Faja lett, Thnx!

Sztem az, hogy tölthetnénk föl képeket mi, amiböl mindenki választhatna...Charlie írta:Mi ez az Avatar Galéria a profilban legalul?![]()
C.
Az jó lesz.Z. Iván írta:Hát kérlek akkor mentsd el, dehát ezért a nap képe.Csatár írta:A föoldalon is változott.nekem a másik jobban tetszett.
Nemsokára fölteszünk egy újat...
Hát kérlek akkor mentsd el, dehát ezért a nap képe.Csatár írta:A föoldalon is változott.nekem a másik jobban tetszett.
A föoldalon is változott.nekem a másik jobban tetszett.Z. Iván írta:És a föoldalon is változik ha ott, vagy ebben az ablakban nyomsz rá egy frissítést? VAgy csak ebben a külön ablakban változtat?Csatár írta: Nekem alpban mindenhol Messi van,csak ha frissitek akkor Puyol meg Valdés van rajta.
És a föoldalon is változik ha ott, vagy ebben az ablakban nyomsz rá egy frissítést? VAgy csak ebben a külön ablakban változtat?Csatár írta: Nekem alpban mindenhol Messi van,csak ha frissitek akkor Puyol meg Valdés van rajta.
Nekem alpban mindenhol Messi van,csak ha frissitek akkor Puyol meg Valdés van rajta.Z. Iván írta:A föoldalon is? Vagy ebben a linkben?Csatár írta:Ez mi?Ha frrisitek akkor Puyol és Valdés van rajta.LG írta:Es akkor is Messi van ha frissíted
Amúgy majd meglátjuk, hogy milyen cikksorozatot tudunk még csinálni így az uborkaszezonban.
A föoldalon is? Vagy ebben a linkben?Csatár írta:Ez mi?Ha frrisitek akkor Puyol és Valdés van rajta.LG írta:Es akkor is Messi van ha frissíted
Ez mi? Ha frrisitek akkor Puyol és Valdés van rajta.LG írta:Es akkor is Messi van ha frissíted
De jó lesz.És még majd lesz ilyen extra?Z. Iván írta:Nem értem ezt az egészet, hogy miért van egyeseknél lemaradva a nap képe...Csatár írta: Igen!Messi van Rajta.Nem lehetne még ma.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SZtem már nem a mi készülékünkben van a hiba, az baj![]()
A IV. részt sajnos csak holnap közöljük, így van ez rendjénViszont az a leghosszabb, támadók, Rijkaard, és egy kis adalék még hozzá...
Nem értem ezt az egészet, hogy miért van egyeseknél lemaradva a nap képe...Csatár írta: Igen!Messi van Rajta.Nem lehetne még ma.![]()
![]()
![]()
![]()
Igen!Messi van Rajta.Nem lehetne még ma.Z. Iván írta:A IV. rész természetesen holnap lesz.Csatár írta:Nekem az van a nap képén hogy Messi néz egy lasztira ami a levegöben van.Mikor lesz idény számokban ||||?
Ha erre kattintassz akkor Messit nagyítja ki? Vagy mit jelenít meg?
http://www.eurobarca.hu/images/napkep/kep.jpg
A IV. rész természetesen holnap lesz.Csatár írta:Nekem az van a nap képén hogy Messi néz egy lasztira ami a levegöben van.Mikor lesz idény számokban ||||?