Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/tenisz/nadal ... 43569.html
Rafa veszélyben
ami igaz, az igaz, kegyetlen stílusban teniszezik, az ő stílusa nem a technikára, hanem a mozgásra épül, és ebben a profi világban nem lehet hosszú ideig a csúcson lenni.... Rafa a szememben minden tiszteletet megérdemel, nem voltak allűrjei (legalábbis én nem tudok róla...) nem volt sportszerűtlen, mint Nole, nem keresett kifogásokat, csak küzdött, hajtott...
Máig nem felejtem azt a meccsét Fedex ellen, ahol ha jól emléxem 2-0ra vezetett Roger, majd Rafa egyenlített, de megsérült és elbukta... (nem esküszöm meg rá, h ez volt annak a meccsnek a forgatókönyve, de tudom, h volt egy meccs kettejük között, ahol sérülten is hajtott, mint állat...)
Vamos RAFA!
En orulnek ha megszerezne a 6. Vb cimet es aztan nyerjen mas is mert tenyleg unalmas,bar nalam o marad orokre a NR. 1.ozsimiki írta:Loeb azért remélem nem bohóckódja el egy ilyen fantasztikus kezdés után a vébétlengyelben is bukott, Hirvonen meg vezet...
én viszont nagyon szorítok a finnek(bár különösebben nem szimpi..) hogy verje meg loebet,már nagyon uncsi szerintem hogy állandóan ő nyer szinte.. eddig hóban legalább megverte grönholm,de miután ő már nincs,egyszerűen verhetetlen bárhol,bármikor,bármilyen körülmények közt..hihetetlen.ozsimiki írta:Loeb azért remélem nem bohóckódja el egy ilyen fantasztikus kezdés után a vébétlengyelben is bukott, Hirvonen meg vezet...
Nagyon magabiztos volt a Doktor,magától értetődően húzta be az újabb elsőséget.Egyszerűen káprázatos,ahogy motorozik,de ezek az ünneplések is üde színfoltjai a pályájának.Ezek a koreográfiák frappánsak,egyediek,ötletesek.socio66 írta:nagyon eredeti,nagyon vagány,nagyon VALE!![]()
óriási ötlet volt,gratula a kitalálóknak.![]()
maga a verseny nem volt túl izgi,látszott,hogy a doktor biztosra ment..
talmának is grat,az első pár kör igen biztató volt,ha azt a tempót tartani tudja a verseny végéig,akkor nem lesz itt gond.
fú,nagyon jó hogy szólsz,miihii!miihii írta:A gyorsasági motorverseny kedvelőinek jelezném,h HOLNAP LESZ A FUTAM!
Hagyományosan Essenben szombaton versenyeznek a fiúk,uh nem elfelejteni ámA szokásos viszont a 14 órás KirályKategória futam.
Nekem is ma szólt az egyik spanom,majdnem elfelejtettem...Ezért gondoltam szólok,nehogy nektek is kimenjen a fejetekből.
Azt nem is vitattam, jól játszott nagyon. Kár érte. Csak nem kellett volna ott csapkodnia magát.lluisllach89 írta:Az is nagy dolog hogy nyert egy szettet a francia ellen. Jah amúgy vágjátok h Mórezmó leszbi?? Full komolykovinho írta:Na Szávay művésznő is búcsúzott.
Czink meg valami iszonyat visszataszító... visszafoghatná magát. Vagy csak most volt ilyen?![]()
Az is nagy dolog hogy nyert egy szettet a francia ellen. Jah amúgy vágjátok h Mórezmó leszbi?? Full komolykovinho írta:Na Szávay művésznő is búcsúzott.
Czink meg valami iszonyat visszataszító... visszafoghatná magát. Vagy csak most volt ilyen?
Czink elmehet a jó büdös....Angolul kezd el magyarázni hangosan (magának) meg lightba káromkodni.Büszke lehet magára.Leomessi14 írta:Czink kozben kiesett...