Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért? Ha megy Valdes,szerintem Reina kéne a helyére !grecki írta:Nooooooormális? Komolyan nem értem ezt az embert. Bár, ha azt vesszük, hogy mindent megnyert, amit megnyerhetett, most nyilván tele akarja tömni a zsebeit. Kiváncsi leszek, melyik lesz az a klub, ahol ekkora sztárgázsit kap.
Egyébként pedig kicsit aggódom. Reinától például mentsem minket a mindenható.
Én ennek a szitunak nagyon nem örülnék. A többi játékossal szemben lenne ez pofátlanság akik jobban teljesítenek nála és kevesebbet keresnek.Varatrix írta:Na fogadjunk!Fernando írta:Adj már egy linket arról, hogy elfogadják, mert eddig nem úgy néz ki.![]()
Ők is befogják látni, hogy sok a 9 milka, és a Barca sem fog emiatt új kapus után nézni. 6-7 milla közötti megállapodásra számítok.
Na fogadjunk!Fernando írta:Adj már egy linket arról, hogy elfogadják, mert eddig nem úgy néz ki.
Adj már egy linket arról, hogy elfogadják, mert eddig nem úgy néz ki.Varatrix írta:De el fogják fogadni.Fernando írta:Nem 6-ról van szó. 9-et kér, mi 6-t adnánk, ami kevés neki.
Ellenkező híresztelésekkel szemben Valdez ügynöke nem olyan sötét, mint azt néhányan gondolják.
De el fogják fogadni.Fernando írta:Nem 6-ról van szó. 9-et kér, mi 6-t adnánk, ami kevés neki.
Hát nem.Varatrix írta:Már csak 6-ról van szó.Sanama írta:Ez nem indok arra,hogy megkapja a 9milióját.
Ami sok de kifizethető.
Én nem vagyok Valdez fan, de fölöslegesen ne vegyünk új kapust.
Nem 6-ról van szó. 9-et kér, mi 6-t adnánk, ami kevés neki.Varatrix írta:Már csak 6-ról van szó.Sanama írta:Ez nem indok arra,hogy megkapja a 9milióját.
Ami sok de kifizethető.
Én nem vagyok Valdez fan, de fölöslegesen ne vegyünk új kapust.
Már csak 6-ról van szó.Sanama írta:Ez nem indok arra,hogy megkapja a 9milióját.
No, ha ez a téma beindul, akkor lesz itt káosz.Fernando írta:Nemis kell messzire menni. Juan Manuel Pinto.Varatrix írta:Csak 1 nevet mondj aki jó áron jöhetne, és van olyan jobb mint Valdez.
Valaki már kifejtette, aki jobb az úgy sem jön. A többi meg felesleges rizikó.
Nemis kell messzire menni. Juan Manuel Pinto. Aztán majd talán jövőre egy jobb, fiatalabb kapust. (Neuer, Asenjo vagy valaki...)Varatrix írta:Csak 1 nevet mondj aki jó áron jöhetne, és van olyan jobb mint Valdez.
Ez nem indok arra,hogy megkapja a 9milióját.Varatrix írta:Csak 1 nevet mondj aki jó áron jöhetne, és van olyan jobb mint Valdez.
Amilyen szűk a homloka...lehetségeslionelmessi19 írta:Én márpedig feltételezem, hogy VV nem akkor baromálllat, hogy egy ilyen szerződést ne fogadjon el. Ebből következően pedig két lehetséges magyarázatot találok jelenleg, az egyik az h nem tud ő még erről a nagy ajánlatról, a másik pedig, hogy ezek a kiszivárgott hírek kamuk. Ellenkező esetben VV totál marha.
Erre gondoltam már én is, hogy kacsagyanús a dolog. Mert ez nagyon nagy hülyesége lenne, ha nem fogadja el.lionelmessi19 írta:két lehetséges magyarázatot találok jelenleg, az egyik az h nem tud ő még erről a nagy ajánlatról, a másik pedig, hogy ezek a kiszivárgott hírek kamuk.
Ellenkező esetben VV totál marha.
Hamarosan kiderül!