Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Master19 írta:Azt jelenti,hogy:annyiért elvihető egy játékos!Tehát ha mondjuk 30 milla a kivásárlási ár akkor annyiért köteles elengedni a klub a játékost(ha mégsem így lenne vki javitson kichonggy írta:most valószinű,h kinevettek,de mi is az a "kivásárlási ár"?)
Úgy tudom, hogy amikor egy játékosnak szerződést kínál az adott klub, akkor a kontraktusába bele kell venni egy ilyen záradékot is, ami meghatározza, hogy mennyi €-ért vásárolhatja ki egy másik klub a playert. Ha egy játékosnak 50 m € a kivásárlási ára, és azt a vásárló klub kifizeti, akkor az adónak nincs beleszólása, tehát nem mondhatja vissza az ajánlatot. Ilyenkor már csak a játékoson múlik a szerződés. CR is azért kapott most egy milliárdos kivásárlási árat, hogy ne tudják az arab olajsejkek kivásárolni csak úgy.chonggy írta:most valószinű,h kinevettek,de mi is az a "kivásárlási ár"?
Azt jelenti,hogy:annyiért elvihető egy játékos!Tehát ha mondjuk 30 milla a kivásárlási ár akkor annyiért köteles elengedni a klub a játékost(ha mégsem így lenne vki javitson kichonggy írta:most valószinű,h kinevettek,de mi is az a "kivásárlási ár"?
kb másfél órája ment el tőlünk ez a sz.r, és most már itt is nyoma sincs. de az a hihetetlen, hogy jött az egyik, az elment, majd negyed órára rá jött a következő vihar... már lassan kezd nagyo elegem lenniCFirpo3 írta:Nálunk dél körül volt hatalmas eső.Puyol05 írta:most ért ide hozzánkl egy szép kis idöjárás...
nem tom mi lesz a vége...
Szó szerint ömlött.
Most pedig nyoma sincs, süt a nap.
Nálunk dél körül volt hatalmas eső.Puyol05 írta:most ért ide hozzánkl egy szép kis idöjárás...
nem tom mi lesz a vége...
Köszi.Boixos írta:GRATULAZIONE!Rivaldo11 írta:Dicsekednék egy kicsit: 14 éves unokaöcsémet 140 gyerkőc közül beválogatták az u15-ös válogatottba,( ezt már egy másik fórumba írtam is) ahol ma mutatkozott be a Jonatán kupa elnevezésű viadalon, és ahhoz képest hogy középső védő, vagy vkp, mindjárt góllal debütált.![]()
Érdemes volt annyit fociznom vele anno, na.
úgy látszik, a pengeség nálatok családi vonás!
GRATULAZIONE!Rivaldo11 írta:Dicsekednék egy kicsit: 14 éves unokaöcsémet 140 gyerkőc közül beválogatták az u15-ös válogatottba,( ezt már egy másik fórumba írtam is) ahol ma mutatkozott be a Jonatán kupa elnevezésű viadalon, és ahhoz képest hogy középső védő, vagy vkp, mindjárt góllal debütált.![]()
Grat nekiBányász írta:Gratulálok neki!Rivaldo11 írta:Dicsekednék egy kicsit: 14 éves unokaöcsémet 140 gyerkőc közül beválogatták az u15-ös válogatottba,( ezt már egy másik fórumba írtam is) ahol ma mutatkozott be a Jonatán kupa elnevezésű viadalon, és ahhoz képest hogy középső védő, vagy vkp, mindjárt góllal debütált.![]()
Csak vigyázz rá és maradjon továbbra is nagyon szorgalmas!
Én is gratulálnék neki és sok sikert kívánok neki a továbbiakbanRivaldo11 írta:Dicsekednék egy kicsit: 14 éves unokaöcsémet 140 gyerkőc közül beválogatták az u15-ös válogatottba,( ezt már egy másik fórumba írtam is) ahol ma mutatkozott be a Jonatán kupa elnevezésű viadalon, és ahhoz képest hogy középső védő, vagy vkp, mindjárt góllal debütált.![]()
Sztem ha már ezt akarod inkább ez:lopakodo írta:http://www.kuruc.info/r/3/42670/
"...eredetileg viccnek szánta, de a szélsőséges magyarok miatt csütörtökről péntekre virradóra bezárta a csoportot"lopakodo írta:http://www.kuruc.info/r/3/42670/
Gratulálok neki!Rivaldo11 írta:Dicsekednék egy kicsit: 14 éves unokaöcsémet 140 gyerkőc közül beválogatták az u15-ös válogatottba,( ezt már egy másik fórumba írtam is) ahol ma mutatkozott be a Jonatán kupa elnevezésű viadalon, és ahhoz képest hogy középső védő, vagy vkp, mindjárt góllal debütált.![]()
Én elég köszel lakom Nyíregyhez és itt is szintén minden nap esik az eső, ráadásul a semmiből. Most is 10 perce még 7 ágra sütött a nap és most egy nagy vihar küszöbén vagyunk megint. Ez kezd hihetetlenné válni..Kamarilla írta:Aki Szabolcsban, elsősorban Nyíregyházán lakik, az adjon magáról életjelet!Eszméletlen nagy vihar volt, itt filózok, hogy 1 hónap alatt a 2.!
Kérdem én, Nyíregyháza hol van?
Az Egyenlítőn?
![]()
![]()
Ott esik kb ennyi eső!
![]()
![]()
![]()
Még szerencse, hogy nem lett semmi kár, itt reménykedtem, hogy a jég nem töri be a konyhaablakot, szép lett volna...Pfff, még ilyet...
MEgyek csinálok jégkását...
/azaz már csak a málna szörp hiányzik.../