ozsimiki írta:torrestoni írta:
Szóval valahol számomra bizarr az itteni izgatottság, félelem, érdeklődés...
az,h hogy alakult ki ez a csapat,valóban nem követendő,és helyeselendő, viszont ha már kialakult, nem értem mi abban a bizarr,hogy kíváncsiak vagyunk elég sokan mit tudnak produkálni látványban, csapategységben a pályán. én szeretem nézni a játszó csapatokat,és ha a madrid ilyen lesz, nézni fogom, ahogy sok madridi nézte idén és máskor is a BARCÁT,mert szeretik a Focit.
amellett,h egy meccsen se szurkolnék nekik, még megnézném milyen játékra képesek. miért ne?
Am vhogy én is így vagyok vele. Ha a Madrid szépen,látványosan fog játszani akkor fogom nézni a meccseiket ha nem akkor nem, marad minden a régiben mint az elmult 3évben.

Az már más kérdés hogy ezt a fajta csapatépítést(???!) nem igazán tudom elismerően nézni és elismereni, ez zsoldoshadseregépítés.
Természetesen ha elérnek vmit azt sem fogom tudni teljes mértékben elismerni. De sztem a semlegesek közül sokan lesznek így.
Több meccset nem fog jövőre se nyerni a madrid(mármint a madrid 2-6-tól nem számolva azt a 3vereséget) max szebb és jobb játékot fog produkálni.
A béel kérdéses , belefuthatnak megint egy poolba egy dinamo amivel nagy bajok lehetnek. Szerencse is kell hozzá. Mindenesetre egy Barca-Real bl döntőnek tudnék igazából örülni.
Remélem az összevásárolt madrid minket is motiváni fog és hasonlót láthatunk játékban a barca-tól mint idén. Én a béelre koncentrálnék Pep helyében.
Okok: nyári feszített menetrend, szuperkupa döntők,klubvébé és az ezek miatt elmaradt meccsek pótlása miatti sűrű menetrend, vébé miatti több hétközi forduló, afrika kupa. 3frontos harcot fel kell adni. klubvébét,szuperkupákatt be kell húzni,király kupát is , és rámenni a béelre.
A mu a példa erre sokkal hosszabb paddal nem sikerült véghezvinni a bravúrt. Meg persze játékuk is rengeteget gyengült az az előtti évhez képest.