2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én Maxwell nem cserének szánnám, mint ahogy Filipét sem. Ha a védekezés fonosabb akkor Abidal, ha a támadás akkor Filipe/Maxwell.CFirpo3 írta:Maxvell nem lenne túl drága cserének?Ticsi 23 írta:Srna nem kell, túl drága csere jobbhátvédnek. Filipe/Maxwell kéne balhátvédnek
Moutinho egyértelműen irányító nemde?Bapszi írta:Kettőnk koncepciója között a különbség,hogy Te Pedrót és Thiagót preferálod olyan posztra amire egyértelműen Moutinho lenne a legalkalmasabb...hiszen a fiataljaink nem tudják pótolni se Iniestát sem Xavit ha Gudjohnsen elmegy...
Szóval legközelebb ha úgy érzed,hogy hülyeséget írok....gondold át,hogy nem értesz-e egyet velem!
Kettőnk koncepciója között a különbség,hogy Te Pedrót és Thiagót preferálod olyan posztra amire egyértelműen Moutinho lenne a legalkalmasabb...hiszen a fiataljaink nem tudják pótolni se Iniestát sem Xavit ha Gudjohnsen elmegy...Fecooo írta:Filipe, Silva/Mata, még egy védő, valamint az Atletic-ből felhozni fiatalokat(Pedro,Thiago,talán Jeffren...), sztem másra nem nagyon lenne szükség...Bapszi írta: OK!Akkor mondd meg nekem kiket kéne venni úgy, hogy bővüljön a keret,illetve melyik játékos lehetne kezdő Robinhon kívül(aki egy lassan 32 éves játékos posztjára jönne).?
Igen nekem is ez jutott az eszembe később, ezért is kérek bocsánatot.Livia Drusilla írta:Anno Casillast a suliból kéregették el némelyik Real meccshez..ab1daL írta:Asenjot húzd ki.Nehogymár egy 19 éves probafingó védje a Barca kapuját akármekkora tehetség is.
Viccc... Remélem marad Valdés, és bebizonyitja h a legjobbak közt a helye.
![]()
![]()
![]()
Amúgy peresze az lenne jó, ha Valdés leszállna a földre, és megállapodnának a klubbal.
Filipe, Silva/Mata, még egy védő, valamint az Atletic-ből felhozni fiatalokat(Pedro,Thiago,talán Jeffren...), sztem másra nem nagyon lenne szükség...Bapszi írta: OK!Akkor mondd meg nekem kiket kéne venni úgy, hogy bővüljön a keret,illetve melyik játékos lehetne kezdő Robinhon kívül(aki egy lassan 32 éves játékos posztjára jönne).?
Anno Casillast a suliból kéregették el némelyik Real meccshez..ab1daL írta:Asenjot húzd ki.Nehogymár egy 19 éves probafingó védje a Barca kapuját akármekkora tehetség is.
OK!Akkor mondd meg nekem kiket kéne venni úgy, hogy bővüljön a keret,illetve melyik játékos lehetne kezdő Robinhon kívül(aki egy lassan 32 éves játékos posztjára jönne).?Fecooo írta:felesleges ennyit újítani a kereten, nem reális egy világverő csapatba 5 embert venni...Bapszi írta:
Kiírtam neked egy jó oldal játékosértékelő adatait!
Moutinho-14 500 000
Robinho-36 500 000
Maxwell-13 500 000
Srna-17 000 000
Hleb-15 000 000
Gudjohnsen-5 000 000
Valamint Pedro és 1-2 fiatalból még némi aprópénz bejöhet.
Ez durván 60 milla....kevesebb mint Kaká egymaga!!!Szerinted?
Pedro-t eladni? nah persze rögtön...
akiket felsoroltál nem kispadra jönnének... kispadosok helyett kezdőcsapatba való játékosokat? minek? ne haragudj meg, de baromság!
ab1daL írta:Asenjot húzd ki.Nehogymár egy 19 éves probafingó védje a Barca kapuját akármekkora tehetség is.
felesleges ennyit újítani a kereten, nem reális egy világverő csapatba 5 embert venni...Bapszi írta:
Kiírtam neked egy jó oldal játékosértékelő adatait!
Moutinho-14 500 000
Robinho-36 500 000
Maxwell-13 500 000
Srna-17 000 000
Hleb-15 000 000
Gudjohnsen-5 000 000
Valamint Pedro és 1-2 fiatalból még némi aprópénz bejöhet.
Ez durván 60 milla....kevesebb mint Kaká egymaga!!!Szerinted?
Kiírtam neked egy jó oldal játékosértékelő adatait!Barcagirl24 írta:Csak hogy Hlebért kapunk 10 millát Robinho 50 millió az már -40 milla aztán Gudit ha szerencsénk van ugyan csak 10-ért eladjuk Moutinho meg legalább 20 ha nem több az már -50 millió, Maxwell nem tudom mennyi biztos ő is van egy 15-20 Srana is lesz egy 15-20 az már -95 millió A másik két játékos szerintem stimmel bár Villa is többet ér a piacon mint Eto'o az biztosBapszi írta:A véleményem szerinti legideálisabb idei játékosmozgások:
Hleb-Robinho
Gudjohnsen-Moutinho
Sylvinho-Maxwell(Filipe)
Srna pedig jöhet csere jobbhátvédnek!
Remélem,hogy nem kell már kibővítenem ezt a listát így....
Eto'o-Villa
Valdes-Asenjo
Ez tűnik minden tekintetben reálisnak számomra!
Szal ez nem valami reálisbár ezek csak az én számításaim
Azok a sztárok akik pl. engem érdekelnek mind a Barcaban játsznak.Mental_Theo írta:Sokan írjátok,hogy nem kellenek nagy nevek. Sajnos ezzel nem értek egyet. Nézzen mindenki magába,hogy nem izgalommal olvassa minden évben,amikor végre egy általa kedvelt, jó képességű sztár neve felmerül?
Én mindig izgatottan olvastam az átigazolási híreket,még pletykákat is.
Nem is akarsz sokatBapszi írta:A véleményem szerinti legideálisabb idei játékosmozgások:
Hleb-Robinho
Gudjohnsen-Moutinho
Sylvinho-Maxwell(Filipe)
Eto'o-Villa
Valdes-Asenjo
Én bevallom őszintén Asenjo-t csak a fifából ismerem, de ha ennyire biztosak vagytok benne, hogy jó vétel lenne, akkor no problem.Enjoy írta:Jajj de jó lenne, ha megvennénk Asenjót VV helyére
Csak hogy Hlebért kapunk 10 millát Robinho 50 millió az már -40 milla aztán Gudit ha szerencsénk van ugyan csak 10-ért eladjuk Moutinho meg legalább 20 ha nem több az már -50 millió, Maxwell nem tudom mennyi biztos ő is van egy 15-20 Srana is lesz egy 15-20 az már -95 millió A másik két játékos szerintem stimmel bár Villa is többet ér a piacon mint Eto'o az biztosBapszi írta:A véleményem szerinti legideálisabb idei játékosmozgások:
Hleb-Robinho
Gudjohnsen-Moutinho
Sylvinho-Maxwell(Filipe)
Eto'o-Villa
Valdes-Asenjo