szajko írta:Na van még 1 probléma...
Rockstar Games Social Club! Kér updaetot meg minden ez régebben nem volt...
Ezzel mit kezdjek?
Ha jól emlékszem, akkor csak annyi a teendő, hogy a pipát kiveszed onnan, hogy jelszó megjegyzése, vagy vm ilyesmi és elvileg mennie kellene. Én eddig 3 féle tört gta-val találkoztam és nem mind egyformán, van crack-elve, nemtom. Nekem ennyi volt FEDOR-éknak köszönhetően:
1. DO A CLEAN INSTALL
(Use original GTAIV.exe, GTAIVGDF.dll, etc)
2. Replace LaunchGTAIV.exe with provided launcher
3. Run GTA IV from Rockstar Games Social Club (RGSC)
No activation required. No serial required
unless you want to play on L!VE.
Barca99: Én annyit pipáztam a kártyám/immal, hogy most amennyiben garira cserélik, ráfizetek pár pénzt és ezek közzül cserélem valamelyikre:
1. Sapphire PCIe HD4870 1GB TOXIC
2. Gainward HD4870-1024-TV-DD GS
De szinte tuti, hogy Sapphire lesz az új, mert a Gainward-dal is pippantottam, pont ebből a 4850-es szériából. Ezeknek nem referencia hűtése van és magasak az órajeleik is alapból. Nem is fogok utánna nézni, hogy ezekkel van-e valami galiba, mert amilyen a formám újabban ezen alkatrészekkel kapcsolatban tuti, hogy ki is jön valami. Lassan egy éve kínlódok.
Én a Grid-et tolom, máramikor nem melegszik túl ez a Glaciator fansik edition ASUS csoda, az lekötött, amíg nem jöttek az éjszakai versenyek és a 24 órásokat is 2 részletben toltam, mert ki kellett lépnem az asztalra, hogy pihenjen kicsit. Nekem az nagyon bejött/bejön és le is köt. Tudom még ajánlani a The Witcher nevű gamét, ami kicsit hosszú, de jó a sztori, jó a szinkron, szép a látvány, elsőre kicsit bonyolult, de aki szereti a hasonló játékokat szerintem el van vele (én nem, de mégis adja).
Viszont nehogy beugorjak Debrőbe egy jó kis prototípusért államvizsga után

Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."