Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én szívesebben látnám őt itt, mint Ribéryt. Amúgy tudja valaki mennyit keres a Cityben?barca99 írta:Ja, direkt időt szakítottam a meccsre Robinho miatt.Tényleg az egyik üde színfoltja a braziloknak. Ha ló nincs...
Azért ezzel nem értek teljesen egyet. Volt egy Vitor Baia, aki sztem akkor simán top3 volt a kapusok terén.mindorokke_barca írta:, de szerintem Valdest nehezebb lenne pótolni mint Eto'ot. Zubizarreta óta csak vergődtünk kapus téren, Valdesig senki nem állta meg a helyét igazán.
Szerinted hány meccsen lesz védekező középpályás a mexikói a szezonban?kennyke04 írta:
Dehogy felesleges ezzel érvelni. Ezt kívánja az ésszerűség! Minek még egy játékos, azért mert 1hónapig (se) amikor kicsit foghíjasabb lesz a vkp. szekciónk? Ezért kár 15-25 milliókat kidobálni. Ha Rafa igenis megtudja oldani ezt Sergivel, akkor igenis a szezon további és előtte lévő részében, csak felesleges lenne ide az argentin...
Dehogy felesleges ezzel érvelni. Ezt kívánja az ésszerűség! Minek még egy játékos, azért mert 1hónapig (se) amikor kicsit foghíjasabb lesz a vkp. szekciónk? Ezért kár 15-25 milliókat kidobálni. Ha Rafa igenis megtudja oldani ezt Sergivel, akkor igenis a szezon további és előtte lévő részében, csak felesleges lenne ide az argentin...lluisllach89 írta:Pont ezen gondolkodtam de megmondtad hanyagul a megoldást kösziBlauGranaGroc írta: Észrevehetted volna már, hogy nálunk nincsenek klasszikus szélsők.
1 kérdés... Rafának védekező kp az eredeti posztja? Szerintem nem. Akkor ott is vmiféle kényszer lehetett. Egy szóval nem mondtam hogy nem játszott jól akkor és ott. Csak szerintem felesleges ezzel érvelni ha nem akarjátok Mascheranot.
Nem, hinném, hogy gáz lenne, csak Perez ámokfutása "kicsit" átrendezte a piacot, meg vannak az alternatívák, csak az eddigi munka, mondjuk pl Ribéry esetében kárbaveszett...albicelesteX írta:Kicsit már bosszantó,hogy minden jött ment emberrel összeboronálják a klubot idén!Tavaly nem így volt!Most lehet gáz van?Mármint a vezetőség sem tudja mit akar???
Azért nem volt ennyire "alapvető" a felállásunk. Sokat játszottunk két vkp.val is Yaya/Sergi és Yaya/Keita és 3.nak mellettük Xavi. Persze ehhez "kellett" az is, hogy Pep rotáljon, Ini sérülésekkel küszködjön vagy épp Henry sérült/pihent és az ő helyén játsszon. Az viszont kétségtelen, hogy ezt nevezhetjük a legjobb középpályának a világonlionelmessi19 írta:Xavi-Iniesta-Touré. Ez kétségtelenül a kezdő, az alapvető. Mindhárman a világ legjobbjai a helyükön.
Pont ezen gondolkodtam de megmondtad hanyagul a megoldást kösziBlauGranaGroc írta: Észrevehetted volna már, hogy nálunk nincsenek klasszikus szélsők.
1: Dos Santos NEM akart kölcsönbe menni, a Barca kölcsönbe akarta adni de Ő NEM akartzola8787 írta:DosSantos-t nem kellett volna eladni, csak kölcsönbe.
5 év múlva a Bojan - Dos Santos - Pedrito csatártrió mögöttük Messivel Hát húúúú de jó lenne / lett volna (ha ilyen gyorsan fejlődnek tovább ). Bale-t balvédőnek, Richards-ot középhátvédnek kapuba Asenjo-t, jobbra Lennon-t, középre Pjanic-ot, Rodwell-t, Lulinha-t. Jobb hátvédnek meg Victor Sanchézt. Kész is az 5 múlva az all start gárda Xd
sztem Riise akart lenni, "csak" 1 -i-t sikerült lehagyni, utána meg -s helyett -d sikerült nyomniavisca el barca írta:én lennék ennyire tájékotatlan vagy ti sem tudjátok h ki az a ride?Barca__15 írta:erre a posztra Mascheranonak és Ridét tartom alkalmasnak, akik hasonló játékstílust képviselnek, mint amilyet a Barca játszik.
Nézzétek el Barca__15-nek... Nyílván be van nyomva... Mert olyan mondat, hogy: erre a posztra Mascheranonak és Ridét tartom alkalmasnakdanko94 írta:Szerk: A footballdatabase.com szerint ilyen player nem létezik....Barca__15 írta:erre a posztra Mascheranonak és Ridét tartom alkalmasnak, akik hasonló játékstílust képviselnek, mint amilyet a Barca játszik.![]()
Am szerintem is ő kéne nekünk biztos olcsón meg lehet szerezni
![]()
Ezek képletes felállások!fcbarca0827 írta:És ebből ki támadna? Ki adná a csoda labdákat a csatároknak?Mikaos írta: 2. felállás: Touré - Keita - Busquets![]()
Varatrix írta:Egy kérdés!
Nem nagyon vagyok most képben.
Szóval Asejnhot nem most igazolta le az AtMa?
Szóval ezek után is el lehetne hozni?