Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De most komolyan srácok! El tudjátok képzelni, hogy VV nyaral az ügynöke a háta mögött meg mindent elintéz. Aztán nyaralás végén jön a jó hír. Képzeld csak Valdes a Getafe-ben folytathatod évi 2,5 milliós fizetéssel. Na milyen jó munkát végeztem mi?TZS írta:Pontosan!Fernando írta:Ugyanmár. Méghogy ne tudna róla. Ez elég nagy hülyeségnek tűnik, már bocs
Gyakorlatilag a jövője múlik a klubban. Én is nehez tudom azt elképzelni, hogy lassan átadólistán van, és fogalma sincs az egészről.
A vakációról hazatérve pedig közli vele a manager, hogy bocsesz, de máshol kell folytatnod....
Maximálisan egyetértek VeledMikaos írta:Na, ez az, ami nehezen hihető a XXI. században:)lionelmessi19 írta:Ahogy azt Ivánnak mondtam kb két perce, szvsz csak az ügynöke szarakodik, ő pedig valahol a tengerparton sütteti a kesztyűmentes kezeit, és fogalma nincs róla hogy épp mi folyik.
Két mobiltelefon kell hozzá, és 3 perc beszélgetés. Komolyan gondolja bárki is, hogy az ügynök nem hívta fel Valdést,s ezzel kockáztatva az állását? Ugyan... jól néznénk ki, hogyha az ügynököcskék önkényesen döntenének a megbízójukkal szemben.
Vagy akkor azt akarom látni holnap a Sport.es címlapján, hogy Valdés menesztette az ügynökét...
Ilyen a világon nincs, gyerekek.
szerk.: hovatovább, Valdés népszerűségének a befeketítése is ez a cselekedet. Duplán hibázna az ügynök, ha önkényesen viselkedne - épp ezért azt gondolom, hogy nem őrült meg.
Pontosan!Fernando írta:Ugyanmár. Méghogy ne tudna róla. Ez elég nagy hülyeségnek tűnik, már bocs
Akkor holnap meneszteni fogják a fickót... (még szerkesztettem az előző hozzászólásomat, és ott írtam, hogy ez Valdés nevének a befeketítése is. Az egész világ röhög rajta, hogy mer 6 millát kérni - a katalánok mondjuk nem hiszem, hogy csak "röhögni" fognak).Sanama írta: Mikaos, pedig ez sajnos így van...
Mármint nem tudom,hogy most VV télleg tengerparton ül-e,de az ügynökök egyre önkényesebbek a mai világban már..
Mikaos, pedig ez sajnos így van...Mikaos írta:Na, ez az, ami nehezen hihető a XXI. században:)lionelmessi19 írta:Ahogy azt Ivánnak mondtam kb két perce, szvsz csak az ügynöke szarakodik, ő pedig valahol a tengerparton sütteti a kesztyűmentes kezeit, és fogalma nincs róla hogy épp mi folyik.
Két mobiltelefon kell hozzá, és 3 perc beszélgetés. Komolyan gondolja bárki is, hogy az ügynök nem hívta fel Valdést,s ezzel kockáztatva az állását? Ugyan... jól néznénk ki, hogyha az ügynököcskék önkényesen döntenének a megbízójukkal szemben.
Vagy akkor azt akarom látni holnap a Sport.es címlapján, hogy Valdés menesztette az ügynökét...
Ilyen a világon nincs, gyerekek.
Na, ez az, ami nehezen hihető a XXI. században:)lionelmessi19 írta:Ahogy azt Ivánnak mondtam kb két perce, szvsz csak az ügynöke szarakodik, ő pedig valahol a tengerparton sütteti a kesztyűmentes kezeit, és fogalma nincs róla hogy épp mi folyik.
Jó, de valahol az ügynökének is az a célja, hogy maradjon, csak nagyobb fizetést kapjon, hiszen akkor neki is nagyobb lesz a jussa.lionelmessi19 írta:Ami az ügynököket illeti, egészen pontosan ilyen önkényesen végzik a munkájukat.
Nagyon remélem, hogy igazad lesz, mert engem ez a hír sokkolt...lionelmessi19 írta:Ahogy azt Ivánnak mondtam kb két perce, szvsz csak az ügynöke szarakodik, ő pedig valahol a tengerparton sütteti a kesztyűmentes kezeit, és fogalma nincs róla hogy épp mi folyik.
Szerintem egyelőre még nem kéne temetnetek, majd ha az ő szájából hallunk olyat, hogy nemkell neki a 6os szerződés.
Megjegyzem, szerintem gondolkodás nélkül rábólint majd amint meghallja, de nemtudom.
Hát ezt nem hiszem, h nem is halott volna róla, és csak ügynökével tárgyalna klub. Sztem ő is tartja a klubbal és az ügynökével is a kapcsolatot.lionelmessi19 írta:Ahogy azt Ivánnak mondtam kb két perce, szvsz csak az ügynöke szarakodik, ő pedig valahol a tengerparton sütteti a kesztyűmentes kezeit, és fogalma nincs róla hogy épp mi folyik.
Szerintem egyelőre még nem kéne temetnetek, majd ha az ő szájából hallunk olyat, hogy nemkell neki a 6os szerződés.
Megjegyzem, szerintem gondolkodás nélkül rábólint majd amint meghallja, de nemtudom.
Kb én is ezt írtam tegnap.lionelmessi19 írta:Ahogy azt Ivánnak mondtam kb két perce, szvsz csak az ügynöke szarakodik, ő pedig valahol a tengerparton sütteti a kesztyűmentes kezeit, és fogalma nincs róla hogy épp mi folyik.
lionelmessi19 írta:Ahogy azt Ivánnak mondtam kb két perce, szvsz csak az ügynöke szarakodik, ő pedig valahol a tengerparton sütteti a kesztyűmentes kezeit, és fogalma nincs róla hogy épp mi folyik.
Na a sok VV fannak üzenem, ha jó kapus lenne megtartaná a Barca...így meg elengedik minta a sóhalytást...abreu írta:Én azt nem értem, ha én lennék VV helyében, és spanyol bajnok, bl győztes, kupagyőztes csapatban játszanék, kezdőként, ahol számítanak rám, eszembe sem jutna h a pénz miatt otthagyjam a csapatot. 6 millával már a jobban fizetett játékosok közé tartozna.
Akkor menjen innen a francba. 6 millió is sok, nemhogy 7, meg 9...