2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bármennyire is tartottam ettől, én megértem a kamerunit. Laportáék hetek óta Villának nyalnak, ilyen 40+ millióval meg 2 játékos kölcsönbe, ráadásul 5 évre akarják szerződtetni, miközben Samu kapott egy össz-vissz 2 éves hosszabbítást. Ebből nekem az következik, egyértelműen Villát favorizálják, és ez nem esik jól Eto'o-nak. Hogy miért történtek ezek a dolgok, azt soha nem fogjuk megtudni, és nem is érdekel, mert a lényegen sajnos nem változtat.Eagico írta:A "Sport" és a "Mundo" is lehozta: Eto'o ügynöke tegnap közölte Txiki-vel, hogy a kameruni távozik idén a Barcából!
Július 15-én várható a sajtótájékoztató...
A probléma ott kezdődik, hogy a Barca ajánlott egy nagyon jó feltételekkel teli szerződéshosszabbítást, de Eto'oék válaszra sem méltatták.Bestbarca írta:nem így kellene megválni egy LEGENDÁS játékosunktól az fix!!! A legjobbakat Samu, és köszönjük!!!
csak pozitívanlionelmessi19 írta:Megjegyzem, ha jólfizetett futball csillag volnék, és elzúznék a karib tengerre lazulni pár hétre, ugyanúgy nem vinném magammal a mobilom, ahogy pl VV is tette, ha jól tudom.
Ott is ugyanekkora hűhó volt, aztán látjátok mi lett.
Ink, mint a Citybe. Amugy a goal.com a sportról a marcaról és a mundórol szed mindentMikaos írta:www.sport.es és www.goal.com : megjelentek olyan cikkek, hogy a MU-ba menne Eto'o, ahol akár 25%-al kevesebb fizetéssel is beérné.
(Nálunk miért nem?)
Persze lehet, hogy kacsa ez a hír, szóval egyelőre kezeljük is így.
Nagyon érdekelne, hogy a hozzászólásom melyik részében állítottam az ellenkezőjét ennek a kijelentésednek.ez egy fórum tudtommal, tehát normál kereteken belül azt írok,amit akarok a témával kapcsolatban
Ne haragudj, de ez már kifejezetten nevetséges. Azt állítod, hogy Eto'o ezek miatt a játékosok miatt nem fért volna be stabilan egyik csapat kezdő 11-ébe akkor miről beszélünk? Szerinted top 3-as csatár, de ilyen Crespók, Quaresmak miatt máshol nem lenne helye. Ha ezeknél a játékosoknál kivétel nélül mindegyiknél rosszabb az már régen rossz, és ilyenekkel érvelsz..... és mi gondolkozzunk...Tavalyi helyzetről : MU-CR7,Rooney,Tevez,Berbatov ,Chelsea: Anelka,Drogba,Malouda,Quaresma(kölcsön) Pool:Torres,Kean,Kuyt,Babel
Inter:Ibra,Crespo,Cruz,Adriano,Balotelli Juve: Amauri,Iaquinta,Trezeguet,Del Piero Bayern:Ribery,Klose,Toni,Podolski,
Véleményem szerint, ha annyira sokat akart volna keresni, akkor már tavaly lelécelt volna.ozsimiki írta: ok, akkor most biztos úgy érezheti,hogy ha marad ez a fizuja,akkor nem érdemli meg,hogy a Barcelonában játszon![]()
ok, akkor most biztos úgy érezheti,hogy ha marad ez a fizuja,akkor nem érdemli meg,hogy a Barcelonában játszonKralo írta:Mindezt egy olyan szövegkörnyezetből kiemelve, hogy:danko94 írta:Mondta ő azt is tavaly, hogy ha nm nyerünk trófeát, akkor továbbáll...![]()
Ha nem nyerünk semmit annak nyilván ő is az egyik oka lesz, és ezért nem érdemli meg, hogy a Barcelonában játsszon.
Mindezt egy olyan szövegkörnyezetből kiemelve, hogy:danko94 írta:Mondta ő azt is tavaly, hogy ha nm nyerünk trófeát, akkor továbbáll...![]()
főleg nem olyannál, aki ultimátumot ad egyik évben a csapatnak,másikban meg fizetése növelésével van elfoglalva.Mikaos írta: Nem lehet mindenki 16 éves korától 38 éves koráig egy csapat játékosa. Iszonyatosan kevés példa van erre. Minden csapatban átlagban 3 max.
Igen, a Milan és MU ingyen vinnék jövő nyáron, az Inter pedig Ibra + 30 milla eurórért...szép kis érdeklődések, mondhatomXavinho írta: Az idei helyzet más lett,hogy a real felborította a piacot,de érdeklődött is már a Milan,az Inter,a MU - ezek tényel kis csapatok ,grt![]()
Eto'o tényleg "nem" nyilatkozott tavaly...csak azt, hogy neki a Barca csak egy állomás, és nem élete klubja. Persze, azt nem mondta, hogy menni akar - tavaly csak a ManCity és a Bunyodkor vitte volnaXavinho írta:CR7-et ne hasonlítsuk már Eto'o-hoz... CR7 már tavaly is nyilatkozta,h menni akar, Eto'o ilyet nem nyilatkozott,Pep akarta elküldeni a két játékos helyzete ég és föld. Ésszel ,emberek ...
ez egy fórum tudtommal, tehát normál kereteken belül azt írok,amit akarok a témával kapcsolatban.Itt sokan hülyeségeket beszélnek,akár Eto'o pártiak-akár nem,de leírhatják,mert fórum,max. megcáfolják őket. Ja és ki vagy te,h kiosszad a másikat ?mindorokke_barca írta:Xavinho,
Tanuld már meg elfogadni más véleményét. Amit írsz csak egy nézet és még csak véletlenül sem tény. Emiatt semmivel sem ér többet a te véleményed mint itt bárkié a fórumon. Miután ezt megértetted, onnantól van értelme társalogni Eto'oról, vagy bárki/bármi másról. Amíg ilyen lekezelő hangnemben írsz, azok is ellenedfordulnak, akik amúgy veled értenének egyet az Eto'o ügyben. Fogd vissza magad. Ha ez megtörtént, légyszives magyarázd el, hogy másfél nyár alatt(tavalyi, és az idei fele) miért csak 1 csapat érdeklődött utána, és miért csak egy M. City?