Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ticsi 23 írta:Az én három kedvenc kapusom:
Buffon
Reina
Julio Cesar
Hát ők elég nehezen megszerezhetőek. Kapusposzton amúgy sem szerencsés sok pénzért igazolni, de azért kötve hiszem, hogy nem próbálunk meg valakit leigazolni. Kérdés, hogy ki szerezhető meg?
Hajrá FC BARCELONA!!!
Bár nem a kedvenc játékosom én azért jóval jobb játékosnak tartom annál,minthogy bármelyik csapat is csak a kispadra igazolja...Mikaos írta:Jöhet Malouda.
10 millió euró alatt - annál többet nem ér meg. Cserének jó lenne.
Miután ezt a hsz-t. megírom indulok a lottózóballuisllach89 írta:LOL!
Vki csak felhozta és láss csodát:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ona-report
Nem illik bele Carlo terveibe a francia, meglep egy ilyen szezon után.
A nyár egyik nagy fogása az Espanyol kameruni kapusa, Idriss Kameni lehet, aki szintén ingyen hagyhatja ott jelenlegi csapatát, ami a barcelonaiak mostani szereplését nézve több, mint valószínű. Kamenit már tavaly is több angol csapattal kapcsolatba hozták, amelyek közül a Tottenham Hotspur vagy a Newcastle United továbbra sem tett le arról, hogy megszerezze.[/b]mr. írta:Ez honnan jött most járt le a szerződése?csabimo írta:Biztos h nem lenne drága mivel ingyen igazolhatómr. írta:Hát ha kell egy kapus én Kamenit választanám 25 éves és az egyik kedvencemNem hiszem hogy túl drága lenne.
Biztos vagyok benne, hogy ezért írta!mr. írta:Ez honnan jött most járt le a szerződése?csabimo írta: Biztos h nem lenne drága mivel ingyen igazolható
Ez honnan jött most járt le a szerződése?csabimo írta:Biztos h nem lenne drága mivel ingyen igazolhatómr. írta:Hát ha kell egy kapus én Kamenit választanám 25 éves és az egyik kedvencemNem hiszem hogy túl drága lenne.
Ez hülyeség, attól, hogy Samu meg Valdés problémázott (márha hihetünk a híreknek) attól még nem fog szétesni a csapat, ez csak két ember...Tocy írta:Kezd szétesni a csapat, sztem a morál már szét is esett ezekkel az indulatos szerdődéses dolgokkal.......nem tudom h ezeknek most mi értelme van......minden esetre nehezen tudom elhinni h egy ilyen év után essen szét a Barca......pedig egyelőre nagyon úgy tűnik.
Csak hát nem vagyunk valami jóban mostanság az Espanyol-al szóval nem hinném, hogy bármiféle üzlet létrejönne a két klub között az elkövetkezendő években. Vacsorázni sem ülnek le egymással az elnökök.mr. írta:Hát ha kell egy kapus én Kamenit választanám 25 éves és az egyik kedvencemNem hiszem hogy túl drága lenne.
Ott a pont!lluisllach89 írta:Először hosszabítgassunk utána igazoljunk...
Azért ott is kell az eredmény, főleg ilyen ínséges év(ek) után, ráadásul új edző, kell az eredmény rögtön a madridi szeretetcsomagból lehet erősítenibarca99 írta:Én úgy tudom a Milant nem most érdekelné Valdes és Eto'o, hanem jövőre, ingyér'. Hiszen tudjuk, Milánóban válság van...
Igen,meg még most fizettek,hogy Kaká a Realba menjen..barca99 írta:Én úgy tudom a Milant nem most érdekelné Valdes és Eto'o, hanem jövőre, ingyér'. Hiszen tudjuk, Milánóban válság van...
Azt hiszem ez az egész Valenciára igaz.lui1698 írta:picit beleszürkült a Valenciába. sajna.
Azthiszem a tavalyi idény után azt nyilatkozta a Valencia elnöke, hogy nem, hogy 30 milliót nem ért, de 3-at se.lui1698 írta:picit beleszürkült a Valenciába. sajna.Fernando írta:Joaquín is hogy eltűnt, anno mennyit harcoltunk, hogy nálunk kössön ki. Imádtam énis.
Off: Vki említette Maloudát illetve Vicentét hogy utóbbi jobb. Nem jobb. Spanyolosabb, könnyebben alkalmazkodna, de azt valljuk be h a francia nagyon feljavult Londonban főleg tavasszal, ráadásul nem sérülékeny, és gyors, beadásai is helyrejöttek. No de mind1 mert NEM JÖN egyik sem.TZS írta:Vicente szerintem közel sem állná meg itt a helyét.BlauGranaGroc írta: Én még mindig azon agyalok, hogy Vicente jó lenne nekünk. Hamár kell balra valaki, aki lehetőleg megszerezhető, olcsó és Silva szinten nyomja akkor t tudom mondani. Tudja ugyanazt, mint fiatalabb csapattársa, de lényegesen könnyebb lenne megszerezni és minden bizonnyal jóval olcsóbb is.
Persze tudom, ő egyáltalán szóba sem került velünk.
Ő egy nagy ígéret maradt, hatalmas pályafutást jósoltak neki, de nem sikerült úgy befutnia. Amit sajnálok is nagyon, mert korábban Joaquin-al nagy kedvenceim voltak.
picit beleszürkült a Valenciába. sajna.Fernando írta:Joaquín is hogy eltűnt, anno mennyit harcoltunk, hogy nálunk kössön ki. Imádtam énis.