Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hazafi vagy másképpen nacionalista, de nem skinhead és nem is hungarista!messideco írta:Fankadeli skinhead v mi? Sokat nemtudok rola
én is dobtam egy PÜ-t nexam!Danka00792 írta:Engem érdekelne, küldtem PÜ-t, ott adhatnál linket.nexam írta:amúgy ha valaki leakarja tölteni fanka- magyar földre albumát annak tudok adni linket
Te Atya Úr Isten!!!Szandi írta: a másik hasonló szépség:
http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU
1.28 körül az a mosoly halálos![]()
Nem skinhead, maximum hungarista. Én nem szeretem a rappet, de ezek a számok nagyon tetszenek. Attól még nem lesz skinhead, hogy ki meri mondani a véleményét, és szerintem az igazságról beszél!messideco írta:Fankadeli skinhead v mi? Sokat nemtudok rola
Mondjuk ezt illene megvenni... de én előbb szívesen belehallgatnék, és ha lesz rá keretem akkor meg is rendelem, mert nem túl sok helyen lehet kapni.nexam írta:amúgy ha valaki leakarja tölteni fanka- magyar földre albumát annak tudok adni linket
Hát nem azért, de senki nem kényszerít rá h meghallgasd...!maxilopez írta:Hát nem azért de az IFS album is azért lett gyenge mert belenyúlt a fanka... Lehet hogy kivételesen sikerült egy két száma...
Engem érdekelne, küldtem PÜ-t, ott adhatnál linket.nexam írta:amúgy ha valaki leakarja tölteni fanka- magyar földre albumát annak tudok adni linket
Hát nem azért de az IFS album is azért lett gyenge mert belenyúlt a fankanexam írta:amúgy ha valaki leakarja tölteni fanka- magyar földre albumát annak tudok adni linket
http://rapidshare.com/files/253393018/0 ... d.m4a.htmlVictorValdes19 írta:Valaki feltudná tölteni nekem rapidra, Alvinéktól a Mossák az agyad c. számukat pls![]()
![]()
Előre is köszi.
1. Először is itt a link Paul Oakenfold albumához:Morminho írta:Tudnátok linket adni ehhez a Perfecto Vegas-hoz?![]()
Illetve tudnátok ajánlani egy olyan oldalt ahonnan ilyen stílusú számokt lehet letölteni? Szeretnék készíteni egy szettet, és jó pár szám hiányzik:
...