G-Jay írta:Viszont én is szeretném azért tudni hogy mennyi keresett Viki ezelőtt, mert az alapján jobban meg lehetne ítélni a jelenlegi helyzetet, de akkor is sok ez a 7 millió, leginkább azért sok, mert a csapat fele még ennél is többet keres, bizony kicsit kezdenek elharapózni itt is a dolgok, akár csak az igazolásoknál...
Na egy kis keresgélés után, de megtaláltam az előző szerződéshosszabításáról szóló cikket, ami 2005. július 17-én íródott:
KATT IDE A CIKKHEZ!
Eszerint 2 millió volt az alapfizuja, plussz még 1,5 millió euró a csapat sikerességét tekintve. Szóval a szerződése alapján 2006-ban megkereste a 3,5 milliót, a következő 2 évben 2 milla körül keresett, ebben az idényben pedig szerintem valamivel többet is keresett mint 3,5 millió mivel most Laporta felemelte a BL-ért járt jutalmakat.
Most mint látjuk a 2x-esét fogja megkapni...már csak egy kérdés van... mégpedig az, hogy ebben a 7 millió közeli összegben benne vannak-e már a plussz juttatások a csapat eredményességét illetően?
Most következik egyébként Puyol és Márquez szerződéshosszabítása, június 30-ig szeretné a klub lezárni a hosszabításokat. Remélem velük már nem lesznek hasonló gondok, remélem gördülékenyebb lesz.
MÁS
A klub a hosszabítás után, most azon dolgozik, hogy leigazolja Miguel Angel Moyá-t, a Mallorca 25 éves kapusát, aki Valdés cseréje lehetne, és valszeg a Kupában csak ő védene. A harmadik számú kapusunk Rubén Mino lenne, aki ebben az idényben volt a Barca Athletic kezdőkapusa.
Remélem emlékszik még mindenki Moyá bravúrjaira a Mallorca elleni meccsen? 9!!! bravúros megmozdulása volt, ő lett a meccs embere is. Ha másik kapus állt volna ott, akkor azon a meccsen Eto'o mesterhármast rúghatott volna, a 6 helyzetéből és a kihagyott büntetőjéből.
Na további szép napot mindenkinek!
Peace.