Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyugszik,mert még te is agyvérzést kapx!Figo10 volt a mi kis háziállatunk,mi SZERETTÜK őtreal_funghi írta:Legalább ezt ne írtad volna! Ti is nagyon díjaztátok Figo10 Ronaldinho-s képét, a Vamos Campeón topicját, meg a többi fantasztikumát... Csak ti nem szedtétek ki, mert jobban esett visszalökni neki a focit......Charlie írta: Tudom,de ne gerjeszd az indulatokat a másik siteon,bár amiket mondtál télleg nem gerjesztetted,de tudod ezek a madridisták már csak ilyenek,na de tégy a kedvükre,ne írogass a fórumokra olyat ami bántja a lelkivilágukat.
C.
persze, hogy arra hajtokBoixos írta:biztos vagyok benne, h ez a célja. sztem az entrenador címre hajt.Rivaldinho írta:te jólérzed magad hogy csak h növeld hozzászólásaidat, beleírsz?? (swineherd )
Legalább ezt ne írtad volna! Ti is nagyon díjaztátok Figo10 Ronaldinho-s képét, a Vamos Campeón topicját, meg a többi fantasztikumát... Csak ti nem szedtétek ki, mert jobban esett visszalökni neki a focit......Charlie írta: Tudom,de ne gerjeszd az indulatokat a másik siteon,bár amiket mondtál télleg nem gerjesztetted,de tudod ezek a madridisták már csak ilyenek,na de tégy a kedvükre,ne írogass a fórumokra olyat ami bántja a lelkivilágukat.
C.
Boixos, Te is így kezdted, nem igaz?Boixos írta:biztos vagyok benne, h ez a célja. sztem az entrenador címre hajt.Rivaldinho írta:te jólérzed magad hogy csak h növeld hozzászólásaidat, beleírsz?? (swineherd )
Charlinak és Enrique-nek szót fogadokCharlie írta:Tudom,de ne gerjeszd az indulatokat a másik siteon,bár amiket mondtál télleg nem gerjesztetted,de tudod ezek a madridisták már csak ilyenek,na de tégy a kedvükre,ne írogass a fórumokra olyat ami bántja a lelkivilágukat.Charlie te tudod , nem vok olyan csak ha rámjön az 5 perc
C.
ki is kell szedni. innen is kikerült egy barca-mezes figo kép.real_funghi írta:Láttam én. De provokatív. Az, hogy ide berakod, nem érdekes, (nekem legalábbis) pedig elég gyakran vagyok itt. Az a ti belügyetek, hogy mit bír el a fórumotok és mit nem. De ha nálunk benthagyom, akkor páran elkezdenek majd szidni össze-vissza mindenkit, és akkor csak 1-2 reg. megszűnése vethetett volna véget a sci-fi-nek. Így kapott 3 ember figyelmeztetést (a mi szabályaink szerint), és - remélem - ezzel vége.
Tudom,de ne gerjeszd az indulatokat a másik siteon,bár amiket mondtál télleg nem gerjesztetted,de tudod ezek a madridisták már csak ilyenek,na de tégy a kedvükre,ne írogass a fórumokra olyat ami bántja a lelkivilágukat.Charlie te tudod , nem vok olyan csak ha rámjön az 5 perc
Charlie te tudod , nem vok olyan csak ha rámjön az 5 percCharlie írta:IgenSwineherd írta:te tényleg ennyire????Rivaldinho írta:jó figyelj, real_funghi , te jógyerek vagy , én értem de a Gutisnál durvább beszólás télleg nem voltTélleg.
C.
Benne lehetnél a hírekben.....és a BoixosNois bevenne tiszteletbeli tagnak.Charlie írta:Yes Master!Én biztos hogy nem fogok oda írogatni hülyeségeket,mert mi jó származik abból nekem hogy felhergelek ott embereket azt agyvérzést kapnak a gép előtt,mert annyira belelohalják magukat!?real_funghi írta:Ügyes vagy, te is.
Remélem, nem te vagy. Vagy legalább elhatárolódsz az ilyenektől...
C.
Csak tudd, hogy az ellenoldalon való baromkodásokért kölcsönös kitiltás jár. Az ottani emberek hergelése az eurobarcás regisztrációd elvesztésével is jár (durvább esetben). Bővebben erről Z. Iván tudna neked mesélni.Rivaldinho írta:én vagyok antimadrid néven, de a Gutis képnél durvábbat nem írtam a fórumba!!!!
Yes Master!Én biztos hogy nem fogok oda írogatni hülyeségeket,mert mi jó származik abból nekem hogy felhergelek ott embereket azt agyvérzést kapnak a gép előtt,mert annyira belelohalják magukat!?real_funghi írta:Ügyes vagy, te is.
Remélem, nem te vagy. Vagy legalább elhatárolódsz az ilyenektől...
hát reméljük nem fajul tovább,bele se merek gondolni mi lex itt akkoraz a helyzet, hogy a gutis képet berakta, amit itt talált, ugyanazzal a szöveggel, ezért szerintem innen jött.
vagy: külső szemlélője az oldalnak.
remélem, nem fajulnak el a dolgok
az a helyzet, hogy a gutis képet berakta, amit itt talált, ugyanazzal a szöveggel, ezért szerintem innen jött.Taibi írta: Arra nem gondoltatok, hogy nem innen jár át oda?
Hanem mondjuk Valenciás a srác és azért utálja a reált.....
Oké, biztos. Én nem olvastam. "Tiltja a vallásom", hogy benézzek a madridistára.........Swineherd írta: nem, mivel a hozzászólásaiból egyértelműen barcás