mi ez a Mascherano-ügy? én ezt nem is értem. miért merült fel egyáltalán? ha van olyan csapat, ahova tökéletesen felesleges lenne, az a Barca. itt van Yaya, aki zseniálisan megoldja a védekező középpályás feladatkörét, de jól passzol, és jól is lő (ld. kupadöntő

), vagyis abszolút jól használható az előrejátékban is, ami Mascheranóról nem mondható el. aztán Yaya után ott van Keita és Sergio is, sőt, Márquez is fölléphet egy sorral, ha megszorulna a csapat, így aztán elég emberünk biztos van erre a posztra. másrészt az argentin elég durva és szabálytalan játékos is, nem hiszem, hogy pont egy ilyen kellene. harmadrészt pedig nyilván baromi drága lenne, argentin válogatott, nagy név, Angliából nem nagyon lehet olcsón igazolni, stb.-stb.
tehát valaki el tudná mondani, hogy
miért érdeklődünk iránta? hogy egyáltalán miért merült fel a neve? mondott valaki róla valamit a klub részéről?
ja meg Ashley Young 30 millióért. sanszos, amikor a posztján a világ egyik (ha nem a) legjobbjának számító Dani Alvesért is csak nagyon hosszas huzavona után adtunk ennyit. szerintem ez a hír erősen hápog. remélem a Mascherano-féle is, egyszerűen tökéletesen értelmetlennek tartanám a leigazolását. (viszont a realra ráférne egy vkp., és mivel Perec bácsi nem a józan ítélőképességéről híres, amikor pénzt kell költeni, szerintem ott kiköthet Masch.)