Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.06.27. 18:56:20

Első igazolásunkhoz most már én is hozzászólok: egyáltalán nem ismerem Keirrison játékát így nem tudok róla nyilatkozni, de ha annyian az egyik legnagyobb tehetségnek tartják, akkor lehet benne vmi. Semmiképpen nem adnám tovább, csak is a kölcsönszerződés lenne az elfogadható számomra, főleg egy Villaért. Mindenképpen Eto'o maradása mellett lennék, mert Villa számomra nagyon unszimpatikus, a játékát sem tartom annyira nagyra, 40+ milláért sztem már bőven hosszabbíthatnánk Samuval akár évi 10-12 milláért is. :roll:
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.27. 18:41:22

BraunA írta:
Fernando írta:Ezen énis gondolkodtam. Szerintem 5-6 napja már lehet valami a háttérben. Nem hiszem, hogy 1 nap alatt lezavartuk volna.
Én magam részéről még 5-6 napot is kevésnek tartok, a hozzá hasonló "csodagyerekeket" nem szokták, olyan könnyen engedni, ahogy olvagatom az európai klubbokról annyi pénzt próbálnak ilyenkor lehúzni amennyit csak lehet - -> tehát emiatt igen csak hosszas szokott lenni a tárgylás. Erre őt, most leigazotuk mint derül égből villámcsapás...
ja talán az h Luxemburgo reálos, de a vezetás BARCÁS... :idea: :lol:
De nagyban rájátszott, hogy Keirrison kedvenc csapata a Barca. És napok óta nem volt edzésen, hogy ezzel is segítse az ügyet.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
BraunA
Jugador del Barça

2009.06.27. 18:38:43

Fernando írta:Ezen énis gondolkodtam. Szerintem 5-6 napja már lehet valami a háttérben. Nem hiszem, hogy 1 nap alatt lezavartuk volna.
Én magam részéről még 5-6 napot is kevésnek tartok, a hozzá hasonló "csodagyerekeket" nem szokták, olyan könnyen engedni, ahogy olvagatom az európai klubbokról annyi pénzt próbálnak ilyenkor lehúzni amennyit csak lehet - -> tehát emiatt igen csak hosszas szokott lenni a tárgylás. Erre őt, most leigazotuk mint derül égből villámcsapás...
ja talán az h Luxemburgo reálos, de a vezetás BARCÁS... :idea: :lol:
Barca més que un club
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.27. 18:30:15

Ezen énis gondolkodtam. Szerintem 5-6 napja már lehet valami a háttérben. Nem hiszem, hogy 1 nap alatt lezavartuk volna.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
BraunA
Jugador del Barça

2009.06.27. 18:28:42

ezaz- ezaz végre itt van Keirrison! :)
Nagy öröm ez a számomra.
csak igy kis elgondolkodás, hogy nem tudom eldönteni azt, hogy a vezetők, vagy ilyen rövid idő alatt, vagy pedig ilyen csndben tudták megszerezni.... :roll:
Barca més que un club
TZS
Capitá del Barça

2009.06.27. 18:21:26

Leigazoltuk Keirrison-t, és ez Luxemburgo állásába került. :lol: :lol:
Szerencsétlen ember.

http://www.nemzetisport.hu/egyebfoci/lu ... 43413.html

Remélem megtartjuk K9-et, és kizárólag csak kölcsönbe fog elmenni, vásárlási opció nélkül.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.27. 18:21:20

Nem fogunk végleg megválni Keirrisontól. Mindenhol cska kölcsönről olvastam. Egyedül itt az eurobarcán írta Iván a cikkbe (legalábbis az én informálásaim szerint csak ő), hogy esetleg egyből elis adjuk. Mindenesetre tök jó lenne látni őt egy felkészülési meccsen mielőtt a Valenciába megy. :wink:

Asys: Filipe tényleg Syl helyére jön. De.: Filipe szerintem ki fogja szorítani Abidalt, ha ki tudja (és ez nem nehéz), és fiatal is. Szal itt már erősödött a csapat. Ha -tegyük fel- egy motiválatlan Eto'o távozik, és jön egy tegyük fel motivált Villa, már itt is erősödtünk. Ráadásul Keirrison 1-2 év múlva már nálunk játszhat. Igaz ezzel a keret nem lett bővebb. De ha esetleg még Robinhot sikerül megszerezni. Akkor már plus 1 fő, és sztem eléggé erősítés a csapat számára a brazil. Gudjohnsen lehet, hogy megy oké. De ha megy, biztosan veszünk valakit a helyére. De ha nem... ott van Thiago Alcántara esetleg. Sokat írták, hogy följöhet, vagy Johnatan Dos Santos. Annyit játszhatna mind Guddy. Középpályával sztem nem állunk rosszul. Keita, Touré, Xavi, Iniesta, Hleb. Mind, mind minőségi játékos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2009.06.27. 18:25:25-kor.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.06.27. 18:18:32

kanty írta: Robinho semmivel se jobb, mint Eto'o.Látványosabban játszik, de a kameruni sokkal hatékonyabb.

Villa felölem is jöhet én személy szerint birom és a stilusa is illene ebbe a Barcába :)
hát Robinho szélső, úgyhogy oda jobb mint Eto'o. És ez a Villa<->Kerrisoncsere. Ha csere jó lenne, de ez a végleges odaadás rész nagyon durva lenne. akkor vennénk egy csatárt 15 misiért, aztán odaadnánk egy másikért+ 40 misiért :shock: ha jól értettem, mert ugye a Valenciának money kell. magyarul 55 milla lenne Villa...

vissza Robinhora, szerintem igenis ilene ide, ha vannak játszótársai, akkor ő is sokkal jobb. nem cikizni akarom a Brazil válogatottat, de azért a Barca enyhén pontosabban játssza meg a labdákat, és akor nem kéne a védő kicselezésén kívül még azzal is törődnie, hogy bentartsa a labdát. jó lenne ide a kis cselgép, csak lene már valami :? semmi hír róla. remélem ilyen Kerrison féle "döbbenetesen gyors" igazolás lesz :D
Asys
Entrenador del Barça

2009.06.27. 18:03:57

Eddig, nem érzem úgy, hogy bővülne a keretünk... :roll:

Jön Filipe, oké de Syl helyére!

Visszatér Henrique, de nem biztos, hogy igényt tart rá Pep, vagy ha marad akkor meg Martin megy valszeg!

Ha jön Villa, Eto'o távozik.

Guddy távozik, szinte biztos ki lesz helyette?

Ha erősíteni akarunk, akkor kellene egy balszélső, felőlem lehet Robinho és akkor a középpálya megoldva, mert Ini és Xavi megoldja + talán tényleges erősítés lesz jövőre Hleb is! Adná az ég!
Jó lenne megtartani mindkét fiatal hátvédet, hogyha nem veszün vkp-t akkor Rafa az ANK alatt Busi tartaléka/cseréje lehetne.

Nem kell túl bő keret, de ha csak lecseréljük másokra az eddigieket akkor egyáltalán nem lesz több tartalékunk.

Én abban is látnék rációt, hogy itt tartjuk Keirrisont és megvesszük Villát, és nem veszünk balszélsőt, elvégre ott van Henry és Ini is a posztra. Akár két csatáros játékot játszhatunk, úgy ha Messi bemegy a két ék mögé lásd BL döntőt!
danko94
Entrenador del Barça

2009.06.27. 18:03:25

Szerintem maradjon Keirrison és menjen Eto'o! Nem kell nekünk Villa, azon a poszton tud játszani Henry,Keirrison és Bojan is... :roll: :roll: Ha meg menne Keirrison akkor csakis kölcsönbe menjen!!! :wink:
kanty
Llegenda del Barça

2009.06.27. 17:45:02

Xavinho #26 írta:Henrique,Filipe!!!!

Keirrison kölcsönbe ----> jöhet Villa
Eto'o csere Robinho-ra!

És sztem is kéne még egy kp h lehessen normálisan rotálni! Mascherano nem lenne rossz, de nagy a csönd felőle!
Robinho semmivel se jobb, mint Eto'o.Látványosabban játszik, de a kameruni sokkal hatékonyabb.

Villa felölem is jöhet én személy szerint birom és a stilusa is illene ebbe a Barcába :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.06.27. 17:30:31

noname írta: A Robinho-Villa-Messi trió pedig igenis jobb mint az idei. Villa-Etoo:ugyanolyan jók.
Robinho sztem jobb lesz mint Henry volt, de ha nem, akkor legfeljebb megy a padra és játszik Henry.
Azért ilyet nem kell állítani. Ha sehol se volt ilyen hatékony támadóhármas akkor gondolod most veszünk két klasszist és máris többet lőnek majd mint a kameruni meg a francia? Mert nálam azt jelenti a jobb. Nem azt hogy egy 50 kilós gyerek 26szor átlépi a labdát. Nem mondom hogy ne lenne nagyon jó játékos Robinho, de Henry az aki idén úgy belendült hogy csak na, ráadásul nem sok ember lenne gólerősebb arról a szélről. Ráadásul ha bemozog középre, helyezkedés terén a legjobb, csatárként meg láttuk az Arsenalban, plusz nem akármilyen rutinja van.
Nem éppen mondanám hogy rosszabb lenne mint Robinho.

Eto'o pedig stabil negyed100 gól egy évben.

Egyénileg is jobb a jelenlegi trió, összeszokottságra meg nem kezdek el gólokat és kényszerítőket belinkelni mert feltételezem és remélem hogy nem maradtál le a szezonról.

K9 érkezése miatt pedig megpróbálok nem szomorkodni!

8)
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
noname
Llegenda del Barça

2009.06.27. 17:19:19

Örülök h megvettük. Abban biztos vok h kölcsönbe fog csak menni a Valenciához, nem pedig végleg. Lehet h lefaragna Villa árából 15 millát, de sztem egyáltalán nem vagyunk pénz szűkében és kár lenne elpazarolni egy ekkora tehetséget, főleg h már a miénk.
A Valencia helyében pedig gondolkodás nélkül belemennék egy 40 milla + Keirrison 1 évre ajánlatba. A pénzre nagy szükségük van. Keirrisonnál jobb embert pedig csak komoly összegért kaphatnának.
Ha Villa meglesz, akkor az Etoo-Robinho cserében én is benne lennék, bár ezesetben Robinhonak nagyon kell erőltetnie a transzfert ugyanis ha a Cityn múlik, nem fogják elengedni.
A Robinho-Villa-Messi trió pedig igenis jobb mint az idei. Villa-Etoo:ugyanolyan jók.
Robinho sztem jobb lesz mint Henry volt, de ha nem, akkor legfeljebb megy a padra és játszik Henry.

Persze ez már télleg álmok színháza. Semmi se biztos. Egyelőre nekem Vlla megvétele tűnik csak erősen valószínűnek.
A Fifa egy szégyen
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.27. 17:18:43

Nem gondoltam volna, hogy ez a brazil gyerek lesz az első igazolásunk. Nem ismerem a játékát, és hát valószínű, hogy kölcsön is adjuk a Valencianak. No sebaj, majd megegyződik, azt addig nálunk meg Villa kergetheti a lasztit.
Hajrá FC BARCELONA!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
LM10
Director del Fútbol

2009.06.27. 17:13:31

Caceres is még csak Uruguayi de ő is már 2 évet lehúzott spanyolba,szal neki és Tourénak is lassan megvan az állampolgárság.
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.27. 17:11:15

Kamarilla írta:Aki ezzel a 3 fiatal sráccal neki mer menni a szezonnak az szerintem ostoba! Nem lehet mindent rájuk bízni! Kell egy balszélső, h lehessen rotálni, de minőségi emberek közül legyen a választás! Bojan még nincs felnőve ehhez! Hagyjuk már szerencsétlent, jó csere, nem mondom, hogy rossz, de nem lehet egy akkora terhet rakni a vállára, hogy menjen ki a Bl-döntőben a gyepre és NYUGODTAN játsszon! Kell még egy-két év neki, szoknia kell a nyomást, nem kizárt, h ilyen nagy feladatoknál megroppanna! Egy BL-csoportmeccs és egy Bl elődöntő közel sem ugyanaz! Igaz, a Spanyol-kupa döntőben jól játszott, de azon a meccsen, amit a cselszivel játszottun, nem tudott volna érvényesülni! Érnie kell, fel kéne fogni!

Kell egy balszélső, nincs mese! El kell hozni Robinhot a Cityből, vagy kölcsönbe, vagy megvenni, nem érdekel, de jöjjön! A Cityben nem csoda, h eltunyult egy kis időre, ott semmi fegyelem nincs, nem mernek rászólni... Pep gatyába rázná!
Titi az elsőszámú balszélső, Bojan csak csere lenne és mondom ott van Ini is. A Chelsea meccsen senki nem tudott érvényesülni egészen a 2. meccs 93. percéig. Nekem nagyon nem hiányzik Robinho.
Xavinho #26
Barça B

2009.06.27. 17:10:59

Henrique,Filipe!!!!

Keirrison kölcsönbe ----> jöhet Villa
Eto'o csere Robinho-ra!

És sztem is kéne még egy kp h lehessen normálisan rotálni! Mascherano nem lenne rossz, de nagy a csönd felőle!
LM10
Director del Fútbol

2009.06.27. 17:09:53

kristop írta:Henrique, Filipe, Keirrison, Robinho

mindannyian brazilok \:D/ már csak az a kérdés, h hogy állunk az EU-n kívüli játékosokkal?
Filipe lengyel álampolgár is, Robinho pedig spanyol. Kerrison a Valenciánál 2 évet is eltöltheet és meglehet neki a spanyol útlevele. Tourénak is lassan már meglesz.
kristop
Entrenador del Barça

2009.06.27. 17:05:09

Henrique, Filipe, Keirrison, Robinho

mindannyian brazilok \:D/ már csak az a kérdés, h hogy állunk az EU-n kívüli játékosokkal?
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.06.27. 17:04:02

Aki ezzel a 3 fiatal sráccal neki mer menni a szezonnak az szerintem ostoba! Nem lehet mindent rájuk bízni! Kell egy balszélső, h lehessen rotálni, de minőségi emberek közül legyen a választás! Bojan még nincs felnőve ehhez! Hagyjuk már szerencsétlent, jó csere, nem mondom, hogy rossz, de nem lehet egy akkora terhet rakni a vállára, hogy menjen ki a Bl-döntőben a gyepre és NYUGODTAN játsszon! Kell még egy-két év neki, szoknia kell a nyomást, nem kizárt, h ilyen nagy feladatoknál megroppanna! Egy BL-csoportmeccs és egy Bl elődöntő közel sem ugyanaz! Igaz, a Spanyol-kupa döntőben jól játszott, de azon a meccsen, amit a cselszivel játszottun, nem tudott volna érvényesülni! Érnie kell, fel kéne fogni!

Kell egy balszélső, nincs mese! El kell hozni Robinhot a Cityből, vagy kölcsönbe, vagy megvenni, nem érdekel, de jöjjön! A Cityben nem csoda, h eltunyult egy kis időre, ott semmi fegyelem nincs, nem mernek rászólni... Pep gatyába rázná!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kamarilla 2009.06.27. 17:07:14-kor.
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.27. 16:59:07

Kamarilla írta:
kabekabe írta:Egyetértek, csak a végével nem. Ott van Titi, cserének Bojan, Ini, Pedro, Gai(ha feljön), főleg a kp.-ra jön vki, akkor Ini többet játszhat elöl. Ebben én nem vagyok olyan biztos.
Bojan, Pedro, Gai? Te bíznál bennük a BL negyed döntőjében? Mert én nem, ide ők kevesek és nincs tapasztalatuk! Érettebb játékost kell igazolnunk!
Bojan tavaly játszott a Spanyol kupadöntőben, nem is rosszul. Benne bíznék, a többiekben erős meccsen nem, de mondjuk egy Valladolid ellen ők is játszhatnak és akkor Titi pihenhet. Ja és mi van, ha Ini játszik ott és Sergi/Keita a kp.-n :?:
1 szó, mint 100 én nem hoznék már csak Henrique-t, Filipet, kp.-t és Villat, Kerrison mehet kölcsönbe. Nem kell még balszélső is.
MÁS: Vki nem tudja mitől függ Kerrison + 3 milliója?
Master19
Capitá del Barça

2009.06.27. 16:57:50

nicandro írta:naa hát azért ilyet ne mondj :D azért nem mindenki csinálja ezt meg
Off:
Lehet arról nem de ez aztán már télleg nem nagy cucc...
On:
Én örülök ennek a brazil gyereknek menjen csak kölcsönbe azt meglátjuk mit tud eúrópai szinten
Kép
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.06.27. 16:56:47

nicandro írta:Ilyet nagyanyámról is csinálhatok, még sem keresi meg a Barca, hogy a nyugdíja mellé még egy kis zsebpénzt kapjon! ilyenekből nem lehet kiindulni!

naa hát azért ilyet ne mondj :D azért nem mindenki csinálja ezt meg[/quote]

Figyelj! Egy halom emberről készítenek egy ilyen videót! Összeszedik egy szezonban a Best Off pillanatokat és összevágják, majd felrakják a netre és egyből hűűűűűűűű meg hááááááááá... Majd ha látom, ahogy élőben nyomja az iyleneket, és meccseken keresztül így játszik, akkor majd elhiszem! Addig nem, sorry! :)
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
nicandro
Jugador del Barça

2009.06.27. 16:55:15

Ilyet nagyanyámról is csinálhatok, még sem keresi meg a Barca, hogy a nyugdíja mellé még egy kis zsebpénzt kapjon! ilyenekből nem lehet kiindulni![/quote]

naa hát azért ilyet ne mondj :D azért nem mindenki csinálja ezt meg
abreu
Jugador d'estrella

2009.06.27. 16:53:37

visca el barca írta:az a baj ezzel a kölcönadással, hogy nálunk vhogy soha nem jön be. Elmegy kölcsönbe, aztán eltunik. az elmult 10 évbol nem sok oyat tudnék mondani aki elment vhova, aztan visszahivtak és ha nem is meghataraozo, de stabil kezdo lett volna belole... :?
Ez általában azokkal szokott előfordulni akik Barca B-ből kerülnek ki. Sztem Henriquével és Keirrisonnal (remélem) nem ez lesz.
Lezárt