Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen kell hozzá crackfix, ha esetleg nincs akkor PMEtooka írta:Na, szóval letöltöttem a Sims 3-at.
De azt írja ki, nem eredeti a játék. Mit tudok csinálni?Esetleg crackelni kell, vagy mit lehet csinálni?
Előre is kösz.
És te melyik firmwaret használód? Az eredetit ami a készülékkel jött vagy lecserélted már?TZS írta: Nekem is ilyen telóm van.
Volt egy nagyon jó oldal, mindenféle kiegészítő dolgokkal, problémák megoldásával, nagyon jó fórummal, stb., de most nem jön be az oldal.Rengeteg infót onnan tudtam meg én is, hogy mit hogyan érdemes csinálni.
Nem tudom mi lett velük, de ha megtudok valamit ezzel kapcsolatban, akkor majd szólok.
Én is kitöltöttempalesz77 írta:minden IQ teszt ilyen? amúgy 18 perc alatt kitöltötte, 40 lett jó, és 114-es az IQ-m elvileg(az jó?TZS írta:Ez egész jó, 60 kérdés ha jól emlékszem.
Tessék!![]()
http://alfa.webdesign.hu/jatek/iq/index2.shtml)
minden IQ teszt ilyen? amúgy 18 perc alatt kitöltöttem, 40 lett jó, és 114-es az IQ-m elvilegTZS írta:Ez egész jó, 60 kérdés ha jól emlékszem.
Tessék!![]()
http://alfa.webdesign.hu/jatek/iq/index2.shtml
Ez egész jó, 60 kérdés ha jól emlékszem.Saviola írta:Tud valaki ingyenes,online IQ tesztet?Kíváncsi lennék,de mindegyik sms küldős vagy szcientológista..
Ezer köszönet, már mindjárt fut is a gammadanko94 írta:Hát elvileg abban a mappában ahova letöltötted sok ilyen hülye nevü file van. xy001 től xy045 ig pl. az elsőt nyisd meg és társítsd WinRar-al és csomagold ki.(ez végig kicsomizza az összeset és a végén lesz belőle egy darab ISO file-d!!!
Hát elvileg abban a mappában ahova letöltötted sok ilyen hülye nevü file van. xy001 től xy045 ig pl. az elsőt nyisd meg és társítsd WinRar-al és csomagold ki.(ez végig kicsomizza az összeset és a végén lesz belőle egy darab ISO file-d!!!Etooka írta:Nekem torrent ügyben kéne segítség, remélem, valaki tudni fogja a választ.
Szal, leszedtem egy játékot egy torrentoldalról, viszont a játék neve előtt az van, hogy Razor. Ami még nem is lenne nagy baj, viszont nem találom az iso fájlját a játéknak. Azt kérdezném, hogy ez a Razor igényel valami különleges bánásmódot?
![]()
És hol lehet az iso fájlom?
Előre is kösz, E..
Nekem megvan, egy torrent oldalról szedtem, de azóta már kirúgtak onnanszajko írta:Sziasztok!
Kéne nekem a Real - Barca:2-6 sport1-es változata...
Eltünt seholse találom.![]()
Ha vki tud vmi segítséget nyújtani...előre is köszi!
Nekem is ilyen telóm van.Slither írta:Nekem tegnap jött meg az LG Viewty KU990-em.![]()
Esetleg vkinek van ilyenje? Vmi jó oldalt tudtok ajánlani hozzá?
Ugye te se gondoltad komolyan hogy a tesztek érdekelnek miután már megvettem a telót?!kudu írta:Itt van teszt róla
Vagy ez a teszt
Sajnos letöltéseket kerestem, de nem találtam hozzá.
Talán torrenten próbáld meg, oda szoktak felrakni telókhoz való cuccost.[/url]
Meg lenne egy olyan kérdésem, hogy ki van kapcsolva a Mindig értesítsen, ha válasz érkezik, mégis küld mindig e-mailt.
A Felugró ablak új privát üzenet érkezésekor pedig be van kapcsolva, még se jelez ha új PÜ-t kapok
Valamelyik Modi utánanézne? köcce
Nekem van, mostanában kaptam, mert a W580-am le lett öntve kólávalBarcagirl24 írta:Valakinek nincs épp Sony ericsson W595 mobilja?én holnap kapok ilyet, ám mivel nem egy olcsó mulatság kíváncsi vagyok, hogy valakinek van-e személyes tapasztalata