Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Hleb nem fog az Arsenal után szerintem a Manchester Citybe menniwikko írta:Ugye Hleb menni akar .. . bele lehetne venni a Robinho üzletbe mondjuk 15-20 m + Hleb ! Hleb is mehetne Robinho is jönne mindenki jól járt
Ribéryt sem a padra akarjuk hozni.MQuC írta:Kérdem én, hogy Robinho mikor lépne pályára![]()
Mondjuk nekem bejön aj átéka, és ez is egy fricska lehetne a Madrid orra alá. Főleg, ha ismét bajnokságot nyernénk, De Robinho nem fog padozni. Még nálunk sem.
Szerintem pont attól lesz erős a csapat, ha minőségi játékosok ülnek a kispadon. Nem mindegy, hogy Keita áll be pótolni (pl.) Eto'ót vagy Ribéry.Tivornya írta:Attól nem fog erősödni a csapat,ha a padra keresnek játékost...Komoly konkurenciaharcot kell kialakítani,h ajándékként éljék meg a játékosok a mérkőzéseket.Sztem...
Jo, csak ki legyen az a helyettes. Mert padra nem johet tul nagy sztár. Sztem Thiagot kene felhozni, meg a Hleb, Guddy parosbol az egyiket megtartani, es elegTivornya írta:És sztem nem a védelemmel kéne elsősorban foglalkozni,hanem a középpályával...Xavinak és Ininek nincsenek megfelelő alternatívái és ezmiatt még bajba kerülhetünk sérülés esetén.Konkrétan nem tudom,h ki lenne a megfelelő,de hogy kell nekik helyettes esetleg konkurencia,az tuti!
Én úgy emlékszem, hogy Laporta mondta, de teljesen mind1.Barcaman14 írta:Txiki amúgy azt mondta (vagy Pep?nem tom..)