2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez van. Sajna be kell érnünk a triplázó csapatunkkal...Mekkora pech.Carles Puyol Saforcada írta:hát emberek...
én egyszerűen nem tudok semmi újat várni.nem lepne meg ha ugyanazzal a kezdővel lépnénk pályára jövőre, mint idén
![]()
Jaj, hagyjuk már...Kamarilla írta:Ha nem is Srna, akkor szte Molinero, Zabaleta sem lenne éppen egy elcseszett igazolás!
És, az miért is lenne baj?Carles Puyol Saforcada írta:hát emberek...
én egyszerűen nem tudok semmi újat várni.nem lepne meg ha ugyanazzal a kezdővel lépnénk pályára jövőre, mint idén
Nem is Eto'o helyett jönne... Hanem Henry mögé, elé... Mint írtam szerintem csak Ribery szorítaná ki, tehát mögé...Carles Puyol Saforcada írta:Robinho komolytalan,messze nem olyan gólerős,mint Samu.
Az biztos,hogy Sanchez és Muniesa még nem annyira jók,hogy Barca-szintnek nevezzük őket (nem is biztos,hogy lesznek,persze),de nem is elsőszámú hátvédnek kellenének,még csak nem is 2.számúnak. Nem kell minden posztra 3 világsztár.bowlinggolyo írta:Persze ez szép is lenne csak az a baj h Puyol már nem a legfiatalabb és nem hiszem h könnyen fel fogja venni a ritmust a szélen. Szal mindenképpen kellene 2 szélső védő egy jobbra egy pedig balra. Rem Fillipe jön is balra és azzal nem lesz baj (bár Zhirkovnak jobban örülnék). Jobbra pedig Srnat vagy egy másik igen jó jobbszélső vennék Laportáék helyében. De V. Sanchez láttad már játszani? Nem azért de nem egy Barca szint sőt megkockáztatom h nem is egy Valencia szintű a játékos. Am ha a középsővédőknél vagyunk akk én még azt sem mondanám rossznak h felhozzuk a kis Muniesat egész jól játszott.
Persze ez szép is lenne csak az a baj h Puyol már nem a legfiatalabb és nem hiszem h könnyen fel fogja venni a ritmust a szélen. Szal mindenképpen kellene 2 szélső védő egy jobbra egy pedig balra. Rem Fillipe jön is balra és azzal nem lesz baj (bár Zhirkovnak jobban örülnék). Jobbra pedig Srnat vagy egy másik igen jó jobbszélső vennék Laportáék helyében. De V. Sanchez láttad már játszani? Nem azért de nem egy Barca szint sőt megkockáztatom h nem is egy Valencia szintű a játékos. Am ha a középsővédőknél vagyunk akk én még azt sem mondanám rossznak h felhozzuk a kis Muniesat egész jól játszott.Xavinho írta:Egy szélső védő igazolás bőven elég lenne. A két szélre akkor lenne négy emberünk : Alves ,Abidal,Puyol és még valaki,minek még egy 5ödik ? főleg,h ott van még V Sánchez is...
Ha Henrique visszatér,nem kell több védő.
Laporta - Villa: http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803kabekabe írta:Belinkelnéd a cikkeket, mert biztos van aki le tudja fordítani. Bruno Alves meg minek??? A Milanról tudunk, nem véletlen érdeklődésük, hisz Samu is egyre idősebbMikaos írta:Sport.es - en két cikk van főoldalon.
1. Laporta dicséri Villát - többet sajnos nem tudtam kivenni a cikkből
2. Bruno Alves (Porto középhátvédje) megszakította szabadságát, hogy találkozhasson a Barca képviselőivel.
szerk.:
Illetve van még egy szokásos: Milan is érdeklődik Eto'o iránt a Man City mellett...
Gyerekek, ha nem jön Villa, és Eto'o megy.... akkor mi a fészkes lesz?. A City mindenkit akar. laporta nem fogja eladni Samut ha nincs helyette senki.
a kapus ok, de kezdjük ott, h Henrique jó eséllyel vissza fog jönni. Lahmot szeretem én is, de nincs sok esély rá. Syl el fog menni, v abbahagyja. Cescről nem tudunk mostanában sokat, Babelnek semmi realitása.messinho19 írta:Ilyen felállás?
-----------------------------V. Valdes/J. Pinto
------------C. Puyol/M. Cacares----------G. Milito/G. Piquet/R. Marquez
--D. Alves/P. Lahm/C. Puyol-------------------E. Abidal/P. Lahm/Sylvinho
--------------Y. Touré/S. Keita/S. Busquets/R. Marquez
--------H. Xavi/C. Fabregas-----------------A. Iniesta/C. Fabregas
----------L. Messi/S. Eto'o---------------------T. Henry/R. Babel
------------------------T. Henry/S. Eto'o/ B. Krkics
Ha elmegy Eto'o akkor David Villa vagy Carlos Tevez
Fabregas idén vagy jövőre tuti jön
Lahm nagyon kéne ide.. mind2 oldalon bevethető.. nem olcsó de megvehető
Ha Milito nem épülne felakkor Valenciából Raul Albiol esetleg
Babel fiatal gyors jól cselez, lő pont kéne vki szélre, el akar menni
Liverpoolból és nemis drága...
El kell adni : Gudjohnsen, Jorquera meg akit még akarnak
Belinkelnéd a cikkeket, mert biztos van aki le tudja fordítani. Bruno Alves meg minek??? A Milanról tudunk, nem véletlen érdeklődésük, hisz Samu is egyre idősebbMikaos írta:Sport.es - en két cikk van főoldalon.
1. Laporta dicséri Villát - többet sajnos nem tudtam kivenni a cikkből
2. Bruno Alves (Porto középhátvédje) megszakította szabadságát, hogy találkozhasson a Barca képviselőivel.
szerk.:
Illetve van még egy szokásos: Milan is érdeklődik Eto'o iránt a Man City mellett...
Gyerekek, ha nem jön Villa, és Eto'o megy.... akkor mi a fészkes lesz?
Az is lehet, hogy csak megkérték, h írja alá. Mondta volna azt, hogy nem?csdewl írta:Hoppá: David Villa Afrikában már Real Madrid mezeket dedikál!
http://www.youtube.com/watch?v=nU-9CCjwSUg
hát ez elég egyértelműmenjen a francba!
Akkor sincs óriási probléma: itt van Bojan és Henry. Én bízom mindkettejükben.Gyerekek, ha nem jön Villa, és Eto'o megy.... akkor mi a fészkes lesz?
Várni várhatunk rájuk, csak jövöre sem fogunk kifizetni értük 50-60 milliot. Riberyt meg elviszi a madrid mert ott nem számit a pénz.barcafan0911 írta:szerintem nem kell ide young, nem tudna kibontakozi![]()
Várjunk inkább még egy évet riberyre és zlatanra. Kizárt dolog hogy ott bírnák őket tartani a klubjaikban egy évnél tovább. Viszont egy védő az kellene.
Nemtudom, én nem értek hozzá, de szerintem nem egy emberen mulik ez, nem egy ember nevel ki annyi játékost.mario18 írta:az egyik Liverpoolos oldalon vlmi olyasmit olvastam,hogy aki kinevelte a Barca fiatal játékosait elszerzödött liverpoolba....itt nem irtak erröl semmit,szoval csak annyit szeretnék tudni,hogy igaz e ez a hir?![]()
Young-ra már én gondoltam mert Henry cseréjének tökéletes lenne fiatal tehetséges és jók a beadásai. Őt el tudnám képzelni a Barcában