2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Természetesen nem emelném meg 5 gurigával mindenki pénzét, csak érzékeltetni akartam, hogy nem feltétlenül rossz ember az aki többet akar kicsikarni, ha már jól teljesített. Ez üzlet és mi itt találgathatunk, de a frankót csak Ők ismerik személyesen. A Realra visszatérve, hiába nem keres csak 7 milliót évente Raul vagy Casillas, abból az 1-3 millió különbségből per kop sehogy nem jön ki a 150 milkó és akkor csak két játékos vételáráról beszéltem. Ez a piac és ha nem próbálkozol nem is keresel többet. És itt csak azok jöhetnek számításba, akik nem félnek attól, hogy fenéken billentik Őket, ha többet kérnek, tehát letettek valamit az asztalra.faithnomore írta:először is lehet hogy a real nagy pénzekkel dobálózik, de ott igazából senki sem keres "sokat"senkialfonz40 írta:Sziasztok!
Olvasgattam itt a hozzászólásokat és azokkal értek egyet, akik méltatják Eto'o érdemeit. Nekem az a véleményem, hogy a lehetőségekhez képest igenis sajtoljon ki a klubból minél többet, mert MEGDOLGOZOTT ÉRTE! Nem le akarja húzni a klubot, hanem a megérdemelt pénzét szeretné a határeset közelében kialkudni. Emlékezzünk csak vissza, mindkét BL. döntőn Ő adta meg a lökést a továbbiakhoz. Tudom, hogy a csapattársak nélkül ez nem ment volna, de azzal nem értek egyet, hogy ezt a gólszámot más is tudta volna produkálni a helyén. Hihetetlenül robbanékony, sokoldalú futballista, nagyon gólérzékeny és bármikor el tud dönteni mérkőzéseket a góljaival. Nem is értem azt a felvetést, hogy 2-3 millió euróval többet akar keresni évente, akkor már mohóságról beszélünk. Az idióta REAL 90 és 60 milliókkal dobálózik és megaláztatott a saját stadionjában. A BARCA játékosainak fizetését felemelhetnék fejenként 5 millióval is, mert a múlt szezonbéli produkció -lehet, hogy túlzok-, de a világ eddigi legjobb, legszórakoztatóbb futballja volt. "Körzővel, vonalzóval" szoktuk mondani a pályán, félek is, ezt hogyan lehet majd fölülmúlni a következő idényben.
Úgyhogy a szummázott véleményem az, a húzóemberek "hihetetlen" fizetési igényei szerintem a megédemelt munka gyümölcse kategória, és hálás lehetek a sorsnak, hogy láttam őket futballozni. De rég volt már, hogy kétségbeestem Roni miatt!
Üdv, mindenkinek!
madridista haverommal vitatkoztunk, de beláttam hogy ő biztos jobban tudja nálam, Casillas, Raul keres 7milliót évente
másik dolog pedig lehet hogy megérdemelné csakhogy ez a klub ideológiájának teljesen az ellentettje lenne, szerintem is ha nem elég neki a pénz akkor vissza se jöjjön ide nyaralásából
lényeg az hogy azért nem kap Eto'o ekkora és nevetséges fizetésemelést, valamint azért sem emelik 5 millióval meg az összes játékos fizetésétmert ez tényleg teljesen a játékospolitika ellentéte lenne
emlékszetek hogy Ronaldinhonak sokan örökös szerződést akartak 2005-6-ban? hát mondhatom nagyon megérte volna
ha most a csapat szinte minden tagja keresne 10 millió fölött egy évben lehet úgy lennének vele hogy minek focizzanak? ők a leggazdagabbak és hosszú szerződésük is van
Már bocs, de ez úgy hülyeség ahogy van.haze71 írta:Pep azért nem akarja Eto'o-t, mert van szeme a focihoz és az elmúlt hónapok gyenge formája és a játékos játékinteligenciája alapján teszi ezt. Attól függetlenül, hogy nagy gólvágó.
Úgy gondolom Eto'o elég nagy zsivány, bár szívből remélem, hogy nem igazak azok az állítások és feltételezések melyeket a média napról-napra publikál róla, hogy ő mennyire pénzéhes és a követelései is a realitás határait súrolják. Az, hogy Pep nem számít rá a következő idényben, az az ő dolga, s a munkája végett ezt neki kell eldönteni. Eto'o-nak jól jön az áldozat szerepe, hogy őt csak ide-oda dobálják, s amennyiben ez valóban így van, akkor én azt mondom, hogy tartom annyira emberinek Pep-et, hogy elnézést kérjen Eto'o-tól valamilyen formában. DE! Mire lehet igazából alapozni? Eto'o ügynökére, aki eddig végig a háttérben volt, s most, hogy úgy látszik Eto'o ultimátumot kapott a klubtól előjön a színfalak mögül, s a klubot hibáztatja az egész helyzetért?! Vagy azokra a hírekre amit egyik fél cáfol a másik megerősít? Ha mindennek vége akkor lehet szerintem itt bárkit is felelősségre vonni. Kicsit (az én véleményem szerint!!!) elhamarkodottan hibáztatod Guardiolát. A Barcelona szerintem meg akar/akart vállni Eto'o-tól, csak épp ezt Guardiolán kívűl senki sem ismerte el.Xavinho írta:Azért húzódhatott ez az ügy idáig,mert Guardiola Ibrát akarta mindenáron,mert erőcsatár. Az,h Eto'o maradni akart,akor mellékes volt. Aztán Ibrát maradásra bírta az Inter,innentől kezdve bukott az egész ,azt meg ezek után meg lehet érteni,hogy Eto'o nem érzi fair-nek a dolgot. Ez szerintem sem az Pep részéről. Laporta kijelentette,hogy kell neki Eto'o ,de az igazolásokról "nem ő dönt" ,ami helyes is lenne,de azért egy 5 éve a klubnál lévő játékost,aki változott,hogy maradhasson jobban meg kéne becsülni és ez pedig Guardiola sara ,legyen akármekkora edző is
Ha ez igaz akkor logikusan a klub akar vmi mást(pl.: Villa-t és nem őt). Sztem ez történhetett, egyébként ez az ügy most már elég durva, sztem nincs ember aki érti.Forcabarca8 írta:van 1-2 dolog, ami nem világos. ha maradni akar és hosszabítani, ráadásul fizetésemelés nékül, akkor hogy lett ez a herce-hurca. ha ennyire egyszerűek az igényei, szinte elég lenne a múltkori szerződést lefénymásolni majd átírni az évszámokatmert az ügynöke ezt mondta, h eto'onak semmi plusz igénye nincs. de akkor ennyi idő alatt már meg is lehetett volna egyezni, arról nem is beszélve, h akár már most is elintézhetné az ügyet egy nyilatkozattal. van vmi a háttérben, amit mi nem tudunk, és még egy ideig nem is fogunk ismerni
Mikaos írta:Felejtsd el, hogy csak az ügynöke csinálja a balhétchonggy írta:hát,nem tudom ti hogy vagytok ezzel,de én szeretném már Samut is hallani,nem csak azt a bunkó ügynökét...hogy meghalljuk,ő mit mond...ha csak az ügynöke keverte mindidáig a sz.rt,akkor okés,és várom,hogy mikor küldi el.ha pedig Samu is igy gondolkodik,mehet Isten hirivel,mert bármennyire is jó,és bármennyire is szeretném,h maradjon,ez bunkóság a részéről...
Már múltkor is felmerült VV kapcsán: persze, hogy nem csak az ügynök van a háttérben! Az ügynök azért van, hogy végrehajtsa a főnöke utasítását, aki jelen esetben a játékos. Az ügynök csak egy alkalmazott, aki azért kapja a pénzét, hogy menedzselje a játékos ügyeit, pl. a szerződéseket. Ha rosszul dolgozik, akkor kirúgják. De, mint láttuk VV-nél is: szó sem volt ilyenről. Nincs szükség arra, hogy Eto'o megszólaljon, mert ugyanezt mondaná, mint az ügynöke.
Sokkal inkább kíváncsi vagyok Laportáék véleményére.
Felejtsd el, hogy csak az ügynöke csinálja a balhétchonggy írta:hát,nem tudom ti hogy vagytok ezzel,de én szeretném már Samut is hallani,nem csak azt a bunkó ügynökét...hogy meghalljuk,ő mit mond...ha csak az ügynöke keverte mindidáig a sz.rt,akkor okés,és várom,hogy mikor küldi el.ha pedig Samu is igy gondolkodik,mehet Isten hirivel,mert bármennyire is jó,és bármennyire is szeretném,h maradjon,ez bunkóság a részéről...
megint csak azt tudom erre írni,hogy a játékosok nem agyatlan gépek, egyiknél se hiszem,h ne tudnák pontosan,h az ügynök az ŐTitinho írta:
Remélem azért csak Eto'o ügynöke b.szta fel az agyát és túlzott is sok helyen, ami azért vall az ügynökökre.
Itt már van: http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 43879.htmlTitinho írta:Biztos fent lesz majd itt az Eurobarcán is, így nem írok róla, de annyit hozzátennék, hogy ezek elég kemény mondatok voltak Messales Úrtól.Mikaos a Barca Igazolások topicban írta:LIVE-ban megy a közvetítés a sajtótájékoztatóról!!!! Csak szöveggel.
http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... -live.html
Mesalles elmondása szerint:
1. Eto'o még nem tárgyalt konkrétumokkal a Man City-vel.
2. Nem kaptak szerződéshosszabbítási ajánlatot a Barcától. (????)
3. Szerinte Pep és a klub nem akarja megtartani Eto'o-t, míg Eto'o maradni akar.
4. A klub félrevezeti a szurkolókat és a médiát!!!Elég mocskos módon ócsárolta a klubot egy hivatalos sajtótájékoztatón, ezt nem fogják jó szemmel nézni.
Tudtam egyébként, hogy ez lesz és nem az, hogy minden happy és Eto'o marad Barcelonában és majd füligérő mosollyal fog nyilatkozni Messales.
Én kb. egy 10% esélyt adok Eto'o maradására. Ez megint nagyon csúnya egy búcsú lesz...Pláne ha majd Eto'o is megszólal...
Remélem azért csak Eto'o ügynöke b.szta fel az agyát és túlzott is sok helyen, ami azért vall az ügynökökre.
Na majd meglátjuk...
márpedig HA elmegy és HA angliába megy, akkor szvsz meg fogják találni a sérülések ismerve a bajnokságot. amugy meg szerintem ott nem igazán tudna érvényesülni mert közel sem kapna olyan kiszolgálást, mint itt. de ő tudja...OvaMind írta:... és ha nem is öreg, 30 felett sok csatár eltűnik, főleg ha közbejön egy nagyobb sérülés.
Én áttettem ha nem haragszol.Mikaos a Barca Igazolások topicban írta:LIVE-ban megy a közvetítés a sajtótájékoztatóról!!!! Csak szöveggel.
http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... -live.html
Mesalles elmondása szerint:
1. Eto'o még nem tárgyalt konkrétumokkal a Man City-vel.
2. Nem kaptak szerződéshosszabbítási ajánlatot a Barcától. (????)
3. Szerinte Pep és a klub nem akarja megtartani Eto'o-t, míg Eto'o maradni akar.
4. A klub félrevezeti a szurkolókat és a médiát!!!
Szóval szokásos "ügynök-dumák" egyelőre... azt hiszem, itt bomba fog robbanni.
Bocs, hogyha tiltott az oldal, de ez legalább mutat valamit.
szerk.: nem ide akartam, hanem Eto'o topikba. De már nem másolom át.
Eto'o részben azért szeretne ilyen sok pénzt, mert köztudott, hogy ö jótékonykodik. szóval igy még jobban tudná segítni a rászorulókat. de ezért képes lenne feláldozni a karrierjét és a jó hírét is...Forcabarca8 írta:am nem értemévi 7-8 millió euróból nem lehet megélni? mégha az ember természete általában olyan, h mindig többet és többet akar, csak az értelmesebbje elgondolkozik azon, h megéri-e a még több pénzért ilyen dolgokon keresztül menni. jó lenne, h mire gondol eto'o, h pontosan mit akar... meg a vezetőség mit akar...