Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
casillas ezt valszeg leittasodva mondta.LG írta:Casillas szerint jovore 3 trofeát nyernek![]()
LG, ezt meg te mondtad ugyanúgyNo, hamár azon a cselen vitatkoztok, jobbha annyiba maradunk h én csináltam 1x
Honnan ez a rohadt nagy önbizalom?Kétéve nem nyertünk nagy SEMMIT!!!! Ez elég nagy TÉNY! És ez elég szomorú, hogy ha azt nézzük, hogy nekünk kéne megnyerni mindent.
Ott is megcsodáltam márDelboszkéhoz már nekem is volt szerencsétlenségem a sportfórumon. Szerintem nem teljesen normális a gyerek.
Most komolyan nagyon meglepődnék ha nem ezt írtad volna hanem elkezded fényezni Ronaldotkralo írta:Ronaldo nagy gólvágó ... volt! De a cselekben és a szép passzokban Ronaldinho sokkal jobb mint Ronaldo!
Akkor bocs. Én még akkor nagyon fiatal voltam. Elhiszem akkor.Barcelinho írta:Ronaldo hamarabb csinálta, mint Ronaldinho.Még a PSV-ben.Swineherd írta: és azt ugye vágod, hogy azt a cselt Ronaldo már a PSV-ben is csinálta, ami ugye régebben volt, de lényegtelen, mert amióta műtötték, már csak nagyon ritkán vállal be ilyesmit...
Ronaldo hamarabb csinálta, mint Ronaldinho.Még a PSV-ben.Swineherd írta:és azt ugye vágod, hogy azt a cselt Ronaldo már a PSV-ben is csinálta, ami ugye régebben volt, de lényegtelen, mert amióta műtötték, már csak nagyon ritkán vállal be ilyesmit...Mr. Master írta:Azt ugye vágod, h Ronaldinho azt a cselt már a Gremioban is csinálta? Mert ha nem, akkor sürgősen látogasdd meg a www.ronaldinho10.com-ot. VideoSwineherd írta:nem lehet összehasonlítani mi??? csak egyet mondok: az a csel, amit először a reklámban csinált Ronaldinho, na azt Ronaldo a levegőben-kötényt adva is csinálta már, de tökmind1...........nem kell nézni az rtlklubot, én sem néztem a 66-szor megismételt bajnoki ünnepléseteket a sporttv-n...Gremio
Guestes Tequinces (vagy vmi ilyesmi).
és ha kettő van belőlecruyff írta:Delboszkéhoz már nekem is volt szerencsétlenségem a sportfórumon. Szerintem nem teljesen normális a gyerek.Charlie írta:Egyébként Figo10 semmi,az nso.hu fórumon,volt 1 megszállott,delbosque névre hallgatott,áhhh,olyan embert ti még nem láttatok,az 1 barom volt.Létrehozott AntiBarca topikot,de ha van időtök menjetek át,olvassatok bele,megéri!
C.
Delboszkéhoz már nekem is volt szerencsétlenségem a sportfórumon. Szerintem nem teljesen normális a gyerek.Charlie írta:Egyébként Figo10 semmi,az nso.hu fórumon,volt 1 megszállott,delbosque névre hallgatott,áhhh,olyan embert ti még nem láttatok,az 1 barom volt.Létrehozott AntiBarca topikot,de ha van időtök menjetek át,olvassatok bele,megéri!
C.
pedig komoly...asszem az Atletico ellen, de nem biztos, de tényleg megcsinálta.HAnonymus írta:Ez a levegőben kötényezős csel ez kábé annyira hihető mint az hogy Szűcs Lajos a BL-döntőn egy kifogott tizenegyes után egy száz méteres szólóval lő szlalomgólt a Dinamo Tbiliszinek... De ha van róla videód akkor elhiszem.
és azt ugye vágod, hogy azt a cselt Ronaldo már a PSV-ben is csinálta, ami ugye régebben volt, de lényegtelen, mert amióta műtötték, már csak nagyon ritkán vállal be ilyesmit...Mr. Master írta:Azt ugye vágod, h Ronaldinho azt a cselt már a Gremioban is csinálta? Mert ha nem, akkor sürgősen látogasdd meg a www.ronaldinho10.com-ot. VideoSwineherd írta:nem lehet összehasonlítani mi??? csak egyet mondok: az a csel, amit először a reklámban csinált Ronaldinho, na azt Ronaldo a levegőben-kötényt adva is csinálta már, de tökmind1...........nem kell nézni az rtlklubot, én sem néztem a 66-szor megismételt bajnoki ünnepléseteket a sporttv-n...Gremio
Guestes Tequinces (vagy vmi ilyesmi).
Azt ugye vágod, h Ronaldinho azt a cselt már a Gremioban is csinálta? Mert ha nem, akkor sürgősen látogasdd meg a www.ronaldinho10.com-ot. VideoSwineherd írta:nem lehet összehasonlítani mi??? csak egyet mondok: az a csel, amit először a reklámban csinált Ronaldinho, na azt Ronaldo a levegőben-kötényt adva is csinálta már, de tökmind1...........nem kell nézni az rtlklubot, én sem néztem a 66-szor megismételt bajnoki ünnepléseteket a sporttv-n...
Én már láttam ilyen gólt Decotól.barcafan írta:Ronaldo nagy csele, 3 védőbe belerugja a labdát és hozzá pattan vissza. maga a lövés azmondjuk szépCsatár írta:Szerintem tök szánalmas hogy az rtl klubon az ajánlónál mindig csak a Realt Figot meg Ronit mutatják.
Nekem a madridistárol ez a véleményem! Na jo ez csak vicc volt, ne vedd komolyanSwineherd írta:ez azért van, mert a sok kis hülyegyerek nem azzal van elfoglalva, hogy szurkoljon egy csapatnak, hanem azzal, hogy mocskoljon egy másikat....az nso-ról meg az a véleményem, hogy a betegek dühöngője...LG írta:Amugy ami érdekes: az Antibarca topicba csak 1-2 reálos írt, de az "Utáljuk a real madridot" topicba nem csak a Barcások írtak