2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
lehet hogy vv pótolható de egy olyan csatárt mint samu sosem találunk mégbarcelonaforever írta:hello!!!Még a jó múltkor írtam egy hozzászólást h miért nem költünk pénzt nagy játékosra (pl Ribéry) ha megtehetjük és Pepnek is kell, Barca filozófia oda Barca filozófia ide....! Na már most ha ez nem illik bele szeretett és megbecsült klubbunk nézeteibe akkor kérdem Én amit Samulel Eto' és VV barátunk művel az beleiilik????? menjenek már el innen könyörgöm, és nem értem miért védik sokan Eto't simán pótolható és a hülye(már megbocsáss) nyilatkozataival h a Barca csak munka stb. ,, én nem is értem h mit keres még itt!!! és most lehet írni h akkor jó amikor Bl döntőn gólt lő?! igen egy csatárnak ez a feladat kérem...!
Neked meg sikerült egy testrészemet felülmúlnod a sötétségeddel. Nem a véleményeddel van a baj, hanem a stílussal. Nem is kell, hogy kiszorítsa Xavit vagy Iniestát, de Iniesta ne sérüljön le Numancia elleni meccseken. Meggyőződésem, hogy Gudjohnsen több lehetőséggel jobb és magabiztosabb játékot mutatna, a kis és középcsapatok ellen megfelelően helyettesítené egyiket vagy másikat. Felesleges Xavit és Iniestát a bajnoki 38 mérkőzésből 30-on játszatni. Elég mondjuk 25-ön, meg 7-en becserélni egy félórára.csabimo írta:Gudjohnsennel mit akarsz? évek óta itt van hova kellene beépitenie Guardinak? Az ö helye a cserepadon van, és be kell érnie ezzel hogy nem fogja kiszoritani Iniestát vagy Xavit a kezdöböl....
Santí Ezquerrrol meg az a véleményem hogy egy hatalmas barom volt az aki idehozta...Nem sokszor játszott de akkor sikerült egy embert felülmulnia tehetségével: Oleguer Presast
Én személy szerint azért drukkolok a legjobban, hogy Filipe és Henrique jöjjön. Sokkal jobban szeretem azt, ha egy általunk felfedezett játékos fut be. Olyan ez, mint kész kaját venni, miközben te is megcsinálhatod (és tegyük fel tudsz főzni:D). Melyik esik jobban? Hát.. izé… remélem érted mire gondolokMental_Theo írta:Sokan írjátok,hogy nem kellenek nagy nevek. Sajnos ezzel nem értek egyet. Nézzen mindenki magába,hogy nem izgalommal olvassa minden évben,amikor végre egy általa kedvelt, jó képességű sztár neve felmerül?
Gudjohnsenre azt tudom mondani, mint fentebb Ezquerrora. Rijkaard alatt érkezett, aki nem igen változtatott a jól bevált módszerén, szóval hiába van itt régen, ez nem idő függvénye… És ha pályára lépett sokszor felcsillantotta azt, hogy több van benne, fantasztikus passzokat adott, védekezett, labdát szerzett egy jópárszor. Plusz, amit fent írtam. Hlebbel meg ne röhögtess! Édes kevés volt, ami kijutott neki. Az előkészületi meccseken jól muzsikált,Chino írta:1. Hleb és Gudjohnsen esete…
2. Azt azért nem gondolhatod komolyan, hogy a rotálás azt jelenti, hogy az egész keret tagjai ugyanannyit játszanak?
3. Santi sajna egy elhibázott döntés volt.
Ez így van. Egy igazán nagy klub sem kezdett még el költekezni, ez a Real stílusa, Perez biztos jobban ért ahhoz, hogy miként kell egy jó csapatot felállítani mint Pep vagy akár Pellegrini.Bogci írta:Miért van az hogy nálunk még mindig nincs semmi ? Jó nem kapkodunk de a Real össze-vissza igazol mi meg bénázunk most Eto'o mellett Valdes is többet akar ... kezdek félni ki lesz a következő játékos aki azt mondja neki több kell!!! És még mindig nem igazoltunk senkit ...
Unom ezt a huzavonát is most megy vagy marad ???? Eto'o -ról sincs semmi hír !!! Az egész egy nagy bizonytalan ... Bár szerintem Eto'o is menni fog meg Valdes is .....![]()
![]()
Történjen már valami jó is !!!!!
Hallod srác ez nem a fifa h minden évben 20 játékost veszünk...Ha szeretnéd h igazoljunk legyél madridista...mit akarsz igazolni??Eto'o még itt van ha elmegy biztos h fogjuk pótolni...Valdes nem hiszem,hogy elmegy de ha elmenne akkor biztos,hogy megvesszük Asenjo-t...Különben is ha marad eto'o és valdes hova akarsz igazolni nyáron egy sztem egy védőt(Balvédőt)kellene venni...a Real megvette Ronaldo-t nekünk van egy Messink aki jelenleg szerintem sokkal jobb mint CR,megvették Kaká-t Iniesta sokkal jobb mint egy KAká aki már 2 éve nincs csúcsformában és Xavi is sokkal jobb mint Kaká...minek aggódsz???A Barcának va n egy olyan utánpótlás akadémiája h beszarsz behugyozol...nincs az egész világon még egy ilyen eredményes akadémia lásd:Messi,Iniesta,Xavi,Puyol,Valdes,Bojan,Sergi B....Bogci írta:Miért van az hogy nálunk még mindig nincs semmi ? Jó nem kapkodunk de a Real össze-vissza igazol mi meg bénázunk most Eto'o mellett Valdes is többet akar ... kezdek félni ki lesz a következő játékos aki azt mondja neki több kell!!! És még mindig nem igazoltunk senkit ...
Unom ezt a huzavonát is most megy vagy marad ???? Eto'o -ról sincs semmi hír !!! Az egész egy nagy bizonytalan ... Bár szerintem Eto'o is menni fog meg Valdes is .....![]()
![]()
Történjen már valami jó is !!!!!
Az lehet de végülis nem rossz játékos!bottlikakos írta:Lionel Kicsi Messi írta:Az elmúlt egy hétben többször is lehetett róla olvasni, hogy az FC Barcelonát érdekli Robinho, most viszont a Sport nevű lap már arról ír, hogy a Pep Guardiola vezetőedző által igencsak kedvelt futballistáért ajánlatot tehet a napokban a klub a Manchester City-nek.
A 25 éves labdarúgónak nem is lenne ellenére a váltás, nemrégiben kijelentette, hogy a Barcelonában minden játékos szeretne játszani, így ő is.
Honfitársa, Daniel Alves is szívesen látná az együttesben az ex-Real-os csatárt.
"Ha ajánlhatnék játékosokat a klubomnak, akkor az összes válogatottbeli csapattársam szerződtetését javasolnám. Természetesen a megszerzésük lehetetlen, de van valaki, aki tökéletesen beleillene a Barçába, ő pedig Robinho." - mondta a jobbhátvéd a hétvégén.
Ez szerintetek kacsa??? mert én nem tom elképzelni!
Nem tom, de Robinho eléggé furán nézne ki BARCA mezben...
Lionel Kicsi Messi írta:Az elmúlt egy hétben többször is lehetett róla olvasni, hogy az FC Barcelonát érdekli Robinho, most viszont a Sport nevű lap már arról ír, hogy a Pep Guardiola vezetőedző által igencsak kedvelt futballistáért ajánlatot tehet a napokban a klub a Manchester City-nek.
A 25 éves labdarúgónak nem is lenne ellenére a váltás, nemrégiben kijelentette, hogy a Barcelonában minden játékos szeretne játszani, így ő is.
Honfitársa, Daniel Alves is szívesen látná az együttesben az ex-Real-os csatárt.
"Ha ajánlhatnék játékosokat a klubomnak, akkor az összes válogatottbeli csapattársam szerződtetését javasolnám. Természetesen a megszerzésük lehetetlen, de van valaki, aki tökéletesen beleillene a Barçába, ő pedig Robinho." - mondta a jobbhátvéd a hétvégén.
Ez szerintetek kacsa??? mert én nem tom elképzelni!
Ja.......rögtön, ingyen............blleoandmessi írta:Azt olvastam hogy ha Guardiola hívja a Barcába Fabregast akkor szívesen elmegy oda.
ráadásul az 49M€ volt...gyuri03 írta:Nagy igazség amit mond LG amugyis megvették azthiszem 32M€-ért biztos nemadják el az alatt 1év játék után... nah ennyit akartamLG írta:Robinhot nem tudom miért emlegetitek. Egyrészt föl sem merült a neve, meg amugy is, miből gondoljátok, h a City eladná? Most akarnak egy kemény csapatot össze rakni, gondolom Robinhonak 100%, h helye van benne.peace
Nagy igazség amit mond LG amugyis megvették azthiszem 32M€-ért biztos nemadják el az alatt 1év játék után... nah ennyit akartamLG írta:Robinhot nem tudom miért emlegetitek. Egyrészt föl sem merült a neve, meg amugy is, miből gondoljátok, h a City eladná? Most akarnak egy kemény csapatot össze rakni, gondolom Robinhonak 100%, h helye van benne.
Nincs ajánlat az asztalán Manuel LLorentének!henry&eto írta:http://www.marca.com/2009/06/16/futbol/ ... 79158.html
ezez friss hir mit irnak valaki forditani pls:$
Úgy viszont eléggé húzós lenne Abidalt padra ültetni, mert máshol simán kezdő lehetne...Ticsi 23 írta:
Én Maxwell nem cserének szánnám, mint ahogy Filipét sem. Ha a védekezés fonosabb akkor Abidal, ha a támadás akkor Filipe/Maxwell.
De ez csak az én véleményem, és bevallom, kicsit elfogult vagyok Maxwell-wl mert az egyik kedvenc balhátvédem.
Hajrá FC BARCELONA!!!
Nem tudtam megállni, hogy erre ne reagáljak. 1. Hleb és Gudjohnsen esete. Hleb szerintem nem kevés lehetőséget kapott, annyit mindenképp, hogy egy klasszis játékos bizonyíthassa hogy itt a helye. Lehet, hogy az Arsenalban kiváló volt, itt nem ütötte meg a szintet ez sajnos tény. Másrészt Pep sem hülye hogy egy 13 millás (javítsanak ha tévedek, már nem emléxem pontosan) játékosnak ne adjon elég lehetőséget.jelwaz írta:Hát igen! Régi culé betegség az elégedetlenség, a hálátlanság, a nagyképűség (akinek nem inge...). Nyílván valóan igazolni kell, távozók helyére, elégedetlenkedők helyére, Pep is megmondta, hogy hosszabb kispad kell stb. Dobálózunk itt nevekkel, lefikázunk egyeseket, magasztalunk másokat, de semmi irányelvet nem látok. Először is a leggazdaságosabb megoldás lenne a már meglévőket, de még be nem integráltakat jobban beépíteni a csapatba. Gondolok itt első sorba Hlebre és Gudjohnsenre. Most jöhettek azzal, hogy nem Barca szint meg ilyenek, de egyszerűen botrányosnak tartom azt, ahogy emberek megnyilvánulnak. Lehet azt mondani, hogy nem játszik jól, nem bírja a nyomást, de pl. Hleb topicjában az utolsó hozzászólás egy szégyen. Szerintem több lehetőség kell nekik, és még egy esély (de a megfelelő formában) mind az edzőtől, mind a szurkolóktól, mert a helyzetük nem a legtisztább.
Igazolások.
Nem tudom, hogy mi az a rotáció, mert én azt nem így képzelem. Én azt gondoltam, hogy az úgy van, hogy a keret tagjai nagyjából egyforma terhelést kapnak Én nem adnám, ahhoz a nevem, hogy valakit leigazoljunk, aki 3 hónapig kispadon ül, aztán bemegy egymeccsre, és nyílvánvalóan nem negy majd neki a játék, a jelenlévő sok nagy okos meg egyből elkezd nyáladzani (tisztelet a kivételnek), hogy: ,,nem Barca szint" meg ,,röhejes" stb. Azt például a Barcához méltatlannak találom a mai napig, amit Santí Ezquerro-val tett a csapat. Ilyet nem lehet csinálni egyetlen emberrel sem.