egy cseppet el vannak írva az időpontok...Tudtommal, jövő héten kezdődik a Konföderációs-kupa... Itt meg úgy van írva, hogy június 14-én van az első meccs... (ami ugye ma van...)
![]()
Most, akkor én tudom rosszul???
te tudod rosszul, ma kezdődikfcbarca0827 írta: Már nem azért, de egy cseppet el vannak írva az időpontok...Tudtommal, jövő héten kezdődik a Konföderációs-kupa... Itt meg úgy van írva, hogy június 14-én van az első meccs... (ami ugye ma van...)
![]()
Most, akkor én tudom rosszul???
Már nem azért, de egy cseppet el vannak írva az időpontok...Barcaman14 írta: Az M1 teljes egészében közvetíti a tornát.Napi két meccset ad.Az első 16:00-tól miíg a második 20:30-tól kezdődik.
Bővebben itthttp://www.telesport.hu/Hirek/2009/06/1 ... jar_a.aspx
Ezt "nyomoztam" én is.
köszi szépen, megnyugatattálBarcaman14 írta: Az M1 teljes egészében közvetíti a tornát.Napi két meccset ad.Az első 16:00-tól miíg a második 20:30-tól kezdődik.
Bővebben itthttp://www.telesport.hu/Hirek/2009/06/1 ... jar_a.aspx
Az M1 teljes egészében közvetíti a tornát.Napi két meccset ad.Az első 16:00-tól miíg a második 20:30-tól kezdődik.palesz77 írta:jó kis meccs volt a tegnapi, sajnálhatja az, aki nem látta
amúgy valaki ondja meg nekem, hogy a konföderációs kupa meccset adni fogja valami? csak mert eddig nem láttam, de azért szívesen megnézném... szóval valaki írja ide légyszi(bocsi, ha már volt kérdés)
előre is kösz