Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nézőpont kérdése...Krojf írta: A kábel-, illetve műholdas szolgáltatók is sárosak ebben, mivel a Digi mindenkivel leült tárgyalni.
Nem mindig a Digin múlott a szerződés kútbaesése.
Az a baj, hogy Magyarországon nincsen egy központi, méregerős sporttelevízió pár csatornával, amely csatornák garantáltan résztvevői lennének minden hálózatnak.
K.
A kábel-, illetve műholdas szolgáltatók is sárosak ebben, mivel a Digi mindenkivel leült tárgyalni.Devid16 írta:Na most már télleg kezd a tököm kilenni a drágalátos digisporttal...az ok hogy blt nem tok nézni de megint...a saját NEMZETI csapatot nem tudom majd nézni...hát elmehetnek oda ahova gondolom de nagyon gyorsan
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/200 ... sceit.html
ennek a bohóckodásnak sok értelme nem volt...bár lehet azért veretjük meg magunkat mindenkivel most,hogy majd a vébén pozitívan tudjuk értékelni a szorosabb vereségeket,vagy épp egy-egy győzelmet.Game90 írta:Valaki nézi a Magyarország - Norvégia meccset?
Eddig lőttünk 5 gólt, kár, hogy ehhez egy félidő kellett. Norvégia 17-nél jár.
Azt tegyük hozzá, hogy -számoltam- dobtunk 12 kapufát, a norvégok sztem még 6-t se, a végeredmény meg csak 2-vel tér el, tehát csak az 1/4-e bemegy, akkor nyerünk, de nem így lett, valahogy nem akaródzott nem kapufára dobni a labdát.miihii írta:Bár láthatólag nem sokakat mozgatott meg,,de azért a tisztesség kedvéért beírom a végeredményt is![]()
MAGYARORSZÁG-NORVÉGIA 27-29 (16:15)![]()
A félidőig partiben voltunk,egyre javult a játékunk.De a pihenő megtörte ezt és rögtön óriási hibákat követtünk el és hamar hátrányba kerültünk.2-3 között ingadozott,de nem tudtunk élni a ziccereinkkel,szanaszét lőttük a kapufákat.A Norvégok meg higgadtan belődözték a helyzeteiket.Csalóka a végeredmény,mert ennél simább volt a másodikban...
Sztem nem vallottak szégyent a fiataljaink,az ezüst is szépen csillog![]()
Úgy néz ki,nem lesz rossz az utánpótlása a női csapatnak,remélem sokan beérnek és rengeteg örömöt fognak okozni nekünk!
Sajnos nem láttam a mecset, de azért gratulálok a lányoknak.miihii írta:Bár láthatólag nem sokakat mozgatott meg,,de azért a tisztesség kedvéért beírom a végeredményt is![]()
MAGYARORSZÁG-NORVÉGIA 27-29 (16:15)![]()
A félidőig partiben voltunk,egyre javult a játékunk.De a pihenő megtörte ezt és rögtön óriási hibákat követtünk el és hamar hátrányba kerültünk.2-3 között ingadozott,de nem tudtunk élni a ziccereinkkel,szanaszét lőttük a kapufákat.A Norvégok meg higgadtan belődözték a helyzeteiket.Csalóka a végeredmény,mert ennél simább volt a másodikban...
Sztem nem vallottak szégyent a fiataljaink,az ezüst is szépen csillog![]()
Úgy néz ki,nem lesz rossz az utánpótlása a női csapatnak,remélem sokan beérnek és rengeteg örömöt fognak okozni nekünk!
Az tuti, hogy kevésbé látszik a hazai pálya nyomása a lányokon!miihii írta:A várható szoros meccset láthatjuk.Félidőben 1 ide (16:15)
Asszem körömrágós lesz ezSebaj,inkább lemarom csuklóig,csak győzzünk!
Még 5 perc és kezdés!miihii írta:Akit esetleg érdekelne,az ne felejse el,h ma 16:30tól a SportKlub élőben közvetíti a Junios Női Kézi EB Döntőjét:
MAGYARORSZÁG-Norvégia.
HAJRÁ MAGYAROOOOKKK!!!
Ezt Varga Tamás már egy másik topikba közzé tette!