Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó de az elmúlt években bőven költekeztünk, tavaly is 30 milla Alves-ért, előtte 25 Henry-ért szal nem hiszem h idén olyan sokat szánnának egy játékosért.ozsimiki írta:ez az a rész,ami engem,mint egy szurkolót, hidegen hagy. nem azt írom,h dobáljuk a zsét, mert nagyon nem áll hozzánk közel,de ha vkit akarunk,és nagyon jó megoldás is lenne(Ribery),akkor 3-4évente kiadhatunk egyszer egy komolyabb összeget. és még akár egy másik playaért is.danko94 írta: Jah és nem kéne 30-40 millát költeni szésőre és még 30-40 et csatárra, hanem Eto'o árábol lehetne finanszírozni Robinho-t.
a spórolást,meg pénzügyi dolgokat meghagyom a klub szakértőinek, de biztosra veszem,h nem kellene aggódnunk a csapatért,ha 3-4 évente azért mi is kiadnánk egy-egy játékosért egy szép kis összeget.
Valamit csak lehet tenni.Most elsőre érthető a válasz hiszen ezt csak a média kapta fel és semmiféle kapcsolatba nem kerültek még Txikiék a cityvel,ezért érthető egyrészt hogy a média hiresztelésének nemett mondanak.Felkell venni velük a kapcsolatott Txikiéknek és megkell próbálni elhozzni valahogy.CFirpo3 írta:Ezt nem hiszem el...Titinho írta:Na a Man. City már is cáfolta Robinho Barcával való összeboronálását...Sem eladni, sem kölcsön nem akarják adni.
![]()
Ettől kezdve nem hiszek egy hírnek sem. Hány játékosról írták már le, hogy hú de közel van a Barcához és, hogy már megállapodtak és végül semmi nem lett belőlük.
ez az a rész,ami engem,mint egy szurkolót, hidegen hagy. nem azt írom,h dobáljuk a zsét, mert nagyon nem áll hozzánk közel,de ha vkit akarunk,és nagyon jó megoldás is lenne(Ribery),akkor 3-4évente kiadhatunk egyszer egy komolyabb összeget. és még akár egy másik playaért is.danko94 írta: Jah és nem kéne 30-40 millát költeni szésőre és még 30-40 et csatárra, hanem Eto'o árábol lehetne finanszírozni Robinho-t.
volt már olyan transzfer a futballtörténelemben,amit nem cáfoltak meg az elején..? nem hiszem..Titinho írta:Na a Man. City már is cáfolta Robinho Barcával való összeboronálását...Sem eladni, sem kölcsön nem akarják adni.
Itt a Man.City hivatalos oldaláról a cáfolat: KATT IDE
Mi lesz még itt a következő hetekben...atyavilág...
Ezt nem hiszem el...Titinho írta:Na a Man. City már is cáfolta Robinho Barcával való összeboronálását...Sem eladni, sem kölcsön nem akarják adni.
Nekem se kéne. Valóban önző és hatalmas színész.mr. írta:Utálom azt az embert túl önző nem kellene ide.skadi írta:na nem mintha lenne rá esély,de robben?
ö jobb vagy bal?
Ráadásul hozzáérsz és lesérül..
Utálom azt az embert túl önző nem kellene ide.skadi írta:na nem mintha lenne rá esély,de robben?
ö jobb vagy bal?
Számomra is szimpatikusabb Robinhó mint ez sebhelyes fejű francia.Amúgymeg a Goal.comtól kezdve szinte mindegyik foci honlap tényként közli hogy Robinhó eligérkezett hozánk.Kemény lenne a szélsőtámadó szekciónk az biztos ha jönne:Titinho írta:
Robinho te meg gyere töki! Itt újra varázsolhatsz! Állítólag most már elsőbbséget is élvez a leigazolása!
A tavalyi és az idei év hírei után, amikor erőcsatárokról beszél pep, tárgyal txiki, akkor hagyjuk már agüerot. Jó játékos és még csípem is, de amint látszik az edző egy magas, erős csatárt keres. Na ez nem agüero, de persze lehet, hogy ettől még itt köt ki, de kevés az esélye.csaby23 írta:Egyébként eléggé elhalkultak az Eto'o-ról és Ibraról szóló hírek...Talán Eto'o marad?Vagy csak más a kiszemelt?
Amúgy nem tudom mit szóltok hozzá de én szivesen látnám akár Sergio Agüero-t is Eto'o helyén(persze csak ha midnenképpen mennie kell)Ráadásul legjobb tudomásom szerint ő is szivesen játszana a Barcában...
Szerintetek?
piff..akkor már inkább Janckert nem?Ebdon Lake írta:Sztem, ha erőcsatárt akar venni Guardiola akkor Bilbao fele kéne kacsingatnia. Őt él egy neves [auto_cenzúra] akit Llorentének anyakönyveztek el. Az ára nem magas míg a tudása annál inkább. Robinho meg csak akkor jöjjön, ha nem nagyon drága.
Kint van a föoldalon egy cikk róla, remélem megengeded hogy reagáljunk rá.Lampiao írta:Pfff...
1. Még csak szóba sem került a vezetőségnél Robinho.. Esetleg a gondolata fogalmazódott meg...
2. Ribery jobb lenne de abból sem lesz semmi, mivel máshol csak a Reallal hozzák szóba... Vicces hogy itt sokan írnak róla, hogy jó lenne ha miközben már mindenhol csak a Realt hozzák esélyesnek az üzletre.
3. robinho NEM A PÉNZ ÉS NEM A KEVÉS JÁTÉKLEHETŐSÉG MIATT MENT EL!!!! Hanem mert a Ronaldo féle üzletbe be akarták vonni... Méltánytalannak érezte, hogy bár régóta szolgálta a Madridot egy új sztárért simán elküldenék...