Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.10. 10:36:11

Évek óta nagy kedvencem volt Villa.
Rossz érzés még nekem, hogy Eto'oval így elbántak.
Nem tudok majd örülni Villa érkezésének, mert szomorú leszek Eto'o távozása miatt.
Nagy dilemma.
Pedig végre együtt lenne az egyik kedvenc játékosom, a legjobb klubbal.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Léfe
Entrenador del Barça

2009.07.10. 10:32:23

Tisztázzunk valamit, sajnos Etoo sem tul intelligens ezt már többször bizonyitotta. Másrészt sokat tett le az asztalra, de egy játékost nem isteniteni kell / mint itt elég gyerekesen nehányan teszik/ hanem értékelni. És igen lehet rá rosszat is mondani, na ! Nyilván menni akar különben tárgyalna, vagy ugy csinálna, nem pedig elbujna. Menjen nyugodtan Ő is egy zsoldos mint a legtöbb aki nem helyi nevelés. Majd lesz helyette más, R10-be sem roppantunk meg, már eladás elött egy évvel eladtam volna /akkor még jó pénzért/ de lehurrogtak, nem mintha mi döntenénk bármiben is. Csak figyeljük mennyi golt fog egy angol csapatban rugni. Kevesebbet. Villa kell szinte "bármi áron" és még 1-2 ember. És tényleg hülyeség, hogy elbántak vele, mert ajánlatot tettek neki amire nem válaszolt.
Fecó
cps46
Entrenador del Barça

2009.07.10. 10:30:08

Eagico írta:A "Sport" és a "Mundo" is lehozta: Eto'o ügynöke tegnap közölte Txiki-vel, hogy a kameruni távozik idén a Barcából!
Július 15-én várható a sajtótájékoztató...
Bármennyire is tartottam ettől, én megértem a kamerunit. Laportáék hetek óta Villának nyalnak, ilyen 40+ millióval meg 2 játékos kölcsönbe, ráadásul 5 évre akarják szerződtetni, miközben Samu kapott egy össz-vissz 2 éves hosszabbítást. Ebből nekem az következik, egyértelműen Villát favorizálják, és ez nem esik jól Eto'o-nak. Hogy miért történtek ezek a dolgok, azt soha nem fogjuk megtudni, és nem is érdekel, mert a lényegen sajnos nem változtat. :( Azért még bízom benne, hogy talán lesz fordulat az ügyben.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.10. 10:29:00

Bestbarca írta:nem így kellene megválni egy LEGENDÁS játékosunktól az fix!!! A legjobbakat Samu, és köszönjük!!!
A probléma ott kezdődik, hogy a Barca ajánlott egy nagyon jó feltételekkel teli szerződéshosszabbítást, de Eto'oék válaszra sem méltatták.
Nos, ezután nem mondanám, hogy a klub hibás lenne ebben.

Ez az egész herce-hurca arról fog szólni, hogy Eto'o sajnálva legyen. De nekem már most felfordul a gyomrom ettől. "Alig várom" már az ügynöke sajtótájékoztatóját, amikoris a Barcát agyon fogja szidni, és üres, nevetséges vádakkal fogja illetni.

A Barcának teljesen világos volt az álláspontja: Laporta megmondta, hogy szeretné, hogy maradjon Eto'o, és ennek érdekében cselekedett is: szerződést kínált.
Eto'o-ék oldaláról mit tudunk elmondani érdemben? - Semmit, és ez probléma.

Mint írtam, Eto'o ügynöke kavarja a ****-t vszeg, de ezzel az a baj, hogy ennek Eto'o fog áldozatául esni.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.10. 10:20:18

Én örülnék, ha jönne Villa, kell ide! Eto'o már nem volt annyira meggyőző az előző szezonban, jó persze rengeteg gólt lőtt, de valahogy hiányzott belőle az, ami őt a legjobbá tette! Viszont ha annak, amit ez:
EZ
lehozott a fel is igaz, akkor nem vagyok büszke a klubbomra! Így nem lehet egy játékosssal bánni. És oké Eto'o is ludas, nem is kicsit az fix, de akkor se lehet a klub egyik valaha volt legeredményesebb játékosával így bánni. Pláne a tavalyi év után, mikor szemmel láthatóan nem ment neki úgy, mint régen, de küzdött és a gólok szempontjából jobb volt mint valaha. Mindent megtett, hogy elismerjék, a Bl döntőben is a szíve hajtotta, azért tudott ilyen parádés gólt rúgni. Én nem azt mondom, hogy meg kellene tartani, mert mint írtam valahogy nem ment neki már itt annyira, de azért tisztelni kéne, nem is kicsit, tisztelni azt, hogy hajlnadó lett volna minden meccsen meghalni a pályán! Nyilván sok hazugság látott napvilágot mindkét fél részéről, de egy biztos, valami it nagyon nem oké, mert nem így kellene megválni egy LEGENDÁS játékosunktól az fix!!! A legjobbakat Samu, és köszönjük!!![/url]
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Marcelinho
Barça B

2009.07.10. 09:20:26

" Eto'o-nak az a problémája, hogy ostoba emberek veszik körül."

Ez nagyon igaz. Kopp ugyanaz a szitu, mint tavaly Ronié. Ott is a pénzáhes majom bátyja ("ügynöke"?...) keverte a kását, és az vezetett a megromlott viszonyhoz... Ha nincs az a majom még ma is velünk van Dinho, Gaurdiola pedig olyan edző aki fel tudta volna rázni...
Eagico
Barça B

2009.07.10. 08:31:24

A "Sport" és a "Mundo" is lehozta: Eto'o ügynöke tegnap közölte Txiki-vel, hogy a kameruni távozik idén a Barcából!
Július 15-én várható a sajtótájékoztató...
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.09. 15:37:14

Eto'o-nak az a problémája, hogy ostoba emberek veszik körül. Egyébként egész pontosan a nyilatkozatban azt mondta Laporta, hogy úgy érzi, rossz emberekkel dolgozik együtt Eto'o, és a megromlott kapcsolatot ennek tulajdonítja.
Ami nem csoda, hisz láthattuk, mekkora egy .... az ügynöke. Le akarta járatni a klubot, be akarta szennyezni a nevét - nem sikerült neki.
Végül ő alaposan beégett, mikor azt mondta, hogy: "biztos nincs ajánlat Eto'o-ért" -> másnap Hughes nyilatkozta, hogy várnak Eto'o-ra. :lol:
(Persze lehet, h a Barca nem szólt Eto'o-éknak, de akkor is buta volt az ember, amikor kijelentette, hogy "nem lehet, hogy valaki fizessen egy olyan focistáért, akinek jövőre lejár a szerződése"). - már miért ne lehetne?!
Arra volt esze, hogy nevetséges, gyermeteg hisztit rendezzen a sajtónak, akart egy kicsit szerepelni.

Egyébként egyetértek maximálisan Cruyffal, el kell engedni Eto'o-t. Ennek így már nincs értelme. Nem lehet örökre ideláncolva, nem szabad feleslegesen cipelni egy terhet.
Capon
Llegenda del Barça

2009.07.09. 14:37:08

lionelmessi19 írta:Megjegyzem, ha jólfizetett futball csillag volnék, és elzúznék a karib tengerre lazulni pár hétre, ugyanúgy nem vinném magammal a mobilom, ahogy pl VV is tette, ha jól tudom.

Ott is ugyanekkora hűhó volt, aztán látjátok mi lett.
csak pozitívan :D

Egyébként kizártnak tartom hogy ez lenne az oka amiért Laporta neméri el. Sokkal inkább sértődötséget érzek a dologban. Persze ez csak az én véleményem. A vicc az a dologban, hogy Eto'o nagy autó és mobil buz.i.
Korábbi cikkben volt szó róla, hogy hány tucat telefonja van. és nem lehet elérni telefonon :lol: :lol: :lol:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Andris
Adminisztrátor

2009.07.09. 14:21:24

Megjegyzem, ha jólfizetett futball csillag volnék, és elzúznék a karib tengerre lazulni pár hétre, ugyanúgy nem vinném magammal a mobilom, ahogy pl VV is tette, ha jól tudom.

Ott is ugyanekkora hűhó volt, aztán látjátok mi lett.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
maxilopez
Jugador d'estrella

2009.07.09. 14:17:31

Habár nem örülök de inkább pénzért mint ingyen menyen. Akkor Bojan is többet játszhat Villa is jöjjön,de Fabregas fölösleges nem is olcsó és így is bitang jó a közép pályák.
MatyiG
Adminisztrátor

2009.07.09. 14:09:54

LM10 írta:A SPORT-on írták, h Samut 40 milláért akarjuk elpasszolni a Citynek. És ebből Fabregast akarjuk.
Én ennek örülnék:D vagy villa jönne enniből az sem lenne rossz üzlet;)
LM10
Director del Fútbol

2009.07.09. 13:35:44

A SPORT-on írták, h Samut 40 milláért akarjuk elpasszolni a Citynek. És ebből Fabregast akarjuk.
Capon
Llegenda del Barça

2009.07.09. 13:30:26

NSO-n Barca cikkben:„Több alkalommal is hívtam, de nem vette fel egyszer sem. Nem tudom, hogy megváltozott-e a száma vagy elvesztette a telefonját, de én mindenképpen szeretnék beszélni vele” – fogalmazott Laporta az afrikai klasszissal kapcsolatban."

:shock: érdekes a viszony Eto'o és a klub között, már már siralmas :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2009.07.09. 14:03:56-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.05. 14:33:23

Mikaos írta:www.sport.es és www.goal.com : megjelentek olyan cikkek, hogy a MU-ba menne Eto'o, ahol akár 25%-al kevesebb fizetéssel is beérné.
(Nálunk miért nem? :? )
Persze lehet, hogy kacsa ez a hír, szóval egyelőre kezeljük is így.
Ink, mint a Citybe. Amugy a goal.com a sportról a marcaról és a mundórol szed mindent :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.05. 14:10:41

www.sport.es és www.goal.com : megjelentek olyan cikkek, hogy a MU-ba menne Eto'o, ahol akár 25%-al kevesebb fizetéssel is beérné.
(Nálunk miért nem? :? )
Persze lehet, hogy kacsa ez a hír, szóval egyelőre kezeljük is így.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.07.04. 22:58:53

ez egy fórum tudtommal, tehát normál kereteken belül azt írok,amit akarok a témával kapcsolatban
Nagyon érdekelne, hogy a hozzászólásom melyik részében állítottam az ellenkezőjét ennek a kijelentésednek.
Tavalyi helyzetről : MU-CR7,Rooney,Tevez,Berbatov ,Chelsea: Anelka,Drogba,Malouda,Quaresma(kölcsön) Pool:Torres,Kean,Kuyt,Babel
Inter:Ibra,Crespo,Cruz,Adriano,Balotelli Juve: Amauri,Iaquinta,Trezeguet,Del Piero Bayern:Ribery,Klose,Toni,Podolski,
Ne haragudj, de ez már kifejezetten nevetséges. Azt állítod, hogy Eto'o ezek miatt a játékosok miatt nem fért volna be stabilan egyik csapat kezdő 11-ébe akkor miről beszélünk? Szerinted top 3-as csatár, de ilyen Crespók, Quaresmak miatt máshol nem lenne helye. Ha ezeknél a játékosoknál kivétel nélül mindegyiknél rosszabb az már régen rossz, és ilyenekkel érvelsz..... és mi gondolkozzunk...

Tegyük fel, Eto'o hosszabbít és mondjuk 2012-ben lelép. Azután kész, vége? Lehuzzuk a rodőnyt, ennyi volt, a Barca bezárja kapuit? Teljes katasztrófának állítod be Eto'o esetleges távozását. Mintha nem lehetne pótolni. Másik oldalról meg jöttél ezzel a felsorolással, hogy kik miatt nem fért volna be máshova.... : ))))

Amit írtam, korábbi hsz-ben, hogy értelmetlen beszélgetésbe kezdeni amíg hü.lyének nézel mindenkit(és ebből kifolyólag lekezelően is írsz) aki elküldené Eto'ot, az magamra nézve fölösleges, hogy belekezdjek, attól még neked nyilván jogod van leírni amit akarsz.... Nem tudom, hogy lehetett ezt félreérteni, de mindegy. Lényeg, hogy remélem nem offoltam
és innentől kezdve kerülöm a veled való beszélgetést. ennyi.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.04. 20:27:15

ozsimiki írta: ok, akkor most biztos úgy érezheti,hogy ha marad ez a fizuja,akkor nem érdemli meg,hogy a Barcelonában játszon :?: :roll:
Véleményem szerint, ha annyira sokat akart volna keresni, akkor már tavaly lelécelt volna.

A történetben valami nem kerek, de szerintem nem csak az egyik fél részéről.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.04. 20:22:59

Kralo írta:
danko94 írta:Mondta ő azt is tavaly, hogy ha nm nyerünk trófeát, akkor továbbáll... :roll: :roll:
Mindezt egy olyan szövegkörnyezetből kiemelve, hogy:
Ha nem nyerünk semmit annak nyilván ő is az egyik oka lesz, és ezért nem érdemli meg, hogy a Barcelonában játsszon.
ok, akkor most biztos úgy érezheti,hogy ha marad ez a fizuja,akkor nem érdemli meg,hogy a Barcelonában játszon :?: :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.04. 20:21:44

danko94 írta:Mondta ő azt is tavaly, hogy ha nm nyerünk trófeát, akkor továbbáll... :roll: :roll:
Mindezt egy olyan szövegkörnyezetből kiemelve, hogy:
Ha nem nyerünk semmit annak nyilván ő is az egyik oka lesz, és ezért nem érdemli meg, hogy a Barcelonában játsszon.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.04. 20:17:25

Mikaos írta: Nem lehet mindenki 16 éves korától 38 éves koráig egy csapat játékosa. Iszonyatosan kevés példa van erre. Minden csapatban átlagban 3 max.
főleg nem olyannál, aki ultimátumot ad egyik évben a csapatnak,másikban meg fizetése növelésével van elfoglalva.

ilyenek csak azokkal fordulnak elő,akik valóban szívük csapatában játszanak, ők akár maradnak is egész pályafutásuk alatt (bízom benne,hogy Iniesta,Messi is ilyen lesz, tuti. Xavit nem is írom,mert 110%)

Eto'onak a Mallorca a szíve csapata, azért nem ott játszik,mert nem lenne sansza komoly eredményekre ott,de mint láthatjuk nem feltétlen akar maradni egy olyan csapatnál sem, ahol van lehetőség a múlt sikerei ellenére is, továbbiakat elérni. ha feltétlen akarna maradni, már rég nem lenne mire várni ezzel az üggyel kapcsolatban.

mert azt nem vagyok hajlandó elhinni,hogy HA ETO'O NEM KAVAR SEMMIT SE (egyik jel sem utal arra,h ne így lenne) akkor PEP túl akarna rajta adni.

Xavinhonak írnám, hogy PEP tavaly is azok után akarta elküldeni már a kamerunit,miután végett ért az a szezon,ahol a vége felé volt bőven beszédtéma Eto'oval kapcsolatban, sárga lapos szitu, "jövőre megyek,ha nem nyerünk" szitu,stb,stb,stb.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
danko94
Entrenador del Barça

2009.07.04. 20:11:00

Mondta ő azt is tavaly, hogy ha nm nyerünk trófeát, akkor továbbáll... :roll: :roll:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.04. 20:04:30

Xavinho írta: Az idei helyzet más lett,hogy a real felborította a piacot,de érdeklődött is már a Milan,az Inter,a MU - ezek tényel kis csapatok ,grt :lol:
Igen, a Milan és MU ingyen vinnék jövő nyáron, az Inter pedig Ibra + 30 milla eurórért...szép kis érdeklődések, mondhatom :) Azért ez is árulkodó.
Xavinho írta:CR7-et ne hasonlítsuk már Eto'o-hoz... CR7 már tavaly is nyilatkozta,h menni akar, Eto'o ilyet nem nyilatkozott,Pep akarta elküldeni a két játékos helyzete ég és föld. Ésszel ,emberek ... :roll:
Eto'o tényleg "nem" nyilatkozott tavaly...csak azt, hogy neki a Barca csak egy állomás, és nem élete klubja. Persze, azt nem mondta, hogy menni akar - tavaly csak a ManCity és a Bunyodkor vitte volna :D A helyében én sem mondtam volna, hogy megyek :D Ostoba lett volna :D Szóval azért ne legyünk biztosak az őszinte maradási szándékban... (bár én fenntartom a másik lehetőséget is).

Jó, akkor ne hasonlítsd CR7-hez, hanem Beckhamhez. Vagy még inkább Nistelrooy-hoz (egy poszt). De lehetne Henryt is. Mindegyik nagy játékos, mindegyik kulcsjátékos volt előző csapatában, mégis eladták őket. Pep is vélhetően ezt az utat akarja követni, és ő valszeg Eto'o-ban látja az eladandó embert. Én támogatom.
Nem lehet mindenki 16 éves korától 38 éves koráig egy csapat játékosa. Iszonyatosan kevés példa van erre. Minden csapatban átlagban 3 max.
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.04. 19:09:43

mindorokke_barca írta:Xavinho,

Tanuld már meg elfogadni más véleményét. Amit írsz csak egy nézet és még csak véletlenül sem tény. Emiatt semmivel sem ér többet a te véleményed mint itt bárkié a fórumon. Miután ezt megértetted, onnantól van értelme társalogni Eto'oról, vagy bárki/bármi másról. Amíg ilyen lekezelő hangnemben írsz, azok is ellenedfordulnak, akik amúgy veled értenének egyet az Eto'o ügyben. Fogd vissza magad. Ha ez megtörtént, légyszives magyarázd el, hogy másfél nyár alatt(tavalyi, és az idei fele) miért csak 1 csapat érdeklődött utána, és miért csak egy M. City?
ez egy fórum tudtommal, tehát normál kereteken belül azt írok,amit akarok a témával kapcsolatban.Itt sokan hülyeségeket beszélnek,akár Eto'o pártiak-akár nem,de leírhatják,mert fórum,max. megcáfolják őket. Ja és ki vagy te,h kiosszad a másikat ?
A tény az ,h 30 gólt lőtt a bajnokságban,4-et a BL-ben. Az,hogy más hogy teljesített VOLNA csak TALÁLGATÁS,okoskodás...nem tény,márpedig itt a 70-80 % ezzel érvel-> hülyeség
Tavalyi helyzetről : MU-CR7,Rooney,Tevez,Berbatov ,Chelsea: Anelka,Drogba,Malouda,Quaresma(kölcsön) Pool:Torres,Kean,Kuyt,Babel
Inter:Ibra,Crespo,Cruz,Adriano,Balotelli Juve: Amauri,Iaquinta,Trezeguet,Del Piero Bayern:Ribery,Klose,Toni,Podolski,
Az Arsenalnak túl drága lett vna, a Milan nem volt BL -induló ésa real meg szóba sem jöhet. Ezek Európa top csapatai, hova fért volna be fix kezdőnek?(nyilván nem utólag a teljesítménye alapján) Az idei helyzet más lett,hogy a real felborította a piacot,de érdeklődött is már a Milan,az Inter,a MU - ezek tényel kis csapatok ,grt :lol:
Miakos : erőcsatár volt a cél,ez nem tipp,hanem tények a kiszemeltek alapján ( Adebayor,Ibra és Trezeguet is szóba került tavaly) az meg,hogy új csapatot akart építeni be is jött, sokan távoztak,sokan jöttek - eben mi a tippelés ? Ja és CR7-et ne hasonlítsuk már Eto'o-hoz... CR7 már tavaly is nyilatkozta,h menni akar, Eto'o ilyet nem nyilatkozott,Pep akarta elküldeni a két játékos helyzete ég és föld. Ésszel ,emberek ... :roll:
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.07.04. 18:51:29

Szerintem Eto'o idén még dacból megmutatta a kvalitásait, és produkált egy jó szezont, jövőre viszont ez egyáltalán nem garantált, főleg egy ilyen hercehurca után. A pályán kívüli viselkedése eddig sem volt példaértékű, bár idén az is rendben volt. Nem érzem ugyanakkor azt, hogy Eto'o-nak már lehet nagy szezonja a Barcában. Korszakos támadóról beszélünk, aki 5 éven keresztül világklasszis teljesítményt nyújtott (2008-ban is csak a sérülések gátolták ebben), most azonban talán itt az ideje a váltásnak, hogy egy sikeréhes, ugyanakkor a magánéletben is szolidabb befejezőt találjunk.

Az én koncepcióm az lett volna, hogy igazoljunk egy extraklasszis balszélsőt (Ribéry), és centerposzton Eto'o, Henry és Bojan megoldja... Txikiék nem ebbe az irányba mentek el, de még bármit hozhat az átigazolási időszak. Nem feltétlenül tartom rossz lépésnek tehát Villa leigazolását, de akkor kell egy jó balszélső is, vagy egy kreatív kp (Hlebet megtartjuk, remélem jövőre középpályás lesz), mert Henrynak a bajnokságban votlak gondjai a balszélen, Iniestára pedig a kp-n van elsősorban szükség.
Lezárt