Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ezt úgy ahogy van nem tudom elképzelni a csapatról. Ettől kéne félnünk legkevésbé. Másrészt a címvédés nem elég motiváció neked?Carles Puyol Saforcada írta:a triplázós csapattal az a baj h jövőre már nem hajtanak
kurdt írta:Ami tavaly a sérülések terén történt az nem szerncse volt!Hozzá kell tenni, hogy szerencsék volt a sértülésekkel. Nem volt sok és nem egyszerre voltak.
Pep átalakította a tlejes edzésprogramot és megreformálta az orvosi stábot. A játékosok fizikai felkészítése úgy volt megtervezve, hogy elkerüljék a komolyabb sérüléseket...
Egyábként meg ha Eto'o marad (mint már korábban is írtam, maradjon!), akkor csak bhv-t (Filipe) és balszélsőt (Silva) kellene igazolnunk szerintem.
Ami tavaly a sérülések terén történt az nem szerncse volt!Hozzá kell tenni, hogy szerencsék volt a sértülésekkel. Nem volt sok és nem egyszerre voltak.
Éppen ezaz, nem lehet elöre látni semmit.CFirpo3 írta:Hozzá kell tenni, hogy szerencsék volt a sértülésekkel. Nem volt sok és nem egyszerre voltak.Múlt évbe bírtuk ilyen "rövid cserepaddal"? Igen, bírtuk!
Milyen rövid kispad? Eddig egy emberrel vagyunk kevesebben... Sylvinho!Kamarilla írta:Ha csak üres szavakkal bírsz dobálózni ahelyett hogy azzal törődnél, hogy jövőre a 70 meccset meg bírjuk e nyerni ilyen marha rövid kispaddal, akkor súlyosan melléfogtál!
Nem kötözködtem...Kamarilla írta:mit kötözködsz itt!
Leírtam 3 hsz-sal előtted, hogy, hogyan gondolom...Kamarilla írta:Sztem Molinero jó játékos és Saltor is, mármint padra jók, tuti eljönnének! Évente 1-2 misit zsebre pakolnának, elücsörögnek annyiért a padon és néha játszanának is! Megérné nekik sztem!Ismerik a ligát, nem holmi német vagy angol vagy a fene se tudja honnan iderángatott játékosok, hanem spanyolok, spanyol mentalitással, spanyol focival a lábukban! Ezért érné meg elhozni valamelyiket!
Én kétlem, hogy a klubjaik annyira sokat elkérnének értük!
Ahogy mondod, végre egy igazán tetsző vélemény:)Rivaldo11 írta:Ez van. Sajna be kell érnünk a triplázó csapatunkkal...Mekkora pech.Carles Puyol Saforcada írta:hát emberek...
én egyszerűen nem tudok semmi újat várni.nem lepne meg ha ugyanazzal a kezdővel lépnénk pályára jövőre, mint idén
![]()
![]()
![]()
Tudom hogy szükség van 2-3 új arcra, és kétségem nincs hogy jönni is fognak. Azonban ha leszámítjuk a balhátvéd posztot (ahol azért nem kutyaütő játszik nálunk) jelenleg nincs a földkerekségen olyan megszerezhető futballista, aki a kezdőnkbe kerülve erősebbé tehetné a csapatot. A padot kell erősíteni.
Jaj, hagyjuk már...Kamarilla írta: Jaj, mert be kell szólni egyből! A csesztetés nagyon megy, de a helyett hogy itt "hagyjuk már"-oznál inkább leírnád, hogy te mit tennél te nagyon nagy igazoló bajnok...
Mint leírtam kb 7 hozzászólással ezelőtt, szerintem jövőre ugyanaz lesz a kezdő, mint jövőre!Kamarilla írta:Most mit kell ezen leszólni? Te kit hoznál Alves mögé, huh? Ez egy fórum, szabadon leírhatja mindenki a véleményét, szívesen meghallgatlak téged is, de ha csak csesztetni tudsz, akkor eltévesztetted az ajtót... Saltor/Molinero jó csere hátvédek lennének, Maicont direkt azért nem írtam, mert nem jönne cserének, cserének egy nagy marhaság idehozni...
Most mit kell ezen leszólni? Te kit hoznál Alves mögé, huh? Ez egy fórum, szabadon leírhatja mindenki a véleményét, szívesen meghallgatlak téged is, de ha csak csesztetni tudsz, akkor eltévesztetted az ajtót... Saltor/Molinero jó csere hátvédek lennének, Maicont direkt azért nem írtam, mert nem jönne cserének, cserének egy nagy marhaság idehozni...fcbarca0827 írta:Jaj, hagyjuk már...Kamarilla írta:Ha nem is Srna, akkor szte Molinero, Zabaleta sem lenne éppen egy elcseszett igazolás!![]()
![]()