Barça vs. Real
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A Madridisták azt hiszik, hogy a foci szerencsejáték.
Mert az elmúlt évben mi nem csak a nagy nevekre mentünk, hanem a tehetséges játékosokra is, ellentétben a margittal! Ezért nekünk volt eredmény nekik nem, és ezt nem bírják felfogni! Azt hiszik ha már nem nyertek az elmúlt 2 évben semmit akkor most ők fognak mindent. Akkor mit mondjon a Numancia
Mert az elmúlt évben mi nem csak a nagy nevekre mentünk, hanem a tehetséges játékosokra is, ellentétben a margittal! Ezért nekünk volt eredmény nekik nem, és ezt nem bírják felfogni! Azt hiszik ha már nem nyertek az elmúlt 2 évben semmit akkor most ők fognak mindent. Akkor mit mondjon a Numancia
Váci Reménység SE
Te nekem ilyet nemongyá h én iszok
En nem iszok alkoholt, mert nem szeretem. En csak A-betus italokat szeretek: asort, abort, apálinkát

-
- Llegenda del Barça
casillas ezt valszeg leittasodva mondta.LG írta:Casillas szerint jovore 3 trofeát nyernek![]()
LG, ezt meg te mondtad ugyanúgyNo, hamár azon a cselen vitatkoztok, jobbha annyiba maradunk h én csináltam 1x

PUYOL-XAVI-INIESTA
No, hamár azon a cselen vitatkoztok, jobbha annyiba maradunk h én csináltam 1x 

Casillas szerint jovore 3 trofeát nyernek
Nos...Ronaldo a mutétje elott télleg a világ legjobb játékosa volt
Akkor
Es hol rugta a legtobb golt
Képzeld a Barcába
Monnyuk nátok 100kilosan, mutottt lábbal is messze a legjobb játékos

Nos...Ronaldo a mutétje elott télleg a világ legjobb játékosa volt

- Charlie
- Öreg Harcos
A madridistán az első hozzászólás amibe beleolvastam,rögtön megnevetetett.Egy részlet:
C.
Honnan ez a rohadt nagy önbizalom?Kétéve nem nyertünk nagy SEMMIT!!!! Ez elég nagy TÉNY! És ez elég szomorú, hogy ha azt nézzük, hogy nekünk kéne megnyerni mindent.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Ott is megcsodáltam márDelboszkéhoz már nekem is volt szerencsétlenségem a sportfórumon. Szerintem nem teljesen normális a gyerek.

C.
-
- Capitá del Barça
Most komolyan nagyon meglepődnék ha nem ezt írtad volna hanem elkezded fényezni Ronaldotkralo írta:Ronaldo nagy gólvágó ... volt! De a cselekben és a szép passzokban Ronaldinho sokkal jobb mint Ronaldo!

REAL MADRID C. DE F.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Akkor bocs. Én még akkor nagyon fiatal voltam. Elhiszem akkor.Barcelinho írta:Ronaldo hamarabb csinálta, mint Ronaldinho.Még a PSV-ben.Swineherd írta: és azt ugye vágod, hogy azt a cselt Ronaldo már a PSV-ben is csinálta, ami ugye régebben volt, de lényegtelen, mert amióta műtötték, már csak nagyon ritkán vállal be ilyesmit...

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Barcelinho
- Jugador del Barça
Ronaldo hamarabb csinálta, mint Ronaldinho.Még a PSV-ben.Swineherd írta:és azt ugye vágod, hogy azt a cselt Ronaldo már a PSV-ben is csinálta, ami ugye régebben volt, de lényegtelen, mert amióta műtötték, már csak nagyon ritkán vállal be ilyesmit...Mr. Master írta:Azt ugye vágod, h Ronaldinho azt a cselt már a Gremioban is csinálta? Mert ha nem, akkor sürgősen látogasdd meg a www.ronaldinho10.com-ot. VideoSwineherd írta:nem lehet összehasonlítani mi??? csak egyet mondok: az a csel, amit először a reklámban csinált Ronaldinho, na azt Ronaldo a levegőben-kötényt adva is csinálta már, de tökmind1...........nem kell nézni az rtlklubot, én sem néztem a 66-szor megismételt bajnoki ünnepléseteket a sporttv-n...Gremio
Guestes Tequinces (vagy vmi ilyesmi).
Visca el Barca!!!
-
- Capitá del Barça
és ha kettő van belőlecruyff írta:Delboszkéhoz már nekem is volt szerencsétlenségem a sportfórumon. Szerintem nem teljesen normális a gyerek.Charlie írta:Egyébként Figo10 semmi,az nso.hu fórumon,volt 1 megszállott,delbosque névre hallgatott,áhhh,olyan embert ti még nem láttatok,az 1 barom volt.Létrehozott AntiBarca topikot,de ha van időtök menjetek át,olvassatok bele,megéri!
C.

-
- Entrenador del Barça
Delboszkéhoz már nekem is volt szerencsétlenségem a sportfórumon. Szerintem nem teljesen normális a gyerek.Charlie írta:Egyébként Figo10 semmi,az nso.hu fórumon,volt 1 megszállott,delbosque névre hallgatott,áhhh,olyan embert ti még nem láttatok,az 1 barom volt.Létrehozott AntiBarca topikot,de ha van időtök menjetek át,olvassatok bele,megéri!
C.

VISCA EL BARCA!
Ronaldo nagy gólvágó ... volt! De a cselekben és a szép passzokban Ronaldinho sokkal jobb mint Ronaldo!
-
- Capitá del Barça
pedig komoly...asszem az Atletico ellen, de nem biztos, de tényleg megcsinálta.HAnonymus írta:Ez a levegőben kötényezős csel ez kábé annyira hihető mint az hogy Szűcs Lajos a BL-döntőn egy kifogott tizenegyes után egy száz méteres szólóval lő szlalomgólt a Dinamo Tbiliszinek... De ha van róla videód akkor elhiszem.
-
- Capitá del Barça
és azt ugye vágod, hogy azt a cselt Ronaldo már a PSV-ben is csinálta, ami ugye régebben volt, de lényegtelen, mert amióta műtötték, már csak nagyon ritkán vállal be ilyesmit...Mr. Master írta:Azt ugye vágod, h Ronaldinho azt a cselt már a Gremioban is csinálta? Mert ha nem, akkor sürgősen látogasdd meg a www.ronaldinho10.com-ot. VideoSwineherd írta:nem lehet összehasonlítani mi??? csak egyet mondok: az a csel, amit először a reklámban csinált Ronaldinho, na azt Ronaldo a levegőben-kötényt adva is csinálta már, de tökmind1...........nem kell nézni az rtlklubot, én sem néztem a 66-szor megismételt bajnoki ünnepléseteket a sporttv-n...Gremio
Guestes Tequinces (vagy vmi ilyesmi).
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Azt ugye vágod, h Ronaldinho azt a cselt már a Gremioban is csinálta? Mert ha nem, akkor sürgősen látogasdd meg a www.ronaldinho10.com-ot. VideoSwineherd írta:nem lehet összehasonlítani mi??? csak egyet mondok: az a csel, amit először a reklámban csinált Ronaldinho, na azt Ronaldo a levegőben-kötényt adva is csinálta már, de tökmind1...........nem kell nézni az rtlklubot, én sem néztem a 66-szor megismételt bajnoki ünnepléseteket a sporttv-n...

------------------ pisti.blog.hu --------------------
Ez a levegőben kötényezős csel ez kábé annyira hihető mint az hogy Szűcs Lajos a BL-döntőn egy kifogott tizenegyes után egy száz méteres szólóval lő szlalomgólt a Dinamo Tbiliszinek... De ha van róla videód akkor elhiszem.
-
- Capitá del Barça
nem lehet összehasonlítani mi??? csak egyet mondok: az a csel, amit először a reklámban csinált Ronaldinho, na azt Ronaldo a levegőben-kötényt adva is csinálta már, de tökmind1...........nem kell nézni az rtlklubot, én sem néztem a 66-szor megismételt bajnoki ünnepléseteket a sporttv-n...
Én már láttam ilyen gólt Decotól.barcafan írta:Ronaldo nagy csele, 3 védőbe belerugja a labdát és hozzá pattan vissza. maga a lövés azmondjuk szépCsatár írta:Szerintem tök szánalmas hogy az rtl klubon az ajánlónál mindig csak a Realt Figot meg Ronit mutatják.

Nekem a madridistárol ez a véleményem! Na jo ez csak vicc volt, ne vedd komolyanSwineherd írta:ez azért van, mert a sok kis hülyegyerek nem azzal van elfoglalva, hogy szurkoljon egy csapatnak, hanem azzal, hogy mocskoljon egy másikat....az nso-ról meg az a véleményem, hogy a betegek dühöngője...LG írta:Amugy ami érdekes: az Antibarca topicba csak 1-2 reálos írt, de az "Utáljuk a real madridot" topicba nem csak a Barcások írtak