Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arab módon színészkedett. Sokat játszottam arabok ellen, ha nem figyelsz, azt is elhitetik veled, ami meg sem történt.Fecooo írta:azért az egyiptomi ritka sportszerűtlen módon színészkedett...![]()
Még ha Midonak benőnek a feje lágya elég ütős is lehetne egy a csapat.Rivaldo11 írta:Egyetértek. Az ANK-n megszokott formájukat idézik. És még Amr Zaki itt sincs...Fernando írta:Nagyon szimpatikusan játszik Egyiptom. Tetszik Aboutrika és Zidan játéka nagyon.
Egyetértek. Az ANK-n megszokott formájukat idézik. És még Amr Zaki itt sincs...Fernando írta:Nagyon szimpatikusan játszik Egyiptom. Tetszik Aboutrika és Zidan játéka nagyon.
Igazából most mondhatnánk hogy profi játékosok, de... Ez mégsem vb, azért nem halnának meg főleg a szezon után. Amúgy pedig ezt a meccset leszámítva tudnak ők elég fegyelmezetten is védekezni. Csak hát szűrő problémák vannak.-BlancoMark- írta:Én csak megemlítettem, hogy lemaradt két gólnál.
A brazil válogatott egyértelműen rosszat tesz a játékosokkal, mert itt rájuk ragad a laza stílus, és nem futnak ugyanúgy vissza, ahogy a klubcsapataiknál tennék.
Különben tisztelem, mert Maicon-nal együtt a világ legjobb JHV-je.
Te kis butus milyen kis ártatlan és naív vagy még-BlancoMark- írta:Hogy találtad ki ?
Kaká viszont gólt szerzett, bajnok lesz madrid-BlancoMark- írta:Danika az Alves csak két gólnál maradt le...