Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát inkább ,közép kategóriának mondenám. Bőven elfuitnak rajta a játékok csak nem mindegyik full grafon, nagy felbontással.(De gondolom ezt te is tudod.)LM10 írta:Szal ami ventilátor nélküli, azon rajta van ez a nagy cucc? Akkor megnyugodtamEz a gép most van meg kb 1 éve, de ezt még nem tudtam
Ez a vidicard jónak számít?
Nem azt mondta hogy nincs hűtése csak azt hogy nincs ventillátor. Ez azt jelenti hogy PASSZÍV hűtésű. Magyarul nem kell neki ventillátor.bowlinggolyo írta:Az régen rossz ha nincs hűtéseLM10 írta:Üdv! NVIDIA GeForce 9600 GT típusú vidikártyám van, és 2-3 havonta a gépet kitakarítom a por miatt. Ugye ilyenkor a ventilátorokat kell jobban, de az lehetséges, h ezen a típuson nincsen ventilátor?Szerintem nézd meg még egyszer meg lesz az vhol
Az régen rossz ha nincs hűtéseLM10 írta:Üdv! NVIDIA GeForce 9600 GT típusú vidikártyám van, és 2-3 havonta a gépet kitakarítom a por miatt. Ugye ilyenkor a ventilátorokat kell jobban, de az lehetséges, h ezen a típuson nincsen ventilátor?
Csomagold be, úgy egy fájl lesz.Forcabarca8 írta:nem tudnátok egy olyan oldalt, ahol egy könyvtárt is fel lehet tölteni?
kössz
www.atigazolasok.gportal.humatyi02 írta:Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki tud olyan oldalt ahol a nyár összes igazolása rajta van?![]()
Ha igen dobjon egy linket pls.
Előre is kösz.
Matyi.
Szerk: Robcsyy szavazva.
Köszi szépen. Igazából ezzel kezdtem, de nem engedi. Arra gondoltam, hogy esetleg van valami más trükk, de akkor ez bukta úgy tűnik. Azért köszi mégegyszer.barca99 írta:Próbáld meg megszűntetni az írásvédettséget. Játék mappáján jobb egérgomb - tulajdonságok, és ott kell lennie. Aztán alkalmazza mindenre. Bár még sosem találkoztam ilyesmivel, de egy próbát megér.
Szerintem az enyémet próbáld ki, mert ha jól láttam, ingyen le lehet tölteni.