Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
City+Tottenham, vagy meg bekavarhat a Whumatyi02 írta:kabekabe írta:Azért még van bő 2 hónapjuk a csapatoknak erősíteni. Az Arsenalnak én min. 1 trófeát jósolok, be fognak válni lassan fejlődő fiatalok. A MU ha igazol egy klasszis befejezőt és egy tehetséges szélsőt, odaérhetnek. A Chelsea-t én nem tartom favoritnak, főleg, hogy Ancelltotti az edző. A 'Pool is odaérhet, de ahhoz még kéne pár játékos. Még az első hatba beférhet sztem: Everton, Villa, esetleg a Spurs. Szoval a dolgok JELENLEGI állás a szerint az én első hatom:
1. Liverpool; 2. MU; 3. Arsenal; 4. Chelsea; 5. Everton; 6. Aston Villa.
És Cityvel nem számolsz?
kabekabe írta:Azért még van bő 2 hónapjuk a csapatoknak erősíteni. Az Arsenalnak én min. 1 trófeát jósolok, be fognak válni lassan fejlődő fiatalok. A MU ha igazol egy klasszis befejezőt és egy tehetséges szélsőt, odaérhetnek. A Chelsea-t én nem tartom favoritnak, főleg, hogy Ancelltotti az edző. A 'Pool is odaérhet, de ahhoz még kéne pár játékos. Még az első hatba beférhet sztem: Everton, Villa, esetleg a Spurs. Szoval a dolgok JELENLEGI állás a szerint az én első hatom:
1. Liverpool; 2. MU; 3. Arsenal; 4. Chelsea; 5. Everton; 6. Aston Villa.
Valahogy én is azt érzem hogy az Arsenal lesz a nagy meglepetéscsapat. Mondjuk kicsit elfogult vagyok irányukba, de most fordult elő az hogy nem szedték szét a fiatalokat és mindenki Wenger rendelkezésére áll.CFirpo3 írta: Mivel a liverpool és a mu is gyengülni fog ezért én a chelseat és az arsenalt látom esélyesnek a bajnoki címre.
Arsenal még fog erősíteni, és akkor máris más lesz a helyzet.Fernando barca igazolások topicban írta: Ne aggódj "barátom" nem viccelődünk...
Sztem egy: Given,- Zabaleta, Richards, Dunne, Bridge,- Berry, Kompany, De Jong,- Wright-Phillips, Eto'o, Robinho kezdő 11 nem hiszem hogy rosszabb, mint az Arsenalban egy: Almunia,- Sagna, Gallas, Touré, Clichy,- Fábregas, Diaby, Denilson, Arshavin,- van Persie, Adebayor.
Ráadásul a City cseréi sem semmik:
Martin Petrov, Darius Vassel, Santa Cruz, Bellamy, Elano, Bojinov, Hamann, Mills stb stb...
nem irreális szerintem.
Sok esélyt látok rá...Barcaádám írta:egy nagyon hülye hírt olvastam..
Abramovics 100 milliót adna Fernando Torresért és David Villa-ért..
![]()
![]()
ez egy vicc..
Az én meglátásom (is) az, hogy Tevez egy jó játékos. Agilis, gyors, erőszakos. Szerintem megállja a helyét bármelyik csapatban.Sanama írta:Azt szeretném kérdezni,hogy az angol foci híveinek mi a véleményük Carlos Tevezről?
Tudom,hogy beintett a MU-nak,és elmegy. 1-2meccsét láttam,akkor engem rendkívűl meggyőzött,de pár meccsből nem szabad ítélni.
Szóval? Mennyire állja meg a helyét ott elől?
már vagy fél évethierryhenry írta:Joe Cole megsérült?
Már rég nem hallottam róla.
Csak álmodoznak róla. 1x biztos eligazol vmi nagy csapatba, de remélem nem hozzánk. Hiába nagy játékos, akkora patkány, h Ibra jó gyerek mellette.lui1698 írta:honnan veszitek ennyire biztosra, hogy egyszer itt fog játszani?Fecooo írta:Agüero: előbb-utóbb jönni fog a Barca-ba Messi mellé![]()
bár én is örülnék neki, egyenlőre nem sokat hallani róla, hogy lenne vmi érdeklődés iránta.
Ennyi zséből nem féltem a Sir-t,h ne oldaná meg a "gondokat" ütős csapat marad a M.U. köv szezonra is,ebben biztos vagyok, remélem a 4.bajnoki cím is meglesz zsinórban, főleg ha ezúttal nem alszunk be a rajtnál mint az utóbbi években, mindig nem fog beleférni, riválisok is elég jók.Mogyi írta:Bocs de ebben egyáltalán nem értek egyet.Védelem:Rafael, Ferdinand, Vidic, EvraFernando írta:Én a Manchesternél a védelmet erősíteném de úgy igazán. Először is vennék egy jobbhátvédet az biztos, talán egy normális középhátvéd tartalékot. Egy támadóközéppályást és egy szélsőt. Giggs öregecske már, Ronaldo nincs. Talán még egy tartalék csatár is jól jöhet.
Szerk.: Szélsőnek mindenféleképpen Robbent tudnám ott elképzelni. Nagyon ment neki az angolfoci.
Ezek azok akikhez nehéz jobb védőt venni
A középpályát kell mindenképp erősíteni, mert Roni elment, Giggs, Sholes visszafognak vonulni rövidesen, és Rooney mellé kell egy sztárcsatár.No persze lassan kapust is nézhet magának a Manchester bár Foster és Kuszczak elég jók.
Nem kell ott van középhátvéd tartaléknak Evans aki klasszis védő lesz sztem. O'shea megoldja a védőfeladatokat jobb szélen de még ott van a két zseniális brazil tini Rafael és Fábio, szval egy darab védő nem kell oda.Fernando írta:Én a Manchesternél a védelmet erősíteném de úgy igazán. Először is vennék egy jobbhátvédet az biztos, talán egy normális középhátvéd tartalékot. Egy támadóközéppályást és egy szélsőt. Giggs öregecske már, Ronaldo nincs. Talán még egy tartalék csatár is jól jöhet.
Szerk.: Szélsőnek mindenféleképpen Robbent tudnám ott elképzelni. Nagyon ment neki az angolfoci.
Bocs de ebben egyáltalán nem értek egyet.Védelem:Rafael, Ferdinand, Vidic, EvraFernando írta:Én a Manchesternél a védelmet erősíteném de úgy igazán. Először is vennék egy jobbhátvédet az biztos, talán egy normális középhátvéd tartalékot. Egy támadóközéppályást és egy szélsőt. Giggs öregecske már, Ronaldo nincs. Talán még egy tartalék csatár is jól jöhet.